Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.
Redmi Note 7

Redmi Note 7

Απίθανες λήψεις με 48MP
Νέα εμπειρία επιπέδου flagship

Κάμερα επιπέδου flagship

48MP + 5MP διπλή οπίσθια κάμερα με AI

Πανίσχυρες επιδόσεις

Qualcomm® Snapdragon 660

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

4000mAh

Οθόνη επιπέδου flagship

6,3" οθόνη FHD+ με notch τύπου σταγόνας

Υπέρτατη ποιότητα

Corning® ️Gorilla® ️Glass 5

Θύρα Type-C

Βολική και ανθεκτική

Ταχεία φόρτιση

Υποστήριξη τεχνολογίας Qualcomm® Quick Charge 4

Κομψός σχεδιασμός

Ντεγκραντέ γυάλινο φινίρισμα πλάτης

Κάμερα επιπέδου flagship

 

48MP+5MP διπλή οπίσθια κάμερα με AI

1,6μm 4-σε-1 Super Pixel

4 φορές παραπάνω pixels για μεγαλύτερη ευκρίνεια

Όσο περισσότερα τα pixels τόσο πιο καθαρή η εικόνα. Το Redmi Note 7 χρησιμοποιεί τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα 48MP, το οποίο σημαίνει τέσσερις φορές τα pixels μιας τυπικής κάμερας κινητού των 12MP. Σε λειτουργία 48MP ένα απλό pixel έχει μέγεθος μόλις 0,8μm, το οποίο απλά συνεπάγεται εντυπωσιακή ανάλυση.

Κάντε zoom όσο πιο κοντά επιθυμείτε και περικόψτε ό,τι δεν σας αρέσει, για να φέρετε τη φωτογραφία στα μέτρα σας. Οι φωτογραφίες τοπίων θα κρατήσουν τις λεπτομέρειές τους ακόμα και μετά από μεγέθυνση. Περικόψτε ένα πρόσωπο από μια μεγάλη ομαδική φωτογραφία και απολαύστε ένα όμορφο χαμόγελο. Το Redmi Note 7 προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες, χάρη στην επιπέδου flagship 48MP κάμερά του.

original
...
Close-up

1,6μm 4-σε-1 υψηλής ευαισθησίας pixel

Σταθερές χειροκίνητες νυχτερινές λήψεις

 

Με ένα απλό πάτημα του χρήστη, η κάμερα αυτόματα λαμβάνει πολλαπλές λήψεις και τις συνδυάζει σε μία, υψηλής ποιότητας, φωτογραφία. Το Redmi Note 7 υποστηρίζει λειτουργία High sensitivity, συνδυάζοντας τέσσερα pixels σε ένα Super Pixel μεγέθους 1,6μm, παράγοντας μια υψηλής ποιότητας φωτογραφία νυχτερινού τοπίου 12MP. Εξοπλισμένη με μεγάλο αισθητήρα ½ ίντσας, η κάμερα μπορεί να συλλάβει περισσότερο φως, ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον, για φωτεινότερες φωτογραφίες με λιγότερο θόρυβο. Δεν χρειάζεστε πλέον τρίποδο όταν έχετε στα χέρια σας τέτοια ισχύ.


13MP selfie κάμερα με ΑΙ

AI ωραιοποίηση

AI λειτουργία πορτρέτου

AI αναγνώριση προσώπου
 

Πανίσχυρες επιδόσεις

 

Qualcomm® Snapdragon 660

14nm octa-core Kryo επεξεργαστής

Ενισχυμένες επιδόσεις Qualcomm® Snapdragon 660*
Έως 2,2GHz

Η χρήση του Snapdragon 660 δηλώνει ξεκάθαρα πλέον πως το Redmi Note 7 βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατακτήσει το status μιας flagship συσκευής. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη έκδοση του επεξεργαστή με ΑΙ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, για απρόσκοπτη λειτουργία και απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία gaming.

