Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
Mi Laptop Air 13,3"
 

Mi Laptop Air 13,3"

Υψηλές επιδόσεις σε εξαιρετικά ελαφρύ σώμα

8ης γενιάς τετραπύρηνος

Επεξεργαστής Intel® Core™

Εξειδικευμένη κάρτα γραφικών NVidia

GeForce® MX150

8GB DDR4 RAM

256GB PCIe SSD

Προηγμένο σύστημα ψύξης

Μεταλλικές και εξαιρετικά επίπεδες λεπίδες ανεμιστήρα

Πάχος 14,8 χιλ.
Βάρος 1,3 κιλά

Υπερσύγχρονος φορητός υπολογιστής με μεταλλικό φινίρισμα

9,5 ώρες αυτονομία

Μπαταρία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας

Εξαιρετικά επίπεδο, με πλήρως μεταλλικό φινίρισμα

Χάρη στο ελαφρύ και συμπαγές σώμα του, θα μπορείτε να μεταφέρετε το Mi Laptop Air 13,3" όπου και αν βρεθείτε. Δεν πρόκειται να αισθανθείτε το βάρος του, ενώ θα είστε σε θέση να το μεταφέρετε εύκολα ακόμα και με το ένα χέρι. Πιστός στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, ο φορητός υπολογιστής είναι διαθέσιμος σε σκούρο γκρι χρώμα, το οποίο δίνει μια αίσθηση κομψότητας στο σύνολο.

Ζυγίζει μόλις 1,3kg
Πάχος 14.8χιλ
 

Ανεξάρτητη κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων
Ταχύτατη και απρόσκοπτη εμπειρία στο gaming, χάρη στα 2GB μνήμης

Με την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών GeForce® MX150 και τα 2GB VRAM GDDR5, ο Mi Laptop Air 13,3" θα αλλάξει εντελώς την οπτική σας στο ζήτημα των gaming επιδόσεων στους φορητούς υπολογιστές μικρού βάρους. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

 
GeForce® MX150

Μια νέα γενιά από κάρτες γραφικών

2 GB GDDR5

Ένα νέο πρότυπο VRAM

 

Ταχύτατος χρόνος απόκρισης!
Υψηλές επιδόσεις, χάρη στα 8GB μνήμης RAM.

Γρήγορη ανάγνωση και εγγραφή!
256GB PCIe SSD

28% σε σύγκριση με την DDR3
+3 φορές σε σύγκριση με το SATA
 

Η μνήμη DDR4 RAM αυξάνει την ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων κατά 15%, ενώ η χωρητικότητα της μονάδας SSD PCIe (για την ταυτόχρονη μετάδοση περισσότερων δεδομένων) αυξάνει την ταχύτητα ανάγνωσης / εγγραφής έως και τρεις φορές. Εξασφαλίστε ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα, αξιοποιώντας την υποδοχή επέκτασης που προορίζεται για SSD τύπου Μ2.

 

Σύστημα ψύξης πλήρως ανακαινισμένο.
Απελευθερώστε την πλήρη ισχύ της CPU.

Οι εξαιρετικής απόδοσης λεπίδες του μεταλλικού ανεμιστήρα δεν προσφέρουν μόνο αποτελεσματική διαχείριση της θερμοκρασίας της συσκευής, αλλά σας επιτρέπουν να απελευθερώσετε όλη τη δύναμη του υπολογιστή. Μέσω μιας διαδικασίας κατασκευής 14 βημάτων, ο όγκος του σωλήνα θερμότητας αυξήθηκε κατά 37%, με αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αέρα κατά 63%. *

Αύξηση κατά 63+ της ροής τού αέρα σε σύγκριση με τους πλαστικούς ανεμιστήρες.
 

Λαμπερή οθόνη με εξαιρετικά λεπτά περιθώρια.
Ακόμα πιο ποιοτική οθόνη Full HD.

Το πάχος του περιθωρίου, μόλις 5,59 χιλ., προσφέρει εξαιρετική αναλογία οθόνης και πλαισίου. Χάρη στα 1920x1080 pixels, η ανάλυση οθόνης είναι 1,8 φορές μεγαλύτερη από μια τυπική οθόνη ενός Desktop συστήματος 24". Κάθε pixel λάμπει φωτεινά, προσφέροντας ζωντανά χρώματα και εκπληκτικές λεπτομέρειες.

 
Οθόνη FHD
Ανάλυση 1080p
5,59 χιλ
Εξαιρετικά λεπτό περιθώριο
Αντοχή 7Η
Τρίτης γενιάς Corning® Gorilla Glass®
 

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 9,5 ώρες
Φόρτιση έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Mi Laptop Air 13,3" είναι και η αυτονομία του. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα σας γλυτώσει από το περιττό άγχος. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης μπορείτε να την επαναφορτίσετε ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη.

