EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
Mi Motion-Activated Night Light
 
 
 

Mi Motion-Activated Night Light

Ρίξτε φως στο σκοτάδι

Αισθητήρας φωτός + κίνησης丨 εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση丨διπλή ρύθμιση φωτεινότητας丨 δυνατότητα επικόλλησης, κρεμάσματος

Προσφέρει φως, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή

Το ποιοτικό φως τη νύχτα είναι πάντα ευπρόσδεκτη προσθήκη στον χώρο σας, καθώς εγγυάται τον ποιοτικό ύπνο. Ξεχάστε τους περιορισμούς της πρίζας και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Η τοποθέτηση του Mi Motion γίνεται εύκολα, χωρίς σύνδεση. Το μεγάλο εύρος ανίχνευσης του αισθητήρα προσφέρει ικανοποιητική εμπειρία φωτισμού στο σκοτάδι, ενώ η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση θα σας προσφέρει συντροφιά για 365 νύχτες.

Ο έξυπνος αισθητήρας εγγυάται κορυφαία εμπειρία χρήσης

Το Mi Motion προσφέρει ευρεία γωνία αισθητήρα 120° και περιοχή ανίχνευσης που φτάνει τα 5-7 μέτρα. Ο εξελιγμένος αισθητήρας φωτός και ο αισθητήρας κίνησης PIR ενεργοποιούνται αυτόματα για ολόκληρα 15 δευτερόλεπτα όταν συλλάβουν την κίνησή σας στο σκοτάδι. Την ίδια στιγμή, χάρη στη λειτουργία αντί-υπέρυθρης παρεμβολής, το φως σας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνετε.

* Προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του αισθητήρα, συνιστάται η χρήση του σε απόσταση 2 μέτρων από συσκευές που χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες (όπως τα routers και οι ενισχυτές Wi-Fi).

Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση,
365 νύχτες συντροφιά

Πείτε αντίο στα βύσματα, απολαύστε την εύκολη εγκατάσταση. Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση 0,25mW, διπλή ρύθμιση φωτεινότητας. 12 μήνες διάρκεια ζωής μπαταρίας, σε λειτουργία 0,7 lm, 6 μήνες χρήσης σε λειτουργία 3,8 lm.

Ευέλικτο, χωράει παντού

Εύκολη εγκατάσταση, χάρη στην συγκολλητική ταινία 3Μ στο πίσω μέρος, για να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς της πρίζας και των περίπλοκων εγκαταστάσεων. Η συγκολλητική ταινία και ο κομψός σχεδιασμός με τον γάντζο, σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε το Mi Motion σε διαφορετικά σημεία: ντουλάπες, σκάλες, δίπλα από το κρεβάτι, γκαράζ, διαδρόμους κ.ο.κ.

Επαγγελματικός σχεδιασμός φακών, καλύτερη απόδοση φωτισμού

Εξαιρετικά λεπτός φακός Fresnel και αισθητήρας καλύτερης απόδοσης. Η μικροδομή της ανακλαστικής επιφάνειας, αντανακλά το φως σε γυαλί διάχυσης υψηλής απόδοσης, κατανέμοντας ομοιόμορφα το φως στην εξωτερική επιφάνεια διάχυσης.

Ζεστό φως που σας συντροφεύει κάθε νύχτα

Μπορεί να χρειαστεί να σηκωθείτε τη νύχτα, και ένα έντονο σκληρό φως θα ταράξει εσάς, αλλά και την οικογένειά σας. Για τις περιπτώσεις αυτές χρειάζεστε ένα πραϋντικό φως που θα σας συνοδεύσει με ασφάλεια.

Φωτεινή συντροφιά για εκείνους που αγαπάτε

Ιδανικό δώρο για τα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα και τα παιδιά που φοβούνται το σκοτάδι. Προστατέψτε τους αγαπημένους σας από τα όποια ατυχήματα τη νύχτα. Δείξτε τους λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, λίγη περισσότερη αγάπη.

Επικεντρώνοντας στις λεπτομέρειες, κυνηγώντας την τελειότητα

Το Mi Motion χρησιμοποιεί υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο και φιλικό προς το περιβάλλον ABS υλικό, επιτυγχάνοντας περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερη ευελιξία. Σχεδιασμένο για ασφαλή και ανθεκτική χρήση.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός, ταιριάζει έξυπνα στο σπίτι σας

Το Mi Motion διακρίνεται για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του. Έχει υιοθετήσει έναν κομψό και στρογγυλού σχήματος σχεδιασμό, ο οποίος ενσωματώνει τους εξαιρετικά λεπτούς φακούς Fresnel και τους διπλούς αισθητήρες. Δεν πρόκειται απλά για ένα νυχτερινό φως, αλλά για ένα προσωπικό στυλ ζωής.

Σημείωση: Η εν λόγω σελίδα αναφέρεται, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, σε δεδομένα από τα εργαστήρια της Yeelight. Τυχόν αλλαγές στο περιβάλλον ή άλλοι παράγοντες, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικά δεδομένα.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.