Βαθμολογία με το AnTuTu benchmark

 

Qualcomm® Snapdragon 660 145005*180808

Κομψή εμφάνιση

 

6,3" FHD + Ντεγκραντέ γυάλινο φινίρισμα πλάτης με notch τύπου σταγόνας

6,3" πλήρους μεγέθους οθόνη με notch τύπου σταγόνας και ελάχιστο bezel
Sunlight display | Night display | Reading mode

 

Η οθόνη με notch τύπου σταγόνας έχει αναδειχθεί ως η κυρίαρχη λύση μεταξύ των βασικότερων συσκευών flagship, προσφέροντας μεγιστοποίηση της πλήρους μεγέθους οθόνης, εξαιτίας του τακτικού και βολικού τρόπου με τον οποίο είναι τοποθετημένη η εμπρόσθια κάμερα. Με ανάλυση 2340 x 1080, η οθόνη αυτή ξεπερνάει σε ποιότητα τις περισσότερες HD τηλεοράσεις. Τελικά, το κινητό αυτό προσφέρει μια μεγάλου μεγέθους οθόνη που διακρίνεται για την καθαρότητα των λεπτομερειών της.

Ντεγκραντέ γυάλινο φινίρισμα πλάτης
2.5D και στις δύο πλευρές

 

Ανανεωμένη εμφάνιση με κομψή και εκλεπτυσμένη γυάλινη πλάτη.
Χρώματα που λάμπουν και συστρέφονται σαν την παλίρροια, προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

  • Space Black
  • Neptune Blue
  • Nebula Red

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

 

Μπαταρία 4000mAh
Type-C, υποστήριξη τεχνολογίας Quick Charge™️ 4

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και, επιπλέον, ταχύτερη φόρτιση. Με λίγα λόγια, την ισχύ του είδους που έχετε συνηθίσει να βλέπετε σε μοντέλα flagship.

251 ώρες

Σε λειτουργία αναμονής

23 ώρες

Κλήσεις

13 ώρες

Αναπαραγωγή video

7 ώρες

Gaming

Κορυφαία ποιότητα

 

Corning® Gorilla® Glass 5 και στις δύο πλευρές
Υποστήριξη τεχνολογίας Qualcomm® Quick Charge 4

Corning® Gorilla® Glass 5 με 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις

 

Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε συσκευές που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστες και καινοτόμες. Για παράδειγμα, έχουμε εξοπλίσει το κινητό με Corning® Gorilla® Glass 5, το οποίο είναι 4 φορές ισχυρότερο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, ενώ έχουμε χρησιμοποιήσει καινοτόμες μεθόδους ενίσχυσης για να προστατεύσουμε τις εύθραυστες γωνίες. Η καινοτομία δεν είναι κάτι απλό, αλλά δεν διστάζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα.

