Mi In-Ear Headphones Pro HD

49.90€

Μέρος πρώτο

Κατασκευασμένο με τις καλύτερες επιδόσεις

Διπλοί δυναμικοί και ισορροπημένοι drivers

Τα ολοκαίνουργια Mi In Ear Pro HD ακουστικά διαθέτουν διπλό υβριδικό driver. Ο διπλός δυναμικός driver κρατάει τους μπάσους και τους μεσαίους τόνους γλυκούς και είναι κατασκευασμένος με graphene υλικό το οποίο συμβάλει στην αναπαραγωγή ήχου με πληρέστερες και περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ισορροπημένος driver διατηρεί τις λεπτομέρειες της κύριας μελωδίας έτσι ώστε να βιώσετε την εμπειρία εξισορρόπησης ήχου.

Εξισορρόπηση τριών ζωνών
Ήχος τόσο όμορφος και φυσικός

Για να πετύχετε ισορροπία στα μπάσα, στο μεσαίο και στο υψηλό ακουστικό εύρος, υπάρχει στα ακουστικά Mi In Ear Pro HD, διπλό δυναμικό και ισορροπημένο driver. Ο μεγαλύτερος δυναμικός driver είναι υπεύθυνος για το χαμηλότερο ακουστικό εύρος ενώ ο μικρότερος δυναμικός driver είναι υπεύθυνος για το υψηλότερο ακουστικό εύρος. Όταν οι διπλοί δυναμικοί δίσκοι συνδυαστούν με τον driver, ο ήχος που παράγεται είναι πιο πλούσιος και πιο πλήρης.

Διάφραγμα Graphene, διπλοί δυναμικοί drivers

Οι φωνές και τα μουσικά όργανα έχουν ήχους που κυριαρχούν κυρίως στο μπάσο και στο μεσαίο εύρος. Για να μπορέσει να μεταδοθεί ένας ανώτερος ήχος στο μπάσο και στο μεσαίο εύρος χρησιμοποιήσαμε ένα διπλό Graphene διάφραγμα για να διατηρήσουμε τις πλούσιες λεπτομέρειες και να κρατήσουμε τις χαμηλές νότες γλυκιές.

Το Graphene είναι γνωστό ως το πιο λεπτό, το πιο δυνατό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που μεταδίδει τον ήχο γρήγορα. Είναι 100 φορές πιο δυνατό από το ατσάλι, περιέχει 100% ηλεκτρικά σήματα που περνάνε μέσα του και μεταφέρει τον ήχο με ακρίβεια.

Το ολοκαίνουργιο αυτό σχέδιο διαθέτει δυναμικούς drivers, παράγει ανώτερη ποιότητα ήχου και πλούσιες λεπτομέρειες.

Τα Mi In Ear Pro HD ακουστικά χρησιμοποιούν πατενταρισμένους, υβριδικούς διπλούς και ισορροπημένους armature drivers που μεταδίδουν μουσική με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Με τη βοήθεια ενός χωρητικού διαχωριστή, υπάρχει μεγαλύτερη σύγκλιση με το μπάσο, με αποτέλεσμα μικρότερη παραμόρφωση ήχου.

Μέρος δεύτερο

Η φιλοσοφία σχεδιασμού μας

Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός
Ηχεί και φαίνεται υπέροχος

Ένα ζευγάρι καλοσχεδιασμένων ακουστικών δεν θα έπρεπε μόνο να ηχούν καλά αλλά και να αποτελούν κόσμημα για τα αυτιά σας.
Τα Mi In Ear Pro HD ακουστικά έχουν υιοθετήσει ένα στρογγυλεμένο και γωνιακό σχεδιασμό που ταιριάζει
απόλυτα στο αυτί σας μεταφέροντας πραγματικά καλή μουσική. Έχει ακριβείς βαθμονομήσεις που επιτρέπουν στη μουσική να ακούγεται καλύτερα.
Ακόμα διαθέτει μια εξαιρετικά ευέλικτη και ανθεκτική καλωδίωση TPE.

45° γωνιακός σχεδιασμός,
εργονομικά σχεδιασμένος για απόλυτη άνεση

Τα Mi In Ear Pro HD ακουστικά είναι εργονομικά σχεδιασμένα για απόλυτη άνεση στο σχήμα του αυτιού σας. Ο 45° γωνιακός σχεδιασμός ταιριάζει άνετα και αποκλείει τους εξωτερικούς ήχους έτσι ώστε να απολαμβάνετε καθαρή μουσική χωρίς πολλές εξωτερικές παρεμβολές.

