EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
 

Κινηθείτε έξυπνα,
κάντε περισσότερα!

5.0" HD οθόνη

Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη προβολή

8MP + 5MP κάμερα

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο
με περισσότερες λεπτομέρειες και καλύτερη ποιότητα

10 ημέρες διάρκεια σε Standby

Μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας για να μην ξεμείνετε ποτέ

Μικρόφωνα που μειώνουν τον θόρυβο

Καλέστε και ακούστε καθαρά ακόμα και όταν έχει θόρυβο γύρω σας

Σταθερότητα και ταχύτατες επιδόσεις

Ειδική έκδοση Android
+ Snapdragon επεξεργαστής

Dual SIM κάρτες + Θύρα επέκτασης

Εύκολη εναλλαγή μεταξύ καρτών και επέκτασης αποθηκευτικού χώρου

 

Οθόνη 5.0" HD με λεπτό σχεδιασμό

 

Κομψός σχεδιασμός + μεταλλικό περίβλημα για ένα κινητό που είναι ταυτόχρονα στιλάτο και άνετο στο κράτημα όσο και εντυπωσιακό οπτικά.

Η HD οθόνη 5 ιντσών 16:9 με ανάλυση 1280x720 εγγυάται απολαυστική και απρόσκοπτη εμπειρία gaming. Χάρη στον υψηλό λόγο οθόνης-προς-σώμα και τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του, είναι εξαιρετικά ελαφρύ στο κράτημα με το ένα χέρι.

5MP εμπρόσθια κάμερα

Ποιοτικές λήψεις με την εμπρόσθια κάμερα

 

8MP οπίσθια κάμερα

Οι πιο ζωντανές λήψεις

 

1080P video

Καταγράψτε τις όμορφες στιγμές σας – μικρές και μεγάλες

 
  • 13 ΦΙΛΤΡΑ
  • 11 ΣΚΗΝΕΣ
  • HDR MODE
 
 

Δυνατά και καθαρά

Μεγάφωνο

Για πληρέστερη μουσική εμπειρία και κλήσεις hands-free

Δέκτης υψηλής ευαισθησίας

Καθαρότερες κλήσεις

Διπλό μικρόφωνο

Μείωση περιβαλλοντικού θορύβου

 

3000mAh μέγεθος μπαταρίας
Έως 10 ημέρες χρόνος standby

 

To Redmi Go διαθέτει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 3000mAh (typical).
Έως 12 ώρες χρόνος κλήσεων, 78 ώρες μουσικής αναπαραγωγής και 5 ώρες αναπαραγωγή video.

Ελαφρύ και γρήγορο

 

Το λειτουργικό Android (έκδοση Go) αποτελεί την πρόσφατη καινοτομία της Google, με προεγκατεστημένες όλες τις βασικές εφαρμογές.

Ειδική έκδοση Android, μικρότερου μεγέθους apps, περισσότερος αποθηκευτικός χώρος και ομαλότερη λειτουργία συστήματος.Ισχυρές και σταθερές επιδόσεις για ομαλότερη εμπειρία περιήγησης στο Internet
Qualcomm® Snapdragon 425
Τετραπύρηνος επεξεργαστής

Διπλή nano SIM + Εξειδικευμένη microSD θύρα κάρτας
Έως 128GB επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος

Υποστήριξη ταυτόχρονης χρήσης δύο καρτών SIM για δεδομένα και τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και κάρτας microSD για αποθήκευση δεδομένων.

* Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα προϊόντος του Redmi Go, όλα τα δεδομένα λαμβάνονται από τα εργαστηριακά δεδομένα της Xiaomi, τις προδιαγραφές σχεδιασμού προϊόντος και τα δεδομένα προμηθευτών. Τα δεδομένα δοκιμών ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ διαφορετικών δοκιμαστικών εκδόσεων και δοκιμαστικών περιβαλλόντων. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.