Ηχεία AKG
Υψηλής ποιότητας ήχος από την Αυστρία

Τα ειδικά διαμορφωμένα ηχεία AKG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ήχου Dolby® Audio ™ Premium, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Κλείστε τα μάτια σας, για να απολαύσετε κινηματογραφικό ήχο. Ανοίξτε τα, για να βυθιστείτε ολοκληρωτικά στην εμπειρία.

Ειδικά χαρακτηριστικά:
Ερωτευθείτε το Mi Laptop Air σας

Το Mi Laptop Air 13,3" είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις δύο βασικότερες ανάγκες σας όσον αφορά τους υπολογιστές: Ελαφριά κατασκευή και ισχυρές επιδόσεις. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε παρέα με τον φορητό υπολογιστή σας, τόσο περισσότερα χρήσιμα χαρακτηριστικά θα ανακαλύπτετε.


Ανεξάρτητη θύρα HDMI

Ξεκλειδώστε με δακτυλικό αποτύπωμα.
Ταχύτατη ενεργοποίηση της οθόνης από κατάσταση αναστολής λειτουργίας.
Παρακαλούμε, επισκεφτείτε τη σελίδα Χαρακτηριστικά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές διαμόρφωσης του φορητού σας υπολογιστή. Ο όρος "μεταλλικό φινίρισμα" αναφέρεται στο εξωτερικό κάλυμμα του φορητού υπολογιστή, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανωδιομένο μέταλλο, αλλά δεν περιλαμβάνει άλλα υποσυστήματα όπως οθόνη, πληκτρολόγιο και η άρθρωση. Tα δεδομένα απόδοσης της κάρτας γραφικών βασίστηκαν στις δικές μας εργαστηριακές δοκιμές. Οι δοκιμές βασίζονται στην αντιστοίχιση της τετραπύρηνης έκδοσης του MX150 με την τυπική έκδοση του 940MX και οι βαθμολογίες που ελήφθησαν στο 3DMark 11P χρησιμοποιήθηκαν για συγκριτική αξιολόγηση. Η τυπική μνήμη RAM DDR4 2400MHz προσφέρει αύξηση της απόδοσης κατά 28% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά (DDR3 1866MHz). Οι ταχύτητες μεταφοράς στον SSD βασίστηκαν στις δικές μας εργαστηριακές δοκιμές.
Τα δεδομένα ψύξης βασίστηκαν στις δικές μας εργαστηριακές δοκιμές. Ως μοντέλο σύγκρισης χρησιμοποιήθηκε το λογισμικό Mi Laptop Air 13.3 "Fingerprint Edition". Σε σύγκριση με μια οθόνη Desktop συστήματος 24"και ανάλυσης 1080p., η ανάλυση οθόνης του Mi Laptop Air είναι 1,8 φορές υψηλότερη. Τα δεδομένα φόρτισης βασίστηκαν στις δικές μας εργαστηριακές δοκιμές. Η σύγκριση φόρτισης έγινε μεταξύ φόρτισης σε 1C (γρήγορη φόρτιση) και σε 0,7C (στάνταρ φόρτιση) και τα αποτελέσματα έδειξαν αύξηση 30% στην απόδοση κατά τη φόρτιση σε 1C. Όταν ο φορητός υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος ή έχει τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φορτιστεί από το μηδέν έως 50% με φορητό φορτιστή. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προϊόντος προσδιορίζεται βάσει χρήσης του MobileMark 2014, ενός διεθνούς προτύπου δοκιμών. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλλει λόγω ορισμένων παραγόντων, όπως το μοντέλο του προϊόντος, ο αριθμός των συνδεδεμένων εξαρτημάτων, ο βαθμός χρήσης, τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, οι συνθήκες χρήσης, οι ασύρματες λειτουργίες και η διαμόρφωση διαχείρισης ενέργειας. Αφού χρησιμοποιήσετε το προϊόν για μια χρονική περίοδο, η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας θα μειωθεί.
Ο σχεδιασμός χωρίς λογότυπο συνεισφέρει στην ομαλή επιφάνεια του άνω τμήματος του προϊόντος. Το λογότυπο MI εμφανίζεται δίπλα στην οθόνη του φορητού υπολογιστή και στην κάτω επιφάνεια. Δεδομένα όπως η χωρητικότητα της RAM, οι διαστάσεις /το πάχος /το βάρος και οι γωνίες ανοίγματος και κλεισίματος της οθόνης είναι θεωρητικές τιμές. Οι πραγματικές μετρήσεις ενδέχεται να περιέχουν εύλογο περιθώριο σφάλματος.
Δείτε τα Χαρακτηριστικά >
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.