Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 
Mi Max 3

Μεγάλη οθόνη, ατελείωτες δυνατότητες!

6,9" καθηλωτική οθόνη πλήρους μεγέθους

18:9 αναλογία οθόνης

5500mAh υψηλής χωρητικότητας μπαταρία

Υποστήριξη εξερχόμενης φόρτισης άλλων συσκευών

Εύκολη χρήση με το ένα χέρι

Ενιαίο μεταλλικό σώμα

Διπλή κάμερα με ΑΙ

Dual pixel autofocus, 1,4μm μεγάλου μεγέθους pixels

Στερεοφωνικός ήχος

Απολαύστε πλούσιο ήχο

Qualcomm® Snapdragon™ 636

14nm οκταπύρηνος επεξεργαστής

 

καθηλωτική οθόνη

Ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, η 18:9 πλήρους μεγέθους οθόνη θα σας "αιχμαλωτίσει". Αμέσως μόλις την ενεργοποιήσετε, θα εντυπωσιαστείτε με το πώς το κάθε pixel θα αναδειχτεί σε όλη του τη λάμψη, συνθέτοντας ρεαλιστικές εικόνες.

Εύκολη χρήση με το ένα χέρι

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως έχουμε τοποθετήσει μια πλήρους μεγέθους οθόνη 6,9" σε ένα σώμα που παραδοσιακά αντιστοιχεί σε κινητά 6.3". Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός της συσκευής, ελαφρύς και εργονομικός -συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλεμένων γωνιών του εξαιρετικά λεπτού μεταλλικού ενιαίου σώματος- συνεπάγεται πως οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Mi Max 3 με το ένα χέρι.

Υποστήριξη φόρτισης για άλλες συσκευές *

17 ώρες
αναπαραγωγή video
10 ώρες
συνεχούς gameplay
233 ώρες
αναπαραγωγής μουσικής
474 ώρες
σε λειτουργία standby
 

* Το καλώδιο φόρτισης OTG είναι απαραίτητο για την εξερχόμενη φόρτιση και δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του προϊόντος

Διπλή κάμερα με ΑΙ

Πίσω από τη μεγάλη οθόνη κρύβεται ένας εξπέρ της φωτογραφίας. Η εξαιρετικά ευαίσθητη διπλή κάμερα διαθέτει αναβαθμισμένες δυνατότητες ΑΙ, ενσωματώνοντας μεγάλου μεγέθους 1,4μm pixels για εντυπωσιακές νυχτερινές

12MP+5MP

Θόλωμα φόντου επαγγελματικού επιπέδου

Dual Pixel Autofocus

Ταχύτατο focus σε χαμηλό φωτισμό

 

1,4μm μεγάλου μεγέθους pixels

Ακόμα φωτεινότερες νυχτερινές λήψεις

Ανίχνευση σκηνών λήψης με AI *

Ανίχνευση 25 ξεχωριστών σκηνών λήψης

 

8MP εμπρόσθια κάμερα

AI Beautify + Selfie-light

Ξεκλείδωμα προσώπου με AI *

Άμεσο ξεκλείδωμα

 

* Σημείωση: Η ανίχνευση σκηνής AI δεν θα είναι διαθέσιμη άμεσα και θα παρέχεται μέσω OTA. Ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του MIUI (www.miui.com) για μελλοντικές κυκλοφορίες αυτής της λειτουργίας.
* Σημείωση: Το χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος με AI είναι διαθέσιμο μόνο σε τηλέφωνα που πωλούνται σε ορισμένες περιοχές. Συμβουλευτείτε τις ρυθμίσεις του συστήματος για να ελέγξετε την υποστήριξη.

 

40% ισχυρότερες επιδόσεις *

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon™ 636 συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση.
Με βελτιωμένες επιδόσεις CPU και γραφικών κατά 40% σε σχέση με τον προκάτοχό του*, το gaming γίνεται ομαλότερο και διαρκεί περισσότερο.

