EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
Mi Smart Kettle
 

Mi Smart Kettle

Η σωστή θερμοκρασία του νερού κάθε στιγμή

Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας / κράμα από ανοξείδωτο ατσάλι / τριπλή ασφάλεια

Ζεστό νερό κάθε στιγμή

Απλά χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth του τηλεφώνου σας και συνδεθείτε με το Smart Home APP της Xiaomi, καθορίζοντας απομακρυσμένα το επιθυμητό θερμοκρασιακό εύρος, ανάλογα με το αν θέλετε να βράσετε ή απλά να ζεστάνετε το νερό.

 
Καφές
 
Πράσινο τσάι
 
Μαύρο τσάι
 
Σκόνη γάλακτος

Το πρωί αλλά και τη νύχτα, ζεστό και απολαυστικό

Ο σταθερός χρόνος ελέγχου της θερμοκρασίας μπορεί να φτάσει έως και 12 ώρες.

 
 

Υψηλής ποιότητας επίστρωση που κάνει τη διαφορά

Όλα τα μέρη του βραστήρα που έρχονται σε επαφή με το νερό, όπως οι αισθητήρες θερμοκρασίας και το δοχείο νερού, είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας GB9684 standard 304 ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική και στη βιομηχανία τροφίμων. Δεν σκουριάζει, δεν απορροφά μυρωδιές, μπορεί να καθαριστεί εύκολα και, το πιο σημαντικό, είναι απολύτως αβλαβές και ασφαλές για τον οργανισμό.

Συνημμένα: Στοιχεία δοκιμής τρίτων κατασκευαστών για τον βραστήρα ανοξείδωτου χάλυβα 304

Στοιχεία δοκιμών
Πρότυπα δοκιμών
Απαιτήσεις δοκιμών
Αποτελέσματα δοκιμών
Στοιχεία δοκιμών
GB4806
Σύμφωνα με 4806 απαιτήσεις δοκιμών
πληρούν τα πρότυπα
Στοιχεία δοκιμώνΜόλυβδος Pb
GB / T5009.81-2003
≤0.01mg / dm2
Δεν ανιχνεύθηκε
Στοιχεία δοκιμώνCr
GB / T5009.81-2003
≤0.4mg / dm2
Δεν ανιχνεύθηκε
Στοιχεία δοκιμώνΝικέλιο Ni
GB / T5009.81-2003
≤0.1mg / dm2
Δεν ανιχνεύθηκε
Στοιχεία δοκιμώνΚάδμιο Cd
GB / T5009.81-2003
≤0.005mg / dm2
Δεν ανιχνεύθηκε
Στοιχεία δοκιμώνΑρσενικό As
GB / T5009.81-2003
≤0.008mg / dm2
Δεν ανιχνεύθηκε

Δοκιμή δεδομένων από την με . Τα δύο αποτελέσματα των δοκιμών είναι σύμφωνα με τις τυπικές απαιτήσεις.

Ασφαλές και εύκολο πλύσιμο

Χάρη στο 130 χιλιοστών πάχους δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι που διαθέτει ομοιόμορφη και ομαλή επιφάνεια, ο καθαρισμός γίνεται απλή υπόθεση. Παράλληλα, η μεγάλη γωνία 80°, θα σας επιτρέψει να ξεπλύνετε το εσωτερικό χρησιμοποιώντας εργαλεία ή τα χέρια σας, χωρίς να ανησυχείτε για τις ακαθαρσίες που μπορεί να συσσωρευτούν.

Μοναδικός σχεδιασμός για έναν μοναδικό βραστήρα

Οι απαλές γραμμές, ο λιτός σχεδιασμός και το υψηλής ποιότητας υλικό κατασκευής ειδικά για τρόφιμα, είναι χαρακτηριστικά που θα σας εντυπωσιάσουν με την πρώτη ματιά. Χάρη στο ειδικό υλικό κατασκευής, δεν θα παρατηρήσετε εφίδρωση και υπολείμματα στο κάλυμμα, ενώ ο τρόπος κατασκευής διασφαλίζει πως κατά τον βρασμό, το νερό δεν θα υπερχειλίσει. Μάλιστα, η πρίζα είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε το νερό να μην μπορεί να τρέξει επάνω της. Είτε τον τοποθετήσετε στην κουζίνα, στο καθιστικό ή στο γραφείο σας, ο βραστήρας αυτός ξεχωρίζει χάρη στη minimal και κομψή γραμμή του. Τελικά, ο ηλεκτρικός βραστήρας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μας!

