EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

 

48MP. Λεπτομέρειες που μετράνε.
Κορυφαία τριπλή flagship κάμερα με AI

Ολογραφικός σχεδιασμός γυαλιού

Κομψές καμπύλες

Ολοκαίνουργιος Sony 48MP αισθητήρας εικόνας

Κορυφαία βαθμολογία φωτογραφίας στο DxO

Παγκόσμια πρεμιέρα του Qualcomm® Snapdragon 855

Κορυφαίος flagship επεξεργαστής

Ολοκαίνουργιος ευρυγώνιος φακός με δυνατότητα macro φωτογράφισης

Ακόμα πιο ευρεία προοπτική

Γυάλινο κάλυμμα κάμερας από ζαφείρι

Εξαιρετικά ανθεκτικό

Samsung AMOLED οθόνη

Με αναλογία οθόνης-προς-σώμα 90.7%

20W ασύρματη ταχεία φόρτιση

Πρακτική και ταχεία ασύρματη φόρτιση

Βελτιωμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων in-screen

25% ταχύτερο ξεκλείδωμα

Ακόμα πιο ισχυρός Snapdragon 855 Ταχύτερη 20W ασύρματη φόρτιση Γίνετε ο πρώτος που θα απολαύσει τις νέες δυνατότητες

Εντυπωσιακά ταχύτερος επεξεργαστής Snapdragon 855
20% ταχύτερη εμπειρία στο gaming, 45% βελτιωμένες επιδόσεις CPU, 300% επιδόσεις AI.
Η μεγαλύτερη αναβάθμιση στην ιστορία των Qualcomm® Snapdragon επεξεργαστών.

 

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας των smartphones, οι Snapdragon επεξεργαστές αποτελούσαν την κινητήρια δύναμη πίσω από τις συσκευές. Τώρα, ο Snapdragon 855 προχωράει ακόμα πιο πέρα από πλευράς επιδόσεων. Κατασκευασμένος με τεχνολογία επεξεργασίας 7nm, παραμένει η κορυφαία διαθέσιμη επιλογή αυτή τη στιγμή και είμαστε υπερήφανοι που τον φέρνουμε στα χέρια σας μέσω του Mi 9.

6GB   Έως 128GB

* Οι δηλώσεις που γίνονται σε αυτή τη σελίδα σχετικά με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon 855, συμπεριλαμβανομένων των: 20% ταχύτερο παιχνίδι, 45% βελτιωμένη απόδοση CPU και 300% ισχυρότερη AI, λαμβάνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Qualcomm. Οι συγκρίσεις με τον επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς γίνονται αποκλειστικά σε σχέση με τον Qualcomm® Snapdragon 845.

Ταχύτατος Snapdragon 855
Με δύο τεχνολογίες turbo για διπλή επιτάχυνση

 

Η βελτιστοποίηση συστήματος καθιστά τις ταχείες επιδόσεις ακόμα ταχύτερες. Η βελτιστοποίηση του Mi Turbo εξασφαλίζει πως το κινητό θα διατηρήσει κορυφαίες επιδόσεις μετά από 1,5 χρόνο χρήσης, ενώ το Game Turbo επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, για απολαυστικότερη εμπειρία gaming.

Εξακολουθεί να λειτουργεί ομαλά μετά από παρατεταμένη χρήση

MI Turbo

Βελτιστοποιημένη εμπειρία gaming

GAME Turbo επιτάχυνση

* Τα παραπάνω δεδομένα ελήφθησαν από τα εργαστήρια της Xiaomi και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις διαφορές στο περιβάλλον, τη software έκδοση και την έκδοση προϊόντος.

Ταχύτερη φόρτιση, χάρη στην πρώτη ασύρματη ταχεία φόρτιση 20W Ασύρματη φόρτιση όπως δεν είχατε δει ποτέ ξανά

 

Οι ημέρες της αργής ασύρματης φόρτισης αποτελούν παρελθόν. Οι πρόσφατες καινοτομίες έχουν καταστήσει πλέον δυνατή την πλήρη φόρτιση σε 90 λεπτά, με ασύρματη φόρτιση – ακόμα ταχύτερα από την παραδοσιακή ασύρματη φόρτιση 18W.

* Τα παραπάνω στοιχεία ελήφθησαν από τα εργαστήρια της Xiaomi. Οι αναβαθμίσεις στην ταχύτητα γίνεται σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των τηλεφώνων Xiaomi και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις διαφορές στο περιβάλλον, την έκδοση λογισμικού και την έκδοση προϊόντων. Ο ασύρματος φορτιστής Mi (20W) που περιλαμβάνεται στο τηλέφωνο απαιτείται για την ασύρματη γρήγορη φόρτιση 20W.

