Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Το Mi A2 Lite είναι ένα entry-level Android One κινητό.
Συνεργαζόμαστε με την Google για να σας προσφέρουμε μια έξυπνη, ασφαλή και απολαυστική εμπειρία χρήσης,
βασισμένη στις πρόσφατες καινοτομίες της.

Εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας

Προκειμένου να επιτύχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, τα Android One κινητά δίνουν προτεραιότητα στην παρασκηνιακή λειτουργία για τα σημαντικότερα apps σας. Το κινητό σας θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας όσο βρίσκεται στην τσέπη ή την τσάντα σας.

Αναζητήστε και μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας χωρίς κόπο

Με το Google Photos, όλες οι φωτογραφίες σας είναι ήδη οργανωμένες και εύκολες στην αναζήτηση. Βρείτε φωτογραφίες ατόμων*, τόπους και αντικείμενα. Απλώς αναζητήστε "Άνθρωποι", για να βρείτε σχετικές φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τα άτομα που έχουν σημασία, ώστε να βρείτε γρήγορα τις φωτογραφίες τους - για παράδειγμα " Η μαμά στην παραλία".

* Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες

Τα προβλήματα αποθήκευσης βρίσκουν τη λύση τους

Χάρη σε ένα μικρό, επιμελημένο σετ από προεπιλεγμένα apps, το Android One σας προσφέρει ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για χρήση, όποτε τον χρειαστείτε. Και για όλες σας τις αναμνήσεις, σας προσφέρεται αυτόματα απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σας εντελώς δωρεάν από το Google Photos.

Εξερευνήστε τις φωτογραφίες σας όπως ποτέ πριν

Με το Google Lens, μπορείτε να εξερευνήσετε το περιεχόμενο μιας λήψης για να μάθετε περισσότερα ή να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες ανάλογα. Είναι εύκολο να βρείτε απαντήσεις, να αναζητήσετε πληροφορίες ή να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο – και όλα αυτά από μια φωτογραφία.

 

Το Google Assistant σας διευκολύνει στις εργασίες σας

Τα Android One κινητά διευκολύνουν σημαντικά τις εργασίες σας εν κινήσει, χάρη στη βοήθεια του Google Assistant, με τη χρήση αποκλειστικά της φωνής σας. Απλά πείτε "Ok Google" για να ξεκινήσετε.

Θωρακισμένη συσκευή

Χάρη στα μηνιαία updates ασφαλείας και στο ενσωματωμένο Google Play Protect, οι Android One συσκευές συγκαταλέγονται στις πιο ασφαλείς. Το Google Play Protect σκανάρει και επαληθεύει ενεργά πάνω από 50 δις apps καθημερινά, ενώ χρησιμοποιεί τις δυνατότητες machine learning της Google, για να ανιχνεύσει δυναμικά ιούς και malware.

Απλό και λειτουργικό

Τα Android One κινητά χρησιμοποιούν software σχεδιασμένο εξαρχής από τη Google να είναι εύχρηστο και διαισθητικό. Ευέλικτο, τόσο κατά την περιήγηση όσο και από πλευράς ρυθμίσεων, αμέσως μόλις το ανοίξετε.

 

* Τα Google, Android One, Google Photos, Google Play Protect και Google Lens είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.