EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
Mi LED Desk Lamp
 

Mi LED Desk Lamp

Έξυπνη λάμπα γραφείου με 4 προφίλ φωτισμού

Χωρίς τρεμόπαιγμα | Έξυπνη αναπροσαρμογή φωτεινότητας και θερμοκρασίας χρώματος | 2 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού | Ανθεκτικός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Μια νέα εμπειρία στο… φως

Η Mi LED Desk Lamp είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει το τρεμόπαιγμα που προξενεί κόπωση και προβλήματα στην όρασή σας. Μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ενώ διατίθενται 4 προεπιλεγμένες λειτουργίες φωτεινότητας που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά σενάρια και απαιτήσεις χρηστών. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται σε ένα απλό, κομψό και καλαίσθητο μεταλλικό περίβλημα που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σχεδιασμένο με γνώμονα την ακρίβεια.

Φωτισμός χωρίς τρεμόπαιγμα

Σταθερή πηγή φωτός, ομοιόμορφος φωτισμός που δεν εκπέμπει ακτίνες UV

Διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού

Καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών

 

Αναπροσαρμόζει τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος

Επιλέξτε κάποια από τις διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού που αναπροσαρμόζουν αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα, ώστε να καλύψουν διαφορετικά σενάρια.

Ανθεκτικός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Καλαίσθητος σχεδιασμός, ανθεκτική κατασκευή

 
 
 
 

Καθαρός φωτισμός, χωρίς τρεμόπαιγμα

Η Mi LED Desk Lamp περνά μέσω ενός φίλτρου RC και ενός dimmer chip που παράγει ένα σχετικά σταθερό σήμα ρεύματος DC που εξασφαλίζει συνεχή τάση στις διόδους LED, οπότε το τρεμόπαιγμα μειώνεται σημαντικά. Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου προκύψει ελάχιστο τρεμόπαιγμα, αυτό μειώνεται προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την καταπόνηση των ματιών, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης μυωπίας του χρήστη.

 
 

Τεστ σύγκρισης τρεμοπαίγματος

* Σύμφωνα με το "China Quality Certification CQC1601-2013", πιστοποίησης τεχνολογίας συσκευών φωτισμού, στα όρια συχνότητας 1000Hz

 

Απλός, διαισθητικός έλεγχος

Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε εύκολα, ρυθμίστε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα με ένα κουμπί.

1k

1Κ CCT ακρίβεια

1%

ακρίβεια έντασης

 
 
 

Πατήστε

Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση

Περιστρέψτε

Αναπροσαρμογή φωτισμού

Πατήστε και περιστρέψτε

Αναπροσαρμόζει τη θερμοκρασία χρώματος

Διπλό πάτημα

Άμεση εναλλαγή σε Focus mode

Φυσικός φωτισμός, χωρίς τρεμόπαιγμα

Η Mi LED Desk Lamp ενσωματώνει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα
ευρεσιτεχνίας οπτικό σχέδιο που συνδυάζει την αντανάκλαση του φωτός
και τη διάθλαση, παράγοντας φως παρόμοιο με τον φυσικό φωτισμό.

 

Συνδεσμολογία ακριβείας, ανθεκτική κατασκευή

Ο σύνδεσμος είναι ανθεκτικά κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από μέταλλο. Ακόμα και μετά από άνοιγμα και κλείσιμο 10.000 φορών, η απώλεια στην απόδοση της λάμπας θα είναι μόλις 17%, συνεχίζοντας να αποδίδει όπως πρέπει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντοχή στη θερμότητα και στο πέρασμα του χρόνου

Η λάμπα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διαχέει αποτελεσματικότερα τη θερμότητα, να εξασφαλίζει ομοιόμορφη φωτεινότητα και να σας προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

Η Mi LED Desk Lamp έχει λάβει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις

 
 

Korea Certification Mark

 

Photobiological Safety of Lamps and Lamp Systems Certification

 

Taiwan Bureau of Standards, Metrology, and Inspection (BSMI) Certification

 
 

State Radio Regulatory Commission Certification

 

Snapdragon 625

 

Restriction of Hazardous Substances Certification

* Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε εσωτερικά αποτελέσματα εργαστηρίου, ενώ η πραγματική χρήση μπορεί να ποικίλει λόγω διαφορών στο περιβάλλον.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.