EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Mi Composition Scale

Απλό και λεπτό για να γνωρίζετε με ακρίβεια τα δεδομένα του σώματός σας

Απλή και απόλυτα λευκή εμφάνιση   |   14,75 χιλιοστά λεπτό   |   Κρυφή οθόνη LED   |   Προσφέρει ακριβή ανίχνευση έως και 10 τύπων δεδομένων

«Μια κλασική ερώτηση»
Είμαστε ίδιοι σε ύψος και βάρος, αλλά γιατί αυτός/αυτή φαίνεται πολύ λεπτότερος/η από μένα;

Το ποσοστό λίπους αποτελεί το κριτήριο για τον καθορισμό τού πάχους

Όπως γνωρίζουν όλοι, ο όγκος του λίπους είναι 3 φορές μεγαλύτερος από τον όγκο των μυών με το ίδιο βάρος. Η λανθασμένη διατροφή μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό λίπος στο σώμα, κάνοντας τους ανθρώπους με περισσότερο λίπος να φαίνονται πολύ πιο παχείς από τους ανθρώπους με το ίδιο ύψος και βάρος αλλά με λιγότερο λίπος.

Πώς θα ξέρω αν το λίπος μου βρίσκεται σε φυσιολογικό επίπεδο;

Η χρήση του Δείκτη Μάζας Σώματος ΔΜΣ για τη μέτρηση του βαθμού λίπους του ανθρώπινου σώματος αποτελεί μια κοινή πρακτική,
αλλά τα δεδομένα που υπολογίζονται από τον ΔΜΣ δεν μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια τον τύπο του σώματος των χρηστών,
οπότε η χρησιμοποίηση του σωματικού λίπους μπορεί να είναι ακριβέστερη στον υπολογισμό
και καλύτερη για την εφαρμογή πιο στοχευμένων δραστηριοτήτων υγειονομικής περίθαλψης.

 

Mi Composition Scale

Ζυγαριά ακριβείας που μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια 10 τύπους δεδομένων σώματος

 

Λιτή εμφάνιση

 

Εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση

 

10 τύποι δεδομένων σώματος

 

Κρυφή οθόνη LED

 

Μεταλλικό ηλεκτρόδιο 304L από ανοξείδωτο ατσάλι

 

Μέτρηση μέχρι 16 ατόμων

 

Mi sportsAPP
Αυτόματη μεταφόρτωση δεδομένων

 

Το εξάρτημα της θήκης από καουτσούκ σιλικόνης είναι προαιρετικό

Έχοντας δει τις διάφορες ζυγαριές που υπάρχουν, μπορεί η εμφάνιση του Mi composition scale να σας αφήσει αδιάφορους;

 

Τόσο λεπτό, αλλά και τόσο ασφαλές και σταθερό

Σε σύγκριση με τη ζυγαριά Mi πρώτης γενιάς, η ζυγαριά Mi composition είναι πάνω από 30% πιο λεπτή. Κοιτάζοντάς την από το πλάι, είναι λεπτότερη ακόμα από τη διάμετρο ενός κοινού κέρματος. Το λεπτότερο μέρος της ζυγαριάς είναι μόλις 14,75 χιλιοστά, γεγονός που καθιστά δυνατή την τοποθέτησή της οπουδήποτε στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, η ζυγαριά Mi composition βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος, κάνοντας η πιο σταθερή ενώ έχει εσωτερικά εγκατεστημένη μια χαλύβδινη πλάκα για ενίσχυση, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η επίπεδη επιφάνεια της ζυγαριάς και να γίνει η ζύγιση πιο σταθερή και ακριβής.

Με κρυφή οθόνη LED με στρογγυλή γωνία και μεγάλο πέλμα,
σας παρέχει μια εξαιρετικά άνετη και ασφαλή εμπειρία!

Κρυφή οθόνη LED, με εμφάνιση αριθμητικής τιμής τη στιγμή της μέτρησης

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η απλή εμφάνιση, στη ζυγαριά Mi composition εγκαταλείφθηκε η συμβατική πρακτική της υποδοχής για την ενσωμάτωση της οθόνης στην επιφάνεια της ζυγαριάς και τοποθετήθηκε οθόνη LED κάτω από την επιφάνειά της. Χωρίς βάρος επάνω της, θα έχετε μπροστά σας την καθαρή επιφάνεια της ζυγαριάς Mi composition, ενώ όταν έχει βάρος, τα δεδομένα θα εμφανιστούν στο πλαίσιο με την απαραίτητη αριθμητική ακρίβεια.

Ασφαλής σχεδιασμός στρογγυλεμένων γωνιών και μεγάλου πέλματος ζυγαριάς

Ο σχεδιασμός πρέπει να επικεντρώνεται στην ασφάλεια. Η ζυγαριά Mi composition διαθέτει σχεδιασμό στρογγυλεμένων γωνιών και μεγάλου πέλματος για την αύξηση του συντελεστή ασφαλείας της ζυγαριάς. Η στρογγυλή σχεδίαση γωνιών δεν είναι απλά όμορφη αλλά και χρήσιμη για τη βελτίωση της ασφαλείας των οικογενειακών καθημερινών αναγκών, προσφέροντας ένα προϊόν ομαλό στις άκρες και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού των άκρων από κόψιμο ή χτύπημα. Ο σχεδιασμός μεγάλου πέλματος αυξάνει την επιφάνεια της ζυγαριάς που αγγίζει το έδαφος, ενισχύοντας τη σταθερότητά της και μειώνοντας την πιθανότητα ολίσθησής της κατά τη χρήση, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σώμα από υλικό ABS, ανθεκτικό και άνετο

Η ζυγαριά Mi composition χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου υλικό ABS, το οποίο είναι σκληρό, άθραυστο, ανθεκτικό σε δύσκολες συνθήκες, αντιδιαβρωτικό, έχοντας κριθεί κατάλληλο για την παραγωγή ποικίλων οικιακών αντικειμένων. Η επιφάνεια του Mi composition scale έχει υποστεί αντιολισθητική επεξεργασία, ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος ολίσθησης.