Ο ασύρματος φορτιστής 20W του Mi 9 είναι 37% ταχύτερος από έναν τυπικό ασύρματο φορτιστή 10W


Ο ενσύρματος φορτιστής 27W του Mi 9 είναι 34% ταχύτερος από έναν τυπικό ενσύρματο φορτιστή 18W


Sony 48MP αισθητήρας εικόνας
Κορυφαία ευρυγώνια τριπλή flagship κάμερα με AI
Εντυπωσιακή ποιότητα, με κορυφαία βαθμολογία παγκοσμίου επιπέδου

Ο κορυφαίος στον κόσμο αισθητήρας εικόνας για smartphones μέχρι στιγμής
4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση, 3 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως

 

Τι σημαίνει να έχετε μια κάμερα με 4 φορές περισσότερα pixels από ένα τυπικό smartphone 12MP; Σημαίνει πως όταν κάνετε zoom in, δεν θα χάσετε σε ποιότητα λήψης. Χάρη στον μισής ίντσας αισθητήρα φωτός και τα (4-σε-1) 1,6μm μεγάλου μεγέθους pixels, οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν εντυπωσιακές. Στην πράξη, η κάμερα του Mi 9 τραβάει φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με μία τηλεόραση 4Κ.

Νέα τριπλή κάμερα με ΑΙ – Πολύ παραπάνω από έναν απλό φακό Ευρύτερη γωνία και κοντινότερες λήψεις

 

Ποιο είναι το μυστικό για εντυπωσιακές φωτογραφίες; Οι τρεις βασικοί φακοί: ευρυγώνιος, τηλεφακός, και ultra-ευρυγώνιος. Το Mi 9 διαθέτει φακό με ευρύτερη οπτική από έναν τυπικό φακό, ενώ η κάμερα διαθέτει δυνατότητα επιδιόρθωσης της παραμόρφωσης. Επιπλέον, υποστηρίζει μακροσκοπική φωτογράφιση, ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί στη δημιουργικότητά σας.

Στοχεύστε το… φεγγάρι
Πανίσχυρα Night και Moon modes

 

Χάρη στον αισθητήρα φωτός μισής ίντσας και τα (4-σε-1) 1,6μm μεγάλου μεγέθους pixels, το Mi 9 αναβαθμίζει την εμπειρία του Xiaomi Night mode σε άλλο επίπεδο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Moon mode και κάντε zoom in για να απολαύσετε τις ακτίνες του φεγγαριού στις φωτογραφίες σας.

Τα τηλέφωνα που πωλούνται στις αρχικές παρτίδες ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν το Moon mode, το οποίο θα προστεθεί αργότερα μέσω ενημέρωσης OTA. Οι ενημερώσεις ενδέχεται να διατεθούν σταδιακά, όχι με τον ίδιο ρυθμό προόδου. Ανατρέξτε στο επίσημο site MIUI (en.miui.com) για μελλοντικές κυκλοφορίες.

Λήψη με Mi 9 Moon mode

Τυπική φωτογραφία smartphone

 

20MP selfie κάμερα με ωραιοποίηση
Εμπρόσθια κάμερα με λειτουργία πορτρέτου ΑΙ

 

Ο υψηλής ανάλυσης αισθητήρας 20MP μπορεί να συνδυάσει έξυπνα pixels σε ένα μόνο μεγάλο, μεγέθους 1,8μm, επιτυγχάνοντας φωτεινότερες φωτογραφίες ακόμα και σε ημίφως. Και χάρη στον βελτιωμένο αλγόριθμο ωραιοποίησης και στο θόλωμα φόντου της λειτουργίας πορτρέτου με ΑΙ, η καθεμιά selfie θα αναδειχθεί σε ονειρικό κομψοτέχνημα.

Ολογραφικός γυάλινος σχεδιασμός
Ελαφρύς, κυρτός σχεδιασμός
Απερίγραπτη εμπειρία

Ολογραφικό σχέδιο χρωμάτων
Όχι ένα απλό χρώμα, αλλά μια σύνθεση μεταλλικών αντανακλάσεων και αποχρώσεων του ουράνιου τόξου.
Νιώστε το μέλλον, με χρώματα που κινούνται και κυματίζουν με το φως

 

Εάν είχατε ποτέ ενθουσιαστεί με τα μυστήρια του έναστρου νυχτερινού ουρανού, τότε απλά θα αγαπήσετε την εμφάνιση του κινητού αυτού. Κατασκευασμένο με τεχνολογία laser, το φινίρισμά του διαχέει όλα τα χρώματα του φωτός καθώς πέφτει πάνω στη συσκευή, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.