Πλήρης μεταλλικός καλωδιακός έλεγχος
Απίστευτη αίσθηση στα δάχτυλά σας

Ο καλωδιακός έλεγχος των Mi In Ear Pro HD ακουστικών είναι εμπνευσμένος από το συνολικό σχεδιασμό των ακουστικών. Είναι πλήρως ντυμένα με μέταλλο και επενδυμένα με εξαιρετικά ευέλικτη ματ καλωδίωση καθιστώντας τα κομψά, συμπαγή αφήνοντας έτσι μια εξαιρετική αίσθηση στα χέρια σας.

Επεκτάσιμη ματ καλωδίωση
Σας χαρίζει μακρινά μουσικά ταξίδια

Επιλέξαμε με ιδιαίτερη προσοχή TPE, με ελαστικότητα παρόμοια με εκείνη του καουτσούκ ως πρώτη ύλη. Είναι φιλική προς το περιβάλλον, μη τοξική και ανθεκτική στη θερμότητα. Έχετε πλέον ποιοτικά ακουστικά τα οποία είναι ανθεκτικά, που δεν λερώνονται εύκολα και δεν μπλέκονται για να σας συντροφεύουν σε μακρινά μουσικά ταξίδια.

Μαλακά και άνετα ακουστικά
Ταιριάζει απόλυτα στο περίγραμμα του αυτιού σας

Για να μειώσετε τις πιθανότητες ανάπτυξης ερεθισμού στο αυτί σας, επιλέξαμε προσεκτικά μια απαλή και λεπτή για το δέρμα σας ιατρική σιλικόνη. Επίσης σας παρέχουμε 4 διαφορετικά ζευγάρια ακουστικών σε διαφορετικά μεγέθη για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας αυτιά για τέλεια εφαρμογή.

Μέρος τρίτο

Μεταλλικός θάλαμος ήχου, κατασκευασμένος με μια διαδικασία 25 βημάτων

CNC τεχνολογία κοπής με διαμάντι για μια λεπτή αίσθηση

Ο θάλαμος ήχου από κραματοποιημένο σίδερο αλουμινίου είναι φτιαγμένος με φινίρισμα CNC κοπής με διαμάντι με ακρίβεια έως και 0.01 χιλιοστό. Αυτή η διαδικασία δημιουργίας απαιτεί προηγούμενη ανάλυση στο υλικό αλουμινίου προτού αποσταλεί για επεξεργασία με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι ακουστικών Mi In Ear Pro HD που είναι άνετα στα αυτιά.

Λεπτομερές μοτίβο CD,
Επιπλέον λαμπερή υφή στο μεταλλικό σώμα

Τα Mi In Ear Pro HD ακουστικά περιλαμβάνουν ένα λεπτομερή κόκκο 0.14χιλιοστά που προσθέτει μια μεταλλική λάμψη και υφή παρόμοια με την υφή των CD, στο σώμα μεταλλικών ακουστικών.

Αμμοβολή από Zircon και ανοδιωμένο στρώμα για την προστασία από τη φθορά

Επιλέξαμε ειδικά την αμμοβολή από Zircon ως την πρώτη ύλη για να δώσουμε ένα ωραίο και ομοιόμορφο φινίρισμα στα Mi In Ear Pro HD ακουστικά. Επίσης αυτή η διαδικασία τα έχει κάνει και ανθεκτικά στις γρατζουνιές. Προτού φτάσουν στα χέρια σας, τα ντύσαμε επίσης με ένα ανοδιωμένο στρώμα από 6μ σκληρότητας για την ενίσχυση της εμφάνισής του, πέρα από την προστασία του από τη φθορά.

Η καλή ποιότητα ήχου αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου

Πάνω από 700 τεστ αξιοπιστίας

Τα Mi In Ear Pro HD ακουστικά έχουν τεσταριστεί αυστηρά με 700 τεστ αξιοπιστίας και έχουν υπερέβη τα πρότυπα του κλάδου για να εγγυηθούν την απόδοση και την άριστη ανθεκτικότητα παρουσιάζοντας μόνο την καλύτερη εμπειρία ακρόασης στο χρήστη.
 • .Button lifespan
 • .Salt spray tests
 • .Speaker lifespan
 • .Heat Impulse test
 • .Heat resistivity
 • .Vibration intensity
 • .Works under extreme temperatures
 • .Diaphragm strength
 • .Remote compatibility
 • .Cable load bearing
 • .Materials reliability
 • .UV resistance