Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.
 

Ο "σεφ" του ρυζιού παρέχει ακρίβεια στον έλεγχο θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία είναι ζωτικής σημασίας για το βράσιμο του ρυζιού. Λιγότερη θερμοκρασία και το ρύζι θα είναι άβραστο. Υψηλή θερμοκρασία και το ρύζι παραψήνεται και καταστρέφεται. Ο ριζοπαρασκευαστής εκμεταλλεύεται την επαγωγική θέρμανση και τον ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, ώστε να ελέγχει απόλυτα τον χρόνο βρασμού, τη θερμοκρασία και τη πίεση, ώστε ακόμα και το κοινό ρύζι να αποκτήσει μια γλυκιά αξιομνημόνευτη γεύση.

 

Ομοιόμορφη θερμότητα 360°

Έχοντας ως βάση τις παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής, η τεχνική βρασίματος του ριζοπαρασκευαστή στηρίζεται στην εσωτερική επένδυση του σκεύους που σε συνδυασμό με το καπάκι προσφέρει θερμότητα 360°, ακόμα πιο ομοιόμορφη. Η μέγιστη ισχύς των 1100W ουσιαστικά αναπαραγάγει τις συνθήκες της παραδοσιακής χύτρας, προσφέροντας ταχεία και ομοιόμορφη θερμότητα και απίθανη γεύση.

Μαγείρεμα υπό πίεση, ακόμα πιο γλυκό ρύζι

Ανάλογα με το υψόμετρο, ο ριζοπαρασκευαστής ελέγχει επακριβώς την πίεση, ανεβάζοντάς την ως και τις 1,2 atm. Η θερμοκρασία βρασμού φτάνει τους 105° C, και κάθε κόκκος ρυζιού βράζει ξεχωριστά, όπως μπορείτε να καταλάβετε από τη γλυκιά γεύση.

 

Σύγκριση θερμοκρασίας

 


 
 

Θέρμανση εστίας

Θέρμανση από τη βάση, η θερμότητα συγκεντρώνεται στο κέντρο, ανόμοια θερμοκρασία, δεν υπάρχει προσαρμογή της έντασης θερμοκρασίας.

 

Ηλεκτρομαγνητική επαγωγική θέρμανση

Το πηνίο παράγει μαγνητικό πεδίο, θερμαίνοντας άμεσα το εσωτερικό της συσκευής, υπάρχει μικρή διαφοροποίηση θερμοκρασίας, ομοιόμορφη ένταση.

 

Ηλεκτρομαγνητική επαγωγική θέρμανση υπό πίεση

Βαλβίδα για το έλεγχο της πίεσης, την αύξηση της θερμοκρασίας, το ταχύτερο μαγείρεμα, τη γεύση, το χρώμα και τη θρεπτική αξία του ρυζιού.

Ομοιόμορφο βράσιμο, διατήρηση θρεπτικών στοιχείων

Οι παραδοσιακές συσκευές παρασκευής ρυζιού μπορεί να καταστρέψουν την εμφάνιση του κόκκου ρυζιού, αλλά και τα θρεπτικά του συστατικά. Η ηλεκτρομαγνητική επαγωγική θέρμανση εγγυάται τη δακτυλιοειδή θερμική μεταφορά στο σύνολο του εσωτερικού του δοχείου. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο ομοιόμορφος βρασμός με άψογα αποτελέσματα σε εμφάνιση, γεύση και διατροφική αξία.

6 φορές πιο ανθεκτικός και ασφαλής… υπό πίεση!

Προκειμένου να εξασφαλίσει τον ασφαλή βρασμό, ο ριζοπαρασκευαστής πίεσης διαθέτει ανθεκτικό εσωτερικό δοχείο, με αποτέλεσμα να μπορεί να αντέξει ως και 2,2 atm. Αυτό σημαίνει ως και 6 φορές την πίεση που ασκείται εντός της συσκευής υπό κανονικές συνθήκες, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το καλό ρύζι θέλει σωστή επίστρωση

Μάθετε περισσότερα για την Επίστρωση