Ελαφρύς κυρτός σχεδιασμός
Κάτι παραπάνω από μια κυρτή επιφάνεια
Μια απερίγραπτη αίσθηση στα χέρια σας

Το πρώτο κυρτό γυάλινο σώμα κινητού για τη Xiaomi. Η κυρτή πλάτη συνεισφέρει στην κομψή αίσθηση του κινητού, αλλά περισσότερο από αυτό, θα το νιώσετε εξαιρετικά άνετο στο κράτημα, μιας και ταιριάζει άψογα στην καμπύλη της παλάμης σας.

6,39" Samsung AMOLED οθόνη πλήρους μεγέθους με notch τύπου σταγόνας.
90,7% αναλογία οθόνης-προς-σώμα, 3,6 χιλ. notch

 

Ως αποτέλεσμα της ακατάπαυστης αφοσίωσής μας στην εξέλιξη μιας οθόνης πλήρους μεγέθους, το Mi 9 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που έγινε δυνατή μέσω του customization: Ο in-screen αισθητήρας αποτυπωμάτων, η μίνι selfie κάμερα και ο υπερηχητικός αισθητήρας εγγύτητας μας επέτρεψαν να μειώσουμε το μέγεθος του notch κατά 40%, σε μέγεθος σταγόνας, μόλις 3,6 χιλιοστά.

90.7%

αναλογία σώμα-προς-οθόνη

3,6χιλ

notch τύπου σταγόνας

>60000:1

αντίθεση

NTSC 103.8%

Ευρεία χρωματική γκάμα

 

Η αναλογία οθόνης προς σώμα 90,7% ελήφθη με τα εργαστηριακά δεδομένα της Xiaomi. Οι μέθοδοι μέτρησης ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με τον κλάδο και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Η γοητεία της αξιοπιστίας
Corning® Gorilla® Glass 6
243mm2 γυάλινο κάλυμμα κάμερας σε ένα κομμάτι από ζαφείρι

 

Η γοητεία του Mi 9 δεν είναι απλά τα χρώματά του, αλλά και η αντοχή του. Το Corning® Gorilla® Glass 6 θα προσφέρει στην οθόνη αξιόπιστη προστασία. Το κάλυμμα της κάμερας είναι φτιαγμένο από ζαφειρένιο γυαλί το οποίο προσφέρει προστασία διαρκείας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη διαφάνεια.

Βελτιωμένος in-screen αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος
Διπλής συχνότητας GPS και ανεξάρτητο πλήκτρο ΑΙ
Μέχρι και 108 αναβαθμίσεις βάσει εμπειρίας

Οπτική in-screen αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, 25% ταχύτερη
Πρακτική και βολική

 

Με τη χρήση του οπτικού in-screen αισθητήρα αποτυπώματος, το δακτυλικό σας αποτύπωμα σκανάρεται με τη χρήση -υψηλής ακριβείας- δυναμικής εστίασης, εξασφαλίζοντας πως το σκανάρισμα δεν επηρεάζεται από το έντονο φως ή τα στεγνά χέρια.

Ανεξάρτητο πλήκτρο ΑΙ
Ένα ακόμα πλήκτρο που κάνει τη διαφορά

 

Απλά πατήστε για να ενεργοποιήσετε το Google Assistant. Επιπλέον, το πλήκτρο είναι ρυθμιζόμενο: Εάν θέλετε ευκολότερη πρόσβαση στην κάμερα ή ενεργοποίηση της λειτουργίας Ανάγνωσης, μπορείτε να ορίσετε το πλήκτρο της ΑΙ να το κάνει για χάρη σας με διπλό πάτημα. Αφότου το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, δεν θα θελήσετε να το εγκαταλείψετε.

