Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.
Mi Robot Builder
 

Ένα εντυπωσιακό ρομπότ σε 978 κομμάτια!

Σύστημα αυτόματης ισορροπίας / Έξυπνος ασύρματος απομακρυσμένος έλεγχος από κινητό / Προγραμματισμός χωρίς κώδικα

Μια ρομποτική δόση τεχνολογίας, για απολαυστικές στιγμές

Τα 978 κομμάτια του ρομπότ μπορούν να συναρμολογηθούν με διαφορετικό τρόπο σε διαφορετικές κατασκευές και σε συνδυασμό με τους τροχούς και τις αλυσίδες, εξασφαλίζουν μία αποτελεσματική λειτουργία. Όλα τα κομμάτια του ρομπότ είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά στο περιβάλλον, οπότε είναι απολύτως ασφαλή για μικρούς και μεγάλους.

 

Υλικά φιλικά στο περιβάλλον

 

Προγραμματίστε χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα

Ελέγξτε έξυπνα το ρομπότ σας χωρίς να έχετε καν συνδεθεί σε κάποιον υπολογιστή. Μπορείτε απλά να κάνετε drag and drop ακόμα και πολύπλοκο κώδικα εντολών στο ρομπότ απευθείας από το smartphone σας. Μπορείτε ακόμα και να μάθετε πώς να προγραμματίζετε μέσω μια σειράς από ειδικά για τον σκοπό tutorials στο Mi Robot Builder app.