EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.

Mi Traveler's Pack

ΚΩΔ.: 99386

Το Απόλυτο gadget για ταξίδια! Το πακέτο περιλαμβάνει Xiaomi Mi Power Bank 10.000mAh, Mi Car Charger και Mi USB Cable 1m 2-in-1 (Micro USB + Type C)

  • Κατασκευαστής:Xiaomi
  • Χρώμα:Μαύρο
  • Έξοδος (A):2A
  • Χωρητικότητα (mAh):10.000mAh
  • Εγγύηση: 1 έτος

ΧΡΩΜΑ

 
 
21.4% μικρότερες μπαταρίες
Στο μέγεθος επαγγελματικής κάρτας, 30% περισσότερη ενέργεια
Οι μπαταρίες πολυμερούς- λιθίου τελευταίας τεχνολογίας δίνουν στο 10000mAh Power Bank το εξαιρετικά μικρό και δυνατό σχήμα του. Παρέχει ενέργεια που μπορεί να φορτίσει πλήρως την 3000mAh μπαταρία του Mi Note για 2.1 φορές.
 
  Φορτίζει πλήρως το Mi Note
2.1 φορές
  Φορτίζει πλήρως το iPhone 6
3.5 φορές
 
     
         
Εννέα επίπεδα chip διεθνώς αναγνωρισμένης προστασίας κυκλώματος
Σχεδιασμένο από την Texas Instruments και την Monolithic Power Systems, Inc.
Το Mi Power Bank υιοθέτησε τα USB smart-control chips και τα chips φόρτισης/αποφόρτισης. Δεν παρέχει μόνο εννέα επίπεδα chip προστασίας κυκλώματος αλλά και ενισχυμένη απόδοση.
 
 
       
 
Αντοχή στη θερμότητα
Οι αισθητήρες θερμότητας και οι μηχανισμοί ελέγχου θερμοκρασίας εγγυώνται πως οι Li-ion μπαταρίες λειτουργούν με ασφάλεια.
  Προστασία εισόδου από υπερβολική τάση
Το OVP κύκλωμα αποτρέπει την καταστροφή της συσκευής από την υπέρταση.
  Προστασία εξόδου από υπέρταση
Παρακολουθεί την έξοδο τάσης και κλείνει όταν η τάση υπερβαίνει το μέγιστο όριο ώστε να προστατευτεί η συσκευή
 
             
       
  Προστασία από βραχυκύκλωμα
Η μητρική πλακέτα και οι μπαταρίες προστατεύονται αυτόματα σε περίπτωση βραχυκυκλώματος.
  Προστασία από εσφαλμένη τοποθέτηση
Ανιχνεύει πότε έχει τοποθετηθεί λάθος ο φορτιστής σταματώντας αμέσως τη φόρτιση
  Επαναπρογραμματισμός μηχανισμού
Εάν το power bank σταματήσει να ανταποκρίνεται, επαναπρογραμματίστε το πατώντας απλώς το κουμπί Power
 
             
       
  Προστατευτικό PTC κύκλωμα για τις κυψέλλες
Οι εισαγόμενες μπαταρίες είναι εξοπλισμένες με PTC για αποτελεσματικό έλεγχο και προστασία των μπαταριών όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει το μέγιστο όριο
  Προστασία εξόδου από υπερβολική τάση
Παρακολουθεί το ρεύμα εξόδου και κλείνει όταν υπερβαίνει το μέγιστο όριο ώστε να προστατευτεί η συσκευή
  Προστασία υπερφόρτισης και υπερβολικής αποφόρτισης
Η Ιαπωνική τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη αποφυγή υπερφόρτισης και υπερβολικής αποφόρτισης και εν συνεχεία την καταστροφή των Li-ion Μπαταριών
 
 
 
Έως και 93% ποσοστό μετατροπής
Βελτιωμένη απόδοση φόρτισης/αποφόρτισης
Τα διεθνώς αναγνωρισμένα Chips δεν είναι μόνο ασφαλέστερα αλλά βελτιώνουν και το ποσοστό μετατροπής – φόρτισης και σταθεροποιούν την τάση αποφόρτισης. Διαθέτουν αισθητήρες αντίστασης – χωρητικότητας βελτιώνοντας έτσι την αποδοτικότητα και την αντοχή του Power Bank.
 
