Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
  • Εξωτερική όψη
  • Μετρήσεις
  • Ακρίβεια
  • Συμβατότητα
  • Συσκευασία

Διαστάσεις: 300mm x 300mm x 28.2mm
Βάρος: 1.9 κιλά
Χρώμα: Λευκό
Πρόσοψη: Επισκληρυμένο γυαλί
Κάτω πλευρά: ABS

Εύρος

Εύρος βάρους: 5kg - 150kg
Μονάδες: catties(κινεζική μονάδα μέτρησης βάρους), χιλιόγραμμα, λίβρες (δυνατότητα εναλλαγής)

Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)

Το ΔΜΣ σημαίνει Δείκτης Μάζας Σώματος και σχετίζεται στενά με το ποσοστό του σωματικού λίπους.
Λαμβάνει υπόψη τόσο το ύψος όσο και το βάρος και αποτελεί ένα πιο αξιόπιστο κριτήριο
προσδιορισμού ενός ατόμου ως λιποβαρούς ή παχύσαρκου σε σχέση
με το απλό σωματικό βάρος. Αποτελεί καλύτερο στοιχείο πρόβλεψης κινδύνων, όπως οι καρδιακές παθήσεις και η υψηλή αρτηριακή πίεση.
(Απαιτείται η εφαρμογή Mi Fit)

 

Ακρίβεια ένδειξης

50g

Περιθώριο σφάλματος:

5kg - 50kg: μέγιστο 0.1kg
50kg - 100kg: μέγιστο 0.2kg

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Ζυγαριά Mi Smart Scale
Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.