EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
Redmi 9C NFC
Redmi 9C NFC
 
6,53" μεγάλη οθόνη | NFC | Αισθητήρας αποτυπώματος
6,53" HD+
DotDrop οθόνη
5000mAh (typ)
Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία
AI οπίσθια διπλή κάμερα
Mediatek Helio G35 επεξεργαστής
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ 6,53" HD+ ΟΘΟΝΗ

Η μεγάλη οθόνη σας επιτρέπει να βυθιστείτε πλήρως στον εικονικό κόσμο.

Χαμηλός μπλε φωτισμός για άνετη εμπειρία θέασης

Με πιστοποίηση προστασίας μπλε φωτισμού, δεν θα νιώσετε ενόχληση στα μάτια σας ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης του τηλεφώνου σας.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 5000mAh
Με αυτονομία 27 ημερών σε stand-by, αυτή η μπαταρία παρέχει ισχύ που διαρκεί
167 ώρες
μουσικής
32 ώρες
κλήσεις
10 ώρες
gaming
21 ώρες*
videos
Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
 
Η μπαταρία έχει αριθμό έως 1000 κύκλων φόρτισης, που σημαίνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, για περισσότερο από 2,5 χρόνια, χωρίς αξιοσημείωτη υποβάθμιση της μπαταρίας.
 
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξήθηκε κατά 25% σε σύγκριση με το πρότυπο της αγοράς
 

Redmi 9C NFC

 
 

Πρότυπο αγοράς

 
Οπίσθια διπλή κάμερα με AI
Κάντε τις αναμνήσεις να διαρκέσουν με τη διπλή κάμερα AI, αποτυπώνοντας τις αγαπημένες σας στιγμές σε έντονο χρώμα
13MP βασική κάμερα
 
2MP αισθητήρας βάθους
 
LED flash
Τραβήξτε πορτρέτα σαν επαγγελματίες φωτογράφοι
Με τον αισθητήρα βάθους 2MP μπορείτε να τραβήξετε μαγευτικά πορτρέτα, αντάξια ενός έμπειρου φωτογράφου.
 
Δώστε μια…περιστροφή στην καθημερινότητα
"Ταρακουνήστε" τα πράγματα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας, δημιουργώντας εντυπωσιακά βίντεο με το νέο Kaleidoscope Effect.


 

 
Selfie κάμερα με AI Beautify
Καταγράψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας σε όλη του τη χάρηs


 
Palm shutter
 
Τραβήξτε ομαδικές selfie εύκολα, χρησιμοποιώντας το Palm Shutter.
Απλώς δείξτε την παλάμη σας στην κάμερα για να ενεργοποιηθεί ο χρονοδιακόπτης selfie.ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
 
Ο επεξεργαστής MediaTek Helio G35 παρέχει αξιόπιστη απόδοση, εξασφαλίζοντας εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις.
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
 
Ο επεξεργαστής MediaTek Helio G35 παρέχει αξιόπιστη απόδοση, εξασφαλίζοντας εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις.
ΒΟΛΙΚΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ
Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος ή αφήστε το τηλέφωνο να ξεκλειδώσει όταν αναγνωρίσει το πρόσωπό σας με το AI Face Unlock.
ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ NFC
Μετατρέψτε το τηλέφωνό σας σε πορτοφόλι!
Το πολυλειτουργικό NFC μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις δημόσιες συγκοινωνίες.
ΝΕΑ ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Το πίσω μέρος διαθέτει σχεδιασμό ανάγλυφης υφής που αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα, έτσι ώστε η συσκευή να διατηρεί την αρχική της εμφάνισή της ανά πάσα στιγμή.
Sunrise Orange
Midnight Grey
Twilight Blue
Δείτε τα χαρακτηριστικά >>

* Οι φωτογραφίες προϊόντων και τα περιεχόμενα της οθόνης είναι μόνο για αναφορά. Οι πραγματικές δυνατότητες και οι προδιαγραφές του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους) και το πραγματικό περιεχόμενο προβολής ενδέχεται να διαφέρουν.
* Όλα τα δεδομένα αυτής της σελίδας σχετικά με τη φόρτιση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λαμβάνονται από τα Xiaomi laboratories. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις διαφορές στην έκδοση του software, στην έκδοση περιβάλλοντος και τηλεφώνου και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.