Κρυφή οθόνη LED - Μεγάλο πέλμα
Ποιος άλλος σχεδιασμός μπορεί να προσφέρει ασφαλέστερη εμπειρία;

 
Σχήμα σώματος
 
Ανάλυση βάρους
 
Μυϊκή μάζα
 
Βασικός μεταβολισμός
 
Οστική μάζα

Μία μέτρηση για να μάθετε 10 τύπους δεδομένων του σώματός σας

Γνωρίστε πλήρως τη φυσική σας κατάσταση

Η ζυγαριά MI composition υιοθετεί τεχνολογία Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης BIA που χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο. Μία μέτρηση μπορεί ταυτόχρονα να αναλύσει συνολικά 10 τύπους φυσικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, της μυϊκής μάζας ΔΜΣ, του βασικού μεταβολισμού, του βαθμού σπλαχνικού λίπους, της οστικής μάζας, του ποσοστού λίπους, της μορφής του σώματος και της σωματικής επίδοσης. Συνήθης έλεγχος για να γνωρίζετε πάντα τη φυσική σας κατάσταση και να έχετε στοιχεία για τη σωματική σας υγεία

 
BMI
 
Υγρασία
 
Βαθμός σπλαχνικού λίπους
 
Σωματική βαθμολογία
 
Ποσοστό πάχους
 

Μεταλλικό ηλεκτρόδιο από ανοξείδωτο χάλυβα, ακριβέστερη τεχνολογία μέτρησης λιπών AC

Η ζυγαριά Mi composition χρησιμοποιεί μεταλλικό ηλεκτρόδιο 304L από ανοξείδωτο ατσάλι. Συγκρινόμενο με άλλους τύπους ηλεκτροδίου σε φιλμ ή δίσκου ηλεκτροδίου αλουμινίου, είναι πιο ακριβές στη μέτρηση και έχει καλύτερη αντιοξειδωτική ικανότητα. 4 εντυπωσιακοί στρογγυλοί μεταλλικοί δίσκοι ηλεκτροδίου εξασφαλίζουν ακριβή μέτρηση. Όταν το δέρμα του ποδιού έρχεται σε επαρκή επαφή με τους δίσκους του ηλεκτροδίου, μπορούν να μετρηθούν με ακρίβεια παράμετροι όπως το σωματικό λίπος. Η τεχνολογία μέτρησης λίπους AC που υιοθετείται είναι πιο αξιόπιστη και προηγμένη από την τεχνολογία μέτρησης λίπους DC που είναι κοινή στον κλάδο.

Σε συνδυασμό με το Mi sports APP, μεταφορτώνει αυτόματα δεδομένα

Το Mi composition scale είναι πολύ βολικό στη λειτουργία. Αφού συνδεθεί με το Mi sports APP, όλα τα δεδομένα που συνδέονται με το ζύγισμα και το λίπος στο μέλλον θα μεταφορτωθούν αυτόματα για την προβολή των δοκιμαστικών καταγραφών ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, όταν το Mi composition scale χρησιμοποιείται από πολλά πρόσωπα, μπορεί επίσης να εντοπίσει με έξυπνο τρόπο έως και 16 διαφορετικά άτομα και να καταγράψει τα δεδομένα τους αντίστοιχα καθώς και να αποθηκεύει απεριόριστα δεδομένα βάρους.

 
Μεταφόρτωση δεδομένων
 
Υποστηρίζει τη μέτρηση έως και 16 ατόμων ταυτόχρονα
 
Αυτόματη ταυτοποίηση

Συνδυάστε το με φιλική προς το δέρμα μαλακή θήκη σιλικόνης

Προκειμένου να γίνει πιο άνετη η μέτρηση του λίπους, τοποθετήστε στη ζυγαριά Mi composition ροζ και γκρίζα καλύμματα σιλικόνης, μαλακά και φιλικά προς το δέρμα, για μια ζυγαριά που είναι πάντα καθαρή. Η θήκη σιλικόνης ψεκάζεται με αντιστατική και αντιρρυπαντική επίστρωση, προσφέροντας άνετη απτική εντύπωση στα πόδια σε κάθε ζύγιση.

Αγοράστε τώρα

* Ασθενείς με καρδιακούς βηματοδότες και άλλο ιατρικό εξοπλισμό μεταμόσχευσης δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν το προϊόν. Τα δεδομένα δοκιμών σύνθεσης ορισμένων επαγγελματιών αθλητών και εγκύων γυναικών ή άλλων ατόμων ειδικών περιπτώσεων μπορεί να παρουσιάζουν απόκλιση.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.