EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Redmi 4A
Ελαφρύ και μαγικό!

από 119€ 79€
 

Πανάλαφρος συνδυασμός δύναμης και ταχύτητας

Το νέο Redmi 4A είναι γρήγορο και μικρό. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 425 64-bit και μεγάλη μπαταρία 3120mAh. Παραμένει ελαφρύ, μόλις 131,5 γραμμάρια, και διαθέτει λεία, ματ υφή. Κάτω από την οθόνη HD 5" τρέχει το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα MIUI8, το πιο τέλειο και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

 
 •  5"
  HD Οθόνη
 •  3120mAh
  Μεγάλης διάρκειας μπαταρία
 •  13MP
  Οπίσθια Κάμερα
 •  MIUI 8
  Dual Apps

Βάρος μόλις 131,5 γραμμάρια

Παρά την μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του, το Redmi 4A παραμένει απίστευτα λεπτό και ελαφρύ, με βάρος μόλις 131,5 γραμμάρια. Διαθέτει λείο περίβλημα από πολυκαρβονικό υλικό, με απόλυτα απαλή, ματ υφή, ενώ μέχρι σήμερα, είναι το ελαφρύτερο της σειράς Redmi.

 
 

Μπαταρία 3120mAh υψηλής χωρητικότητας,

για αδιάκοπη λειτουργία όλη τη μέρα

Το Redmi 4A διαθέτει μπαταρία 3120mAh μεγάλης χωρητικότητας.

 
 
 
 
 

Κάμερα 13MP,

για τέλεια αποτύπωση στιγμών

Βγάλτε υπέροχες φωτογραφίες και τραβήξτε πανοραμικά πλάνα με το νέο Redmi 4A. Διαθέτει κάμερα 13ΜΡ που βγάζει πεντακάθαρες και ολοζώντανες φωτογραφίες και αποθηκεύει αυτόματα όλες τις εικόνες στο άλμπουμ φωτογραφιών του τηλεφώνου. Το σύστημα MIUI τις ταξινομεί με βάση την ημερομηνία και μάλιστα μπορεί να ανιχνεύσει αν πρόκειται για πανοραμική λήψη ή στιγμιότυπο. Έτσι, πλέον έχετε ένα χρήσιμο εργαλείο, για να καταγράφετε, να επεξεργάζεστε και να αποθηκεύετε τις αναμνήσεις που θέλετε να κρατήσετε για πάντα.

 

Ένα μόνο τηλέφωνο,

με διπλή ταυτότητα

Το Redmi 4A σας επιτρέπει να έχετε δύο ξεχωριστά προφίλ. Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης για το καθένα, με διαφορετική ταπετσαρία, εφαρμογές, αρχεία και φωτογραφίες.

 

Κάντε τη ζωή σας πιο απλή, με το MIUI 8

Το Redmi 4A σας αφήνει κάθε φορά με το στόμα ανοιχτό. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα MIUI8,
το πιο τέλειο και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα μέχρι σήμερα. Πλέον μπορείτε να καταγράφετε στιγμιότυπα
ολόκληρης της οθόνης με scrolling, να υπολογίζετε μετατροπές νομισμάτων, να δημιουργείτε διπλά log-in σε εφαρμογές,
και έρχονται ακόμα περισσότερες δυνατότητες καθώς θα παρουσιάζουμε περισσότερες ενημερωμένες εκδόσεις στο μέλλον.

Απλουστεύστε τη ζωή σας με το MIUI 8

Μάθετε περισσότερα >>

Qualcomm® Snapdragon™ 425

4-πύρηνος επεξεργαστής

Οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως και απολαμβάνετε εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού με το Redmi 4A,
χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 425 64-bit και στην κάρτα γραφικών Adreno 308.

Οθόνη HD 5"

Το Redmi 4A διαθέτει οθόνη 5" full lamination γεμάτη με pixel για ανάλυση HD. Διαθέτει επίσης λειτουργία ανάγνωσης, η οποία προστατεύει τα μάτια, μειώνοντας την μπλε ακτινοβολία που εκπέμπει η οθόνη. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το χρώμα, με βάση τις προτιμήσεις σας, σε θερμό, κανονικό ή ψυχρό.

 

Λειτουργία Dual SIM

3 διαφορετικοί συνδυασμοί με 2 κάρτες

Η λειτουργία Dual SIM υποστηρίζει δύο κάρτες SIM, για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις ή να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από δύο διαφορετικούς αριθμούς. Εάν έχετε μόνο μία κάρτα SIM, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μια κάρτα microSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο έως και 128GB.

 
Σημείωση:

Το Redmi 4A έχει βάρος 131,5 γρ., μαζί με την μπαταρία. Η μπαταρία του Redmi 4A έχει κανονική χωρητικότητα 3120mAh. Η διάρκεια της μπαταρίας και άλλα δεδομένα εξάγονται με βάση εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές, εκτός αν υπάρχει αντίθετη δήλωση, και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον ή τις συνθήκες δοκιμής.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.