Μέθοδοι πληρωμής
NFC

Πλοήγηση
Αναβαθμισμένο διπλής-συχνότητας GPS
Υψηλής ακρίβειας εντοπισμός θέσης

Σημειώσεις:
* Οι δηλώσεις που έγιναν σε αυτή τη σελίδα σχετικά με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon ™ 855, συμπεριλαμβανομένων των 20% ταχύτερο gaming, των 45% ταχύτερων λειτουργιών και του 300% ισχυρότερου AI, λαμβάνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Qualcomm. Συγκρίσεις με τον επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς ισχύουν για τον Qualcomm® Snapdragon ™ 845.
* Η πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα θα μειωθεί και θα ποικίλει εξαιτίας διαφόρων παραγόντων: Δεδομένου ότι το λειτουργικό σύστημα καταλαμβάνει μέρος της μνήμης (RAM), ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος είναι μικρότερος από την αρχική χωρητικότητα μνήμης. Μιας και η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και τα προεγκατεστημένα προγράμματα καταλαμβάνουν μέρος της μνήμης flash (ROM), ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης είναι μικρότερος από την καταγεγραμμένη χωρητικότητα. Όλα τα δεδομένα στη σελίδα αυτή σχετικά με τη φόρτιση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λαμβάνονται από τα εργαστήρια της Xiaomi. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις διαφορές στην έκδοση software, το περιβάλλον και την έκδοση τηλεφώνου και ενδέχεται να μην αντιστοιχούν στο πραγματικό προϊόν.
* Σε σχέση με την προβολή πλήρους οθόνης, τα τηλέφωνα Xiaomi διαθέτουν καμπύλη σχεδίαση με κομψά στρογγυλεμένες γωνίες. Κατά τη μέτρηση του ορθογωνίου που σχηματίζεται από τα μακρύτερα άκρα κάθε γωνίας, η οθόνη έχει μήκος διαγωνίου 6,39 ίντσες (η πραγματική περιοχή προβολής μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη). Η "πλήρης οθόνη" αναφέρεται στη συγκεκριμένη τεχνολογία οθόνης που έχει ως αποτέλεσμα η οθόνη να είναι μεγαλύτερη από τα άλλα Mi κινητά. Η αναλογία οθόνης προς σώμα 90,7% ελήφθη με βάση τα εργαστηριακά δεδομένα Xiaomi. Οι μέθοδοι μέτρησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον κλάδο, ενώ μπορεί να διαφέρουν και τα αποτελέσματα. Τα τηλέφωνα που πωλούνται στις αρχικές παρτίδες ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν πολύχρωμη οθόνη Always-On, η οποία θα προστεθεί αργότερα μέσω ενημερωμένης έκδοσης OTA. Οι ενημερώσεις ενδέχεται να λάβουν χώρα σε διαφορετικό χρόνο. Ανατρέξτε στο επίσημο site MIUI (en.miui.com) για μελλοντικές κυκλοφορίες.
* Όσον αφορά την κάμερα, το "Κορυφαία βαθμολογία φωτογραφίας στο DxO" αναφέρεται στις βαθμολογίες φωτογραφιών του DxOMark. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε: https://www.dxomark.com Τα κινητά που πωλούνται στις αρχικές παρτίδες ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν παρακολούθηση κίνησης, ή Moonlight mode, τα οποία θα προστεθούν αργότερα μέσω ενημέρωσης ΟΤΑ. Οι ενημερώσεις ενδέχεται να λάβουν χώρα σταδιακά. Ανατρέξτε στο επίσημο site MIUI (en.miui.com) για μελλοντικές κυκλοφορίες.
* Όσον αφορά την αναγνώριση αποτυπώματος, τα κινητά που πωλούνται στις αρχικές παρτίδες ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση ξεκλειδώματος χαμηλού φωτισμού, το οποίο θα προστεθεί αργότερα μέσω ενημέρωσης ΟΤΑ. Οι ενημερώσεις ενδέχεται να λάβουν χώρα σταδιακά. Ανατρέξτε στο επίσημο site MIUI (en.miui.com) για μελλοντικές κυκλοφορίες.
* Η διπλή SIM 4G απαιτεί την υποστήριξη των τοπικών υπηρεσιών του τηλεπικοινωνιακού παρόχου και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές. Μόνο ορισμένες περιοχές και πάροχοι υποστηρίζουν τη VoLTE.
* Όλες οι συγκρίσεις της σελίδας αυτής όσον αφορά τα τηλέφωνα γίνονται σε σχέση με τυπικά τηλέφωνα Xiaomi. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα του Mi 9, όλα τα δεδομένα προέρχονται από τα Xiaomi Laboratories, τις προδιαγραφές σχεδιασμού προϊόντων και τα δεδομένα προμηθευτών. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.
* Πρόκειται απλά για μια απεικόνιση και ο σχεδιασμός του πραγματικού προϊόντος μπορεί να διαφέρει.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.