Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
Αγαπητοί μας Μi Fans,

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους, θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον μας να προστατεύσουμε εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε και αγαπάμε.

Σύμφωνα με την απόφαση των Αρχών, τα φυσικά καταστήματα Μi Store Αθήνας και Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας. Ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε αγορά σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα mistore-greece.gr, μέσα από το οποίο με ασφάλεια σας προσφέρουμε:

Δωρεάν μεταφορικά *
Παράδοση μέσα σε 24 ώρες **
Επιστροφή προϊόντος μέσα σε 30 ημέρες ***
Δωρεάν επιστροφή των προϊόντων από το service

Σας επιστρέφουμε τα προϊόντα σας επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση.


Kάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλλουμε στον περιορισμό της διάδοσης της νόσου. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αναφορικά με τους χώρους εργασίας και τη διαχείριση των εμπορευμάτων.

#1 Οι χώροι μας

Στους χώρους της αποθήκης και στα κεντρικά γραφεία μας, πέρα από την καθημερινή, επιμελή καθαριότητα, προβαίνουμε σε πρόσθετες ενέργειες απολύμανσης, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες σε όλο το προσωπικό για την καλύτερη δυνατή συμβολή στον περιορισμό διάδοσης της νόσου με τη χρήση γαντιών και αντισηπτικών.

#2 Ασφαλείς παραδόσεις

Οι διανομείς κάνουν χρήση γαντιών, μάσκας και αντισηπτικού υγρού με τις δέουσες οδηγίες ασφαλούς χρήσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας τους. Η παράδοση των αντικειμένων συστήνεται να γίνεται στις εισόδους. Προτείνεται η αποφυγή χρήσης μετρητών κατά τη συναλλαγή και συστήνεται η επιλογή χρήσης καρτών, ανέπαφα. Τα οχήματα απολυμαίνονται πριν τη χρήση τους ή στο τέλος αυτής.

#3 η ομάδα μας

Όλα μας τα τμήματα λειτουργούν κανονικά, είτε με τηλεργασία, είτε με φυσική παρουσία εκ περιτροπής στον χώρο εργασίας.

#4 οι αποστολές μας

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο μέλημα την υγεία όλων μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μαζί με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά με τη συνήθη μας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης. Θυμήσου ότι μπορείς να πάρεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα από το mistore-greece.gr με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση μέσα σε 24 ώρες.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις γραμμές εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515, 211 999 1260.

Ζητούμε τη συνεργασία και την κατανόησή σας, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με σεβασμό και ψυχραιμία.

#MenoumeSpiti

πιο connected από ποτέ με όλους
τους αγαπημένους μας!

*Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, ισχύουν έξοδα αντικαταβολής 1€.

**Η παράδοση μέσα σε 24 ώρες ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:30μμ.

***Θα πρέπει η συσκευασία να είναι άθικτη και το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία ζημιά.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.