  Προσθήκη
100
κύκλων
  Αύξηση
10%
απόδοσης τροφοδοτικού
  Έως και
93%
ποσοστό μετατροπής
  Ελάχιστη
6250mAh 
πραγματική ισχύς εξόδου
 
                 
Συνδέεται με ποικίλες συσκευές
Συμβατό με μια ευρεία γκάμα συσκευών
Το Mi Power Bank αυτομάτως προσαρμόζει το επίπεδο ισχύος εξόδου σύμφωνα με τη συσκευή που έχει συνδεθεί. Είναι συμβατό με smartphones και tablets από τις Mi, Apple, Samsung, HTC, Google και BlackBerry καθώς και με διάφορες ψηφιακές κάμερες και φορητές συσκευές παιχνιδιού.
 
Πλαίσιο αλουμινίου
Υπέροχη αλουμινένια επιφάνεια
Η μεταλλική επιφάνεια έχει φτιαχτεί με ψηφιακή κοπή CNC υψηλής ακρίβειας. Η επιφάνεια του είναι ανθεκτική στο νερό και τη διάβρωση, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.
 
Άκρες με CNC φινίρισμα για καλύτερη αίσθηση στο χέρι σας
Αλουμινένιο πλαίσιο με λείες και κομψές καμπύλες που έχουν φτιαχτεί με CNC τεχνολογία και κοπή από αμμοβολή για άψογη λειότητα.
 
Κομψές καμπύλες
Εργονομικά σχεδιασμένες για εύκολο κράτημα

Ανοδιωμένο αλουμίνιο
Η σχολαστική διεργασία ανοδίωσης δημιουργεί μια δυνατότερη επιφάνεια με αντίσταση στη θαμπάδα, την τριβή και τη διάβρωση.

Φυσικά χαραγμένο κουμπί
Ένα ελαφρά χαραγμένο κουμπί επανεκκινεί το Power Bank με ένα απλό άγγιγμα
.
 
 
 
 
   
Xiaomi Mi Car Charger
Ταξιδεύετε με αυτοκίνητο καθημερινά στην πόλη ή στις διακοπές και έχετε ενεργοποιημένο το GPS αλλά και άλλες εφαρμογές στο smartphone σας και ξαφνικά ανακαλύπτετε πως έχετε εξαντλήσει την μπαταρία!
Υπάρχει λύση: Το Xiaomi Mi Car Charger είναι ο απαραίτητος φορτιστής αυτοκινήτου τόσο για το κινητό σας όσο και για τα άλλα gadgets σας.
Το κάλυμμα του φορτιστή είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο, διαθέτει δύο θύρες USB για να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές σας.
Ο φορτιστής της Xiaomi είναι απλά έξυπνος: Αναγνωρίζει τις συσκευές και αναπροσαρμόζει την ισχύ εξόδου ανάλογα με τις ανάγκες. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο USB intelligent chip δεν προσφέρει μόνο ασφάλεια, αλλά παράλληλα βελτιώνει τη μετατροπή φορτίου, παρέχοντας σταθερή τάση.
Το Mi Car Charger είναι ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση, και απευθύνεται σε όλους εσάς που είστε συνεχώς σε κίνηση!
   

Mi USB Cable 1m 2-in-1 (Micro USB + Type C)

Υψηλής ποιότητας USB καλώδιο που υποστηρίζει ταυτόχρονα τόσο Micro USB όσο και USB Type C, επιτρέποντας μας να έχουμε μαζί μας λιγότερα καλώδια για τις διάφορες συσκευές μας. Υποστηρίζει τόσο φόρτιση όσο και μεταφορά δεδομένων.

   

  • Κατασκευαστής:Xiaomi
  • Χρώμα:Μαύρο
  • Έξοδος (A):2A
  • Χωρητικότητα (mAh):10.000mAh
  • Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.