*Σε σύγκριση με τον Snapdragon™ 630

14nm FinFET
Οκταπύρηνη
αρχιτεκτονική Kyro™
Adreno™ 509

Στερεοφωνικός ήχος

Κρατήστε το Mi Max 3 στα χέρια σας και αφήστε τον ήχο να σας "τυλίξει". Ο στερεοφωνικός ήχος σας επιτρέπει να βυθιστείτε στη μουσική που ακούτε ή στην ταινία που βλέπετε.

Μεγαλύτερο και καλύτερο

Γιατί να επιλέξετε μεγαλύτερη οθόνη; Γιατί απλά σας προσφέρει ακόμα καλύτερη προβολή. Όλες οι λεπτομέρειες που διαφορετικά θα χάνατε, είναι μπροστά στα… μάτια σας.

Μεγάλη οθόνη,
ατέλειωτες δυνατότητες

Λειτουργία split screen

Δείτε videos, ενώ στέλνετε μηνύματα

Picture-in-picture*

Εναλλάσσετε apps, χωρίς να διακόψετε την προβολή video

Τεράστιο κείμενο

Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου για εύκολη ανάγνωση

Λειτουργία ενός χεριού

Βελτιστοποιημένο για χρήση με το ένα χέρι
 

* Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται μόνο για ορισμένες εφαρμογές

Mi Max 3

Μεγάλη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία

Δείτε τα χαρακτηριστικά

Σημειώσεις:
Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση και τις εικόνες αυτού του προϊόντος, καθώς και άλλες σχετικές εικόνες αυτής της σελίδας θα πρέπει να ληφθούν ως αναφορά στο μοντέλο 4GB + 64GB. Η μπαταρία 5500mAh αναφέρεται στην τυπική τιμή της μπαταρίας του Max 3. Τα αποτελέσματα δοκιμών αντοχής λαμβάνονται από τα εργαστηριακά δεδομένα της Xiaomi. Ένα καλώδιο φόρτισης εν κινήσει είναι απαραίτητο για την φόρτιση άλλων συσκευών και δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του προϊόντος. Το πραγματικό μέγεθος της οθόνης είναι 6,9 ίντσες, με αποτέλεσμα το Mi Max 3 να έχει 6,5% μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης σε σχέση με το Mi Max 2. Ένα τυπικό τηλέφωνο Xiaomi ίδιων διαστάσεων θα είχε κανονικά μέγεθος οθόνης μόλις 6,3 ίντσες. Ο λόγος οθόνης προς σώμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο μέτρησης που χρησιμοποιείται. Όλα τα δεδομένα λαμβάνονται από δοκιμές και υπολογισμούς των εργαστηρίων της Xiaomi. Πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του Snapdragon ™ 636 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Qualcomm®: https://www.qualcomm.com/products/qualcomm-snapdragon-636-mobile-platform
Οι 25 αναγνωρίσιμες σκηνές λήψεων με AI έχουν ανακτηθεί από 206 αναγνωρίσιμα αντικείμενα. Η ανίχνευση σκηνών βασίζεται στην υποκειμενική αντίληψη της AI. Οι δυνατότητες picture-in-picture και ανίχνευσης σκηνών εικόνας με AI ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες άμεσα και απαιτούν αναβάθμιση σε MIUI 10. Όλες οι συγκρίσεις που γίνονται σε αυτή τη σελίδα σε σχέση με τυπικά τηλέφωνα αναφέρονται σε τηλέφωνα Xiaomi. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα προϊόντων του προϊόντος Max Max 3, όλα τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια Xiaomi, τις προδιαγραφές σχεδιασμού προϊόντων και τα δεδομένα προμηθευτών. Τα δεδομένα δοκιμών ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ διαφορετικών δοκιμαστικών εκδόσεων και δοκιμαστικών περιβαλλόντων. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.