EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Mi Ninebot S

Για τους νέους και όσους αγαπούν την περιπέτεια

Φορητό, μαθαίνετε να το οδηγείτε μέσα σε 3 λεπτά. Οδηγήστε μέχρι 22 χλμ. με μία μόνο φόρτιση1, διαθέτει πάνω από 15 χαρακτηριστικά ασφαλείας

 

Κάθε σας βόλτα, μια νέα περιπέτεια

Η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια, και πραγματικά αξίζει να ταξιδεύουμε για να τη ζήσουμε στο μάξιμουμ. Ανεβείτε στο Mi Ninebot S και θα εντυπωσιαστείτε από την τεχνολογία αιχμής που το κάνει να κινείται. Διαθέτει μηχανισμό ισορροπίας και κινείται εύκολα μπροστά, με μια ελαφριά κλίση του σώματός σας. Η απλουστευμένη εμπειρία οδήγησης οφείλεται σε έναν συνδυασμό εξελιγμένων αλγορίθμων ελέγχου, αισθητήρων ακριβείας και υψηλής απόδοσης επεξεργαστών. Απολαύστε μια νέα εμπειρία και οδηγήστε ως 22 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

3 λεπτά
Εκμάθησης
4 X
Ταχύτερο από το περπάτημα
15 °
Κίνηση με κλίση
22 χλμ.
Εμβέλεια μπαταρίας
LED έγχρωμα φώτα
Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων
 

Μάθετε να το οδηγείτε μέσα σε 3 λεπτά

Έχουμε σχεδιάσει έτσι το Mi Ninebot S, ώστε να είναι εύκολο στην εκμάθηση και να μην απαιτούνται ώρες εξάσκησης για να καταφέρετε να οδηγήσετε. Απλά ανεβείτε στο scooter και ξεκινήστε να το οδηγείτε σαν επαγγελματίας, σε λίγα μόνο λεπτά. Ο εργονομικός σχεδιασμός συνδυάζει πολλούς αισθητήρες ακριβείας, συλλαμβάνοντας συνεχώς τις πιο αδιόρατες κινήσεις -τουλάχιστον 200 φορές το λεπτό-, προσφέροντάς σας ισορροπία καθ' όλη τη διάρκεια. Η καινοτόμος μπάρα ελέγχου Leansteer® στο ύψος του γόνατου σάς επιτρέπει να κινείστε εύκολα και με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα.

 

Ανεβείτε, για μετακίνηση μπροστά

 

Κίνηση προς τα πίσω

 

Κίνηση με κλίση

 

Προσπερνάει μικρά εμπόδια

 
 

4x ταχύτερο από το περπάτημα2

700 watt, υψηλής απόδοσης μηχανή διπλού κινητήρα

Το Mi Ninebot S μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος αλλά είναι κατασκευασμένο για υψηλή απόδοση. Ζυγίζει μόλις 12,8 κιλά και είναι ικανό να ταξιδέψει ως 16 χλμ./ώρα, ταχύτητα 4x μεγαλύτερη από την τυπική ταχύτητα περπατήματος. Μπορείτε επιπλέον να κινηθείτε σε έδαφος με κλίση 15° και σε μια ποικιλία από διαφορετικούς δρόμους, χωρίς να θυσιάσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Η ισχύς και η αξιοπιστία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του scooter αυτού, χάρη στη μηχανή του διπλού κινητήρα με συνολική ισχύ εξόδου 700 watts και στιγμιαία ισχύ 2000 watts. Ουσιαστικά, έχει τις επιδόσεις μοτοσυκλέτας, αλλά η διαφορά είναι πως διακρίνεται για το χαμηλό επίπεδο θορύβου και είναι εύκολο στη συντήρηση.

700 W
Υψηλές επιδόσεις Μηχανή διπλού κινητήρα
16 km/h
Μέγιστη ταχύτητα
70Nm
Μέγιστη ροπή
 
 
 

Λειτουργία χωρίς οδηγό
Ενεργοποίηση με bluetooth, οδηγήστε το με remote control

Χρησιμοποιήστε το Mi Ninebot S με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ανεβείτε επάνω και ξεκινήστε να οδηγείτε ή ελέγξτε το με τη χρήση του κινητού σας μέσω Bluetooth. Πάρτε στροφές 360° και προσαρμόστε εύκολα την ταχύτητα και την κατεύθυνσή του από το κινητό σας. Μπορείτε ακόμα και να προσφέρετε δώρα, τοποθετώντας επάνω στο Mi Ninebot S, αλλά και να κάνετε κόντρες με το Ninebot των φίλων σας για το ποιος θα τερματίσει πρώτος.

