EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.

6,26" HD+ με notch τύπου σταγόνας

19:9 αναλογία πλευρών

4000mAh (typ) μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία

Διάρκεια δύο ημερών*

12MP + 2MP οπίσθια διπλή κάμερα

8MP selfie κάμερα

Qualcomm® Snapdragon 632

Υψηλής απόδοσης οκταπύρηνος επεξεργαστής

Λείο κάλυμμα πλάτης

Κομψός ντεγκραντέ σχεδιασμός

2+1 θύρες καρτών

Υποστήριξη έως 512GB

6,26" HD+ Καθηλωτική οθόνη με notch τύπου σταγόνας

  • 19:9
    aspect ratio
  • Corning®
    Gorilla® Glass 5

Εντυπωσιακή οθόνη HD+ με notch τύπου σταγόνας με αναλογία πλευρών έως 19:9 και λόγο οθόνης προς σώμα 86,83%, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο με μία μόνο ματιά. Η οθόνη χρησιμοποιεί Corning® Gorilla® Glass 5 για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή, ακόμα και χωρίς προστατευτικό οθόνης.

Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 4000mAh

Στο εσωτερικό του Redmi 7 κρύβεται μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4000mAh που χρησιμοποιεί βελτιστοποίηση ισχύος, προκειμένου να σας προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία μετά τη φόρτιση.

Υψηλές επιδόσεις
Χαμηλή κατανάλωση ισχύος

Qualcomm® Snapdragon 632

Το Redmi 7 είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon 632 με Kryo 250 οκταπύρηνη CPU αρχιτεκτονική για 40% βελτιωμένες επιδόσεις*, αλλά και ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία.
Ο επεξεργαστής Snapdragon 632 προσφέρει στο κινητό σας καλύτερη διαχείριση στην κατανάλωση της μπαταρίας – ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για εκτεταμένη χρήση.
Όσον αφορά το gaming, η Qualcomm® Adreno 506 GPU προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία. Το Redmi 7 είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα από το πώς το χρησιμοποιείτε.

Διπλή οπίσθια κάμερα με ΑΙ

12MP με 1,25μm μεγάλου μεγέθους pixels

Τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες με την οπίσθια κάμερα 12MP του Redmi 7 και τα 1,25mμ μεγάλου μεγέθους pixels. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακές φωτογραφίες πορτρέτου με θόλωμα του φόντου χάρη στην ΑΙ.

Αναγνώριση σκηνών λήψεων με AI

Έξυπνη αναγνώριση 27 σκηνών για βελτιστοποίηση σε πραγματικό χρόνο

Selfie κάμερα

8MP AI Beautify

Οι λειτουργίες AI Beautify και AI portrait αναγνωρίζουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, επιτυγχάνοντας σπουδαίες selfies.

Palm shutter

Το Redmi 7 διαθέτει λειτουργία palm shutter.
Απλά κάντε μια χειρονομία με την παλάμη προς τον φακό και τραβήξτε μια φωτογραφία χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε την οθόνη.
Ακόμα περισσότερες χειρονομίες είναι καθ' οδόν.

Εντυπωσιακός ντεγκραντέ σχεδιασμός

Ο συνδυασμός 3 χρωμάτων συνεισφέρει στον κομψό ντεγκραντέ σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός του καλύμματος της πλάτης του Redmi 7 έχει κατασκευαστεί με ειδικό εφέ ντεγκραντέ χρωματισμού με νανο-επικάλυψη, για πλούσια, ρέοντα χρώματα.

  • Eclipse Black
  • Comet Blue

Ξεκλείδωμα προσώπου με ΑΙ

Ξεκλειδώστε το κινητό σας με μια ματιά, βάσει των αλγορίθμων με ΑΙ.

* Οι κατά τόπους ημερομηνίες διαθεσιμότητας πιθανώς να ποικίλουν, με κάποιες περιοχές να γίνουν αργότερα διαθέσιμες μέσω ΟΤΑ.

Αποθήκευση

Υποστήριξη έως 512GB

Το Redmi 7 προσφέρει σχεδιασμό 2+1 θυρών καρτών: Χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα 2 θύρες καρτών SIM και 1 θύρα microSD. Υποστήριξη microSD αποθήκευσης έως 512GB, ώστε να μη χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά σχετικά με την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου.

Δείτε τα χαρακτηριστικά >
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.