Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
Redmi Note 6 Pro
 

Τέσσερις κάμερες, λειτουργία πορτρέτου με ΑΙ

Redmi Note 6 Pro
Το πρώτο Xiaomi smartphone με τέσσερις ΑΙ κάμερες

20MP+2MP Selfie Portrait με ΑΙ

Διπλή selfie κάμερα

12MP+5MP Διπλή κάμερα

Δυναμικό bokeh με ΑΙ Dual Pixel Autofocus

AI Portrait 2.0

6 νέα bokeh εφέ

Βασισμένοι σε ΑΙ αλγόριθμοι

27 διαφορετικές κατηγορίες

4000mAh Μπαταρία διάρκειας δύο ημερών

19:9 πλήρους μεγέθους οθόνη

Snapdragon™ 636 14nm οκταπύρηνος

Kryo™ επεξεργαστής

Διπλή selfie κάμερα. Φωτεινότερα πορτρέτα

Το πρώτο Redmi κινητό με εμπρόσθια διπλή κάμερα. Εγγυημένη φωτογραφική ποιότητα και ιδανικά φωτισμένες selfies, χάρη στη διπλή κάμερα και την τεχνολογία 4-σε-1 Super Pixel.

Οπίσθια κάμερα με ΑΙ
Επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες

Ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι φωτογραφίες σας θα δείχνουν φωτεινές και λεπτομερείς. Η διπλή κάμερα 12MP+5MP διαθέτει μεγάλου μεγέθους 1,4μm pixels που συλλαμβάνουν περισσότερο φως και έχουν ως αποτέλεσμα εντυπωσιακές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Το Dual Pixel Autofocus ενισχύει την υψηλή ποιότητα των φωτογραφιών, βελτιώνοντας δραστικά την ταχύτητα του focus.

Διπλή κάμερα
Φυσικό θόλωμα φόντου

1,4μm μεγάλου μεγέθους pixels
Κορυφαίες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Διπλή κάμερα
Φυσικό θόλωμα φόντου

Η…σκεπτόμενη κάμερα: Έξυπνη ΑΙ

Η ΑΙ της οπίσθιας διπλής κάμερας είναι ικανή να ανιχνεύσει άμεσα ως και 27 τύπους σκηνών λήψεων. Στη συνέχεια, η ΑΙ θα αναπροσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας για να βελτιώσει τη σκηνή. Χάρη στην έξυπνη κάμερα, οι ρεαλιστικές φωτογραφίες γίνονται απλή υπόθεση. Επιπλέον, το δυναμικό bokeh με ΑΙ όχι μόνο μπορεί να ξεχωρίσει με ακρίβεια τους ανθρώπους σε σχέση με το φόντο, αλλά θα προσθέσει και 6 διαφορετικά είδη lens flare εφέ, ώστε να δώσει στις φωτογραφίες σας μια… ονειρική ποιότητα.

* To δυναμικό bokeh με ΑΙ και η ανίχνευση σκηνών με ΑΙ δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμες, αλλά μέσω ΟΤΑ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο επίσημο MIUI website (www.miui.com) για μελλοντική διάθεση αυτών των χαρακτηριστικών.

Κορυφαία διαμόρφωση
Βέλτιστες επιδόσεις

Έχουμε βελτιστοποιήσει προσεκτικά το MIUI για χρήση με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 636 για ισχυρές, εντυπωσιακές επιδόσεις.

Υψηλής απόδοσης μπαταρία
Για παρατεταμένη λειτουργία

Η 4000mAh υψηλής απόδοσης μπαταρία παραμένει φορτισμένη ακόμα περισσότερο, ώστε να μην χρειάζεται να τη φορτίζετε συνεχώς.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα των δοκιμών αντίστασης έχουν ληφθεί από τα εργαστηριακά δεδομένα της Xiaomi.

Κομψός σχεδιασμός και εξαιρετική αίσθηση στο κράτημα

Η 19:9 πλήρους μεγέθους οθόνη, με τον κομψό σχεδιασμό των διακοσμητικών γραμμών και των φυσικών καμπύλων, προσφέρει ευρεία προβολή, ενώ ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας.

Ευρεία προβολή

19:9 notched

Μεγαλύτερη οθόνη

6,26" ιντσών

Μεγαλύτερη ευκρίνεια

FHD+ οθόνη

Ακόμα περισσότερα για το Redmi Note 6 Pro

2 θέσεις, 3 επιλογές SIM | Οπίσθιος αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος
Μέγιστη μνήμη έως 256GB Vfat micro SD

Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση και τις εικόνες αυτού του προϊόντος, καθώς και άλλες σχετικές εικόνες αυτής της σελίδας θα πρέπει να ληφθούν ως αναφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο. Η μπαταρία 4000mAH αναφέρεται στην τυπική τιμή της μπαταρίας του Redmi Note 6 Pro. Τα αποτελέσματα δοκιμών αντοχής λαμβάνονται από τα εργαστηριακά δεδομένα της Xiaomi. Ο λόγος οθόνης προς σώμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο μέτρησης που χρησιμοποιείται. Όλα τα δεδομένα λαμβάνονται από δοκιμές και υπολογισμούς των εργαστηρίων της Xiaomi. Πληροφορίες σχετικά με τον Snapdragon™ 636 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Qualcomm®: https://www.qualcomm.com/products/qualcomm-snapdragon-636-mobile-platform
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα προϊόντων του προϊόντος Redmi Note 6 Pro, όλα τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια Xiaomi, τις προδιαγραφές σχεδιασμού προϊόντων και τα δεδομένα προμηθευτών. Τα δεδομένα δοκιμών ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ διαφορετικών δοκιμαστικών εκδόσεων και δοκιμαστικών περιβαλλόντων. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.