 

22 χλμ. αυτονομία

Το Mi Ninebot S διαθέτει εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει στα 22 χλμ. Είναι εξοπλισμένο με μια υψηλής απόδοσης, μεγάλης χωρητικότητας πακέτο μπαταριών λιθίου 18.650 που εκπέμπει συνεχώς έως 1.200 watt, κατάλληλο για μεγάλες αποστάσεις.

Η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ίδια την μπαταρία, αλλά εξίσου στο έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας. Το σύστημα αυτό ελέγχει την κατάσταση της κάθε μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο, διανέμει το φορτίο όταν το επίπεδο είναι χαμηλό και αυτόματα αποστέλλει ειδοποίηση στο κινητό σας, προκειμένου να διασφαλίσει πως η οδήγησή σας θα είναι ασφαλής. Πλέον, μπορείτε να πάτε ακόμα μακρύτερα και ασφαλέστερα με το Mi Ninebot S.

Μηχανισμός αυτό-εκμάθησης. Η οδήγηση γίνεται "κόλλημα"

Όσο εσείς βελτιώνετε την οδήγησή σας, το Mi Ninebot S μαθαίνει συνεχώς, ώστε να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία σας. Ο έξυπνος μηχανισμός αυτό-εκμάθησης ενσωματώνει επάνω από 10 χρόνια συνδυασμένης τεχνογνωσίας των Ninebot και Segway. Ουσιαστικά χρησιμοποιεί ενσωματωμένους αισθητήρες βάρους, κίνησης, ταχύτητας, θερμοκρασίας και ισχύος για να καταγράψει τις κινήσεις του σώματος και χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να παραγάγει έναν αλγόριθμο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πλέον μπορείτε να οδηγήσετε καλύτερα και ασφαλέστερα3, συντροφιά με ένα scooter που σας…καταλαβαίνει καλύτερα.

Συμπαγές και ελαφρύ

Ζυγίζει 12,8 κιλά, αρκετά συμπαγές για να χωρέσει στο πορτμπαγκάζ

Όταν σχεδιάσαμε το Mi Ninebot S, θελήσαμε να διασφαλίσουμε πως είναι ταυτόχρονα φορητό και συμπαγές, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Την ίδια στιγμή θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό. Οι μηχανικοί μας βρήκαν την ιδεώδη λύση, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα υλικών που χρησιμοποιούνται στην αεροπλοΐα, οπότε κατασκεύασαν τον σκελετό με τη χρήση κράματος μαγνησίου. Γι' αυτό το Mi Ninebot S είναι ανθεκτικό και ενισχυμένο, αν και ζυγίζει μόλις 12,8 κιλά. Είναι τόσο έξυπνα σχεδιασμένο ως τις παραμικρές του λεπτομέρειες και η μπάρα ελέγχου στο ύψος του γόνατου λειτουργεί ως λαβή για να μπορείτε να το μεταφέρετε παντού. Πλέον, έχετε μια πρόσθετη δικαιολογία για να το παίρνετε μαζί στις διακοπές σας ή να το τοποθετείτε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και να απολαύσετε μια ιδιαίτερη εμπειρία οδήγησης.

 
 
 
 
 

Αντιολισθητικά λάστιχα,
ζάντες κράματος μαγνησίου

Τα καλής ποιότητας λάστιχα και ζάντες είναι ζωτικής σημασίας για την άνεση και ασφάλεια των επιβατών. Οι μηχανικοί μας έχουν συμπεριλάβει λάστιχα 10,5" που προσφέρουν στρατιωτικού επιπέδου αντίσταση στους κραδασμούς. Τα λάστιχα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ομαλοποιήσουν τους κραδασμούς και να απορροφούν τις δονήσεις καθώς οδηγείτε. Σε σύγκριση με τα τυπικά λάστιχα των 6" και 8", η οδήγηση γίνεται πολύ πιο ομαλά, ενώ η απόσβεση (damping) των κραδασμών είναι σαφώς καλύτερη.

Πλαίσιο ποιότητας αεροσκάφους

Το Mi Ninebot S είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, το εργοστασιακό πρότυπο για αεροσκάφη και την αεροπλοΐα, εξαιτίας των εξαιρετικά ελαφριών και ανθεκτικών συστατικών του. Το πλαίσιο από κράμα μαγνησίου ζυγίζει μόλις 0,6 κιλά, προσφέρει ανώτερη απορρόφηση κραδασμών, είναι πιο ελαστικό, απομακρύνει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία και μπορεί να αντέξει ακόμα μεγαλύτερα φορτία σε σχέση με το κράμα αλουμινίου. Επιπλέον, το πλαίσιο έχει επικαλυφθεί με αντισκωριακό υλικό, προκειμένου να αντέξει στις διαδρομές που θα επιλέξετε, για όσο χρόνο θελήσετε.