Υποδοχή ακουστικών 3.5mm

Corning® Gorilla® Glass 5 και στις δύο πλευρές

IR χειριστήριο

Δυνατός ήχος με Smart PA

Type-C και υποδοχή ακουστικών 3.5mm

Δείτε τα χαρακτηριστικά >>

Σημειώσεις
1. Η 48MP ultra-clear κάμερα, σημαίνει πως ο αισθητήρας εικόνας της βασικής κάμερας διαθέτει 48 εκατομμύρια pixels. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα λήψης σε λειτουργίες 48MP και 12MP. Κάποια benchmarks θα ανιχνεύσουν μία από τις λειτουργίες, εμφανίζοντας τον αισθητήρα της κάμερας ως 12MP. Η Pro mode είναι άμεσα ικανή να υποστηρίξει 48MP, ενώ η υποστήριξη για τη Photo mode θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσω ΟΤΑ.
2. Τα 1,6μm μεγάλου μεγέθους pixels (Super Pixel 4 σε 1) υποδηλώνουν ότι το hardware του αισθητήρα της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να συνδυάσει 4 pixels σε ένα μεγάλο pixel 1,6 μm.
3. Τα 4000mAh αναφέρονται στην τυπική χωρητικότητα της μπαταρίας του Redmi Note 7. Η συσκευασία του κινητού περιλαμβάνει φορτιστή 5V/2A. Το τηλέφωνο υποστηρίζει πρωτόκολλο Quick Charge™️ 4. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα φόρτισης, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά έναν φορτιστή Quick Charge™️ 4.
4. Ο χρόνος αναμονής της μπαταρίας δοκιμάζεται μετρώντας τον χρόνο που απαιτείται, καθώς το smartphone φτάνει το 0% από 100% σε δοκιμή. Προϋποθέσεις: Όλες οι ειδοποιήσεις απομακρύνονται, δεν υπάρχουν εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και δεν εκτελούνται ή δεν ενεργοποιούνται λειτουργίες που δεν σχετίζονται με τη δοκιμή. Τα αποτελέσματα των δοκιμών βασίζονται στα αποτελέσματα του εργαστηρίου Xiaomi. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές αλλαγές.
5. Οι συγκρίσεις με άλλα δημοφιλή smartphones αναφέρονται σε επιλεγμένα smartphones της αγοράς που έχουν ιδιαίτερη φήμη και κατέχουν σημαντικό μερίδιο πωλήσεων, ενώ δεν γίνεται σύγκριση με όλα τα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά.
6. Το Corning® Gorilla® Glass 5 της smartphone, με αντοχή σε πτώση 4 φορές ισχυρότερη, συγκρίνεται με το Corning® Gorilla® Glass 3. Η "τετραπλάσια αντοχή πτώσης" αναφέρεται σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε σύγκριση με το Corning® Gorilla® Glass 3. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την ακόλουθη σελίδα: https://www.corning.com/gorillaglass/in/en/glass-types/gorilla -glass-5.htm
7. Η προστασία από σκόνη και ακαθαρσίες αναφέρεται σε προστασία από καθημερινά σωματίδια και πιτσιλίσματα. Το smartphone προστατεύεται από μικρές πιτσιλιές, τυπικές ακαθαρσίες και σκόνη, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε βύθιση σε νερό ή να λειτουργεί σε περιβάλλοντα με έντονη σκόνη, άμμο ή άλλα σωματίδια. Το Redmi Note 7 δεν έχει υποβληθεί σε αδιάβροχη δοκιμή ή δοκιμή αντοχής στη σκόνη και η εγγύησή του δεν καλύπτει ζημιές που προέρχονται από τη σκόνη, την εμβάπτιση στο νερό ή την πτώση. Μην βυθίζετε το smartphone σε κανένα υγρό ή το τοποθετείτε σε περιβάλλον με έντονη σκόνη ή άμμο. Επιπλέον, η καθημερινή σκόνη και υγρασία μπορεί να μειώσει την προστασία με την πάροδο του χρόνου. Μην φορτίζετε το smartphone σας σε υγρό περιβάλλον.
8. Υποστηρίζονται μόνο ψηφιακά ακουστικά USB-C. Δεν υποστηρίζονται αναλογικά ακουστικά USB-C.
9. Όλες οι συγκρίσεις που γίνονται σε αυτή τη σελίδα με τα τυπικά smartphones ή τα flagship smartphones αναφέρονται σε συσκευές της Xiaomi. Όλες οι πληροφορίες στη σελίδα αυτή σχετικά με τη διαμόρφωση της συσκευής ή τις σχετικές εικόνες βασίζονται στην αρχική έκδοση, τα πραγματικά χαρακτηριστικά και τα δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Δείτε τη σελίδα προδιαγραφών για περισσότερες πληροφορίες. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά σε αυτή τη σελίδα, όλα τα δεδομένα ελήφθησαν από εργαστήρια Xiaomi, προδιαγραφές σχεδιασμού προϊόντος και δεδομένα προμηθευτή. Όλα τα δεδομένα δοκιμών σε αυτήν τη σελίδα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και την έκδοση των συσκευών. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.