Βράσιμο μέσα σε 5 λεπτά!

Χάρη στην ισχύ των 1800W, το νερό θερμαίνεται από τα κάτω προς το πάνω ομοιόμορφα και ταχύτατα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί και μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε στη διάθεσή σας το αγαπημένο σας τσάι.

 

Τριπλή προστασία για την ασφάλειά σας

Ο βραστήρας διαθέτει έναν σχεδιασμό τριπλής ασφάλειας: Καταρχάς, η παροχή τροφοδοσίας είναι τόσο ασφαλής, ώστε μπορείτε να συνδέσετε τον βραστήρα στην πρίζα χωρίς καμία ανησυχία, ακόμα και στην περίπτωση που χυθεί κατά λάθος νερό. Κατά δεύτερον, η πρίζα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε το νερό να μην μπορεί να τρέξει επάνω της. Τέλος, η συσκευή ενσωματώνει τη λεγόμενη "boil dry" προστασία. Αυτό σημαίνει πως απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν υπάρχει νερό μέσα, προκειμένου να προληφθούν ατυχήματα.

 
Αποτροπή ηλεκτροπληξίας
 
Αποτροπή διαρροής νερού
 
Αυτόματη απενεργοποίηση

Διπλή επίστρωση, ακόμα περισσότερη μόνωση

Ο βραστήρας διαθέτει διπλή επίστρωση από ανοξείδωτο ατσάλι, επενδυμένο με ειδικό για τα τρόφιμα πλαστικό PP, αφήνοντας ένα κενό στρώμα μόνωσης ενδιάμεσα. Ακόμα και όταν στο εσωτερικό η θερμοκρασία αγγίξει τους 100℃, στο εξωτερικό δεν υπερβαίνει τους 40℃, προσφέροντας την απαραίτητη μόνωση.

Εύχρηστο άνοιγμα καπακιού

Πατώντας το κουμπί ανοίγματος, το καπάκι θα ανοίξει απαλά σε γωνία 45°. Χάρη στο ειδικό υλικό κατασκευής του βραστήρα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα εφίδρωσης και υπολειμμάτων στο καπάκι, ενώ το ειδικό του σχήμα δεν θα επιτρέψει υπερχείλιση και στάξιμο του νερού. Μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι ακόμα περισσότερο στις 80°, ώστε να ξεπλύνετε ευκολότερα το εσωτερικό.

Αποθήκευση καλωδίου

Αποθηκεύστε το πλεονάζον καλώδιο τροφοδοσίας εντός της βάσης, ώστε ο χώρος σας σας να είναι πάντα τακτοποιημένος.

Βρετανικός θερμοστάτης STRIX

Ο βραστήρας της Xiaomi χρησιμοποιεί τον βρετανικό θερμοστάτη της Strix, με διάρκεια ζωής ως και 10 χρόνια.

Ιαπωνικοί αισθητήρες υψηλής θερμοκρασίας από τη Shibaura

Ο ηλεκτρικός βραστήρας επιτυγχάνει ακρίβεια θερμοκρασίας ± 1 %. Όταν φτάσει στην καθορισμένη από εσάς θερμοκρασία, θα σταματήσει αυτόματα τον βρασμό ή θα ξεκινήσει τη διαδικασία διατήρησης θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Ο ποιοτικός βραστήρας χρειάζεται και καλής ποιότητας νερό

Με το σύστημα καθαρισμού νερού της Xiaomi εξαλείφετε αποτελεσματικά τα κατάλοιπα. Όταν το νερό περιέχει άλατα, βακτήρια και άλλες οργανικές ουσίες, σε συνθήκες βρασμού σχηματίζονται κατάλοιπα στα τοιχώματα. Το βασικό πλεονέκτημα που έχει το φιλτραρισμένο νερό βρύσης είναι πως δεν περιέχει βαριά μέταλλα, ανόργανες ουσίες, αιωρούμενα σωματίδια και άλλες ακαθαρσίες, βλαβερές για τον οργανισμό, προκειμένου η οικογένειά σας να έχει πάντα στη διάθεσή της ασφαλές νερό.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.