15 είδη χαρακτηριστικών ασφαλείας

Η ασφάλεια αποτελούσε πρωταρχική μας ανησυχία όταν σχεδιάζαμε το Mi Ninebot S. Έχουμε συνδυάσει πάνω από 16 χρόνια εργοστασιακής εμπειρίας, τόσο από τη Ninebot όσο και από τη Segway, και περισσότερες από 400 πατενταρισμένες τεχνολογίες, ενσωματώνοντας εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που κάνουν τη διαφορά. Το Mi Ninebot S έχει ελεγχθεί διεξοδικά σε επάνω από 50 δοκιμές αξιοπιστίας (με βάση στρατιωτικού τύπου πρότυπα), έτσι ώστε να εγγυηθεί επιδόσεις και εξαιρετική αξιοπιστία. Βέβαια, όσο κι αν από πλευράς μας έχουμε κάνει ό,τι απαιτείται για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των χρηστών, είναι σημαντικό για τους κατόχους του scooter να οδηγούν με ασφάλεια σε πραγματικές συνθήκες και να παραμένουν στη σωστή πλευρά του δρόμου5.

  •   Σταματά όταν το σηκώνετε
  •   Σταματά όταν πέφτει στο έδαφος
  •   Ειδοποίηση ορίου επιβράδυνσης
  •   Αντιολισθητικά λάστιχα
  •   Σχεδιασμός αποκατάστασης μετά από καταστροφή
  •   Συναγερμός βλάβης και μαύρο κουτί
  •   Αυτοεξέταση κατά την ενεργοποίηση
  •   Έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταριών

Οι κορυφαίοι στα οχήματα ισορροπίας

Οι Ninebot και Segway είναι οι εφευρέτες και δημιουργοί των scooters ισορροπίας6. Η Segway έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την DEKA7, την εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης του Dean Kamen. Το 2005 ένα Segway δόθηκε ως δώρο στον Ιάπωνα πρωθυπουργό από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ χρησιμοποιήθηκε και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών του Πεκίνου το 2008. Επίσης, χρησιμοποιείται ευρέως ως έξυπνο scooter από ειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας, καθώς και σε μεγάλους χώρους για μεγαλύτερη ευκολία στις μετακινήσεις.

Ο Dean Kamen είχε ως στόχο του να φέρει την τεχνολογική επανάσταση στον κόσμο. Κάποτε είχε δηλώσει στον μέσα ενημέρωσης πως μπορεί τα 6 δις του πλανήτη να μην ενθουσιάζονταν ταυτόχρονα στην ιδέα να κατέχουν ένα έξυπνο scooter ισορροπίας, αλλά γι' αυτόν, ήταν απλά θέμα χρόνου. Σήμερα, είμαστε ακόμα πιο κοντά στο όραμά του. Χάρη στο ολοκαίνουργιο Mi Ninebot S που συνδυάζει τα 16 χρόνια κοινής εμπειρίας των Ninebot και Segway είναι ακόμα πιο απλό να φέρουμε τα scooter ισορροπίας σε ακόμα περισσότερα σπίτια.

Ninebot S

Για τους νέους κι όσους αγαπούν την περιπέτεια

1. Με βάση τις εξής συνθήκες: θερμοκρασία περιβάλλοντος 25°C, το Mi Ninebot S πλήρως φορτισμένο, ο αναβάτης ζυγίζει 70 κιλά και οδηγεί με ταχύτητα 15χλμ./ώρα.
2. Σε σύγκριση με ενηλίκους με φυσιολογική ταχύτητα βαδίσματος 3,6 χλμ./ώρα, ενώ τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεταινα διαφέρουν εξαιτίας των συνθηκών του δρόμου, της θερμοκρασίας και της διάρκειας της μπαταρίας.
3. Παρακαλούμε να αποφύγετε να χρησιμοποιείτε το Mi Ninebot S όταν χιονίζει, σε πάγο ή σε λασπώδεις επιφάνειες.
4. Η εφαρμογή Segway-Ninebot είναι συμβατή αποκλειστικά με συσκευές Android που τρέχουν Android 4.3 ή νεότερη έκδοση και συσκευές iOS με iOS 7.0 και νεότερες εκδόσεις.
5. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών ασφαλείας.
6. Η Xiaomi απέκτησε εξολοκλήρου την Segway Inc. τον Απρίλιο του 2015.
7. DEKA Research and Development Corp. Dean Kamen

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.