Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.
 

Διαστάσεις

Βασικά χαρακτηριστικά

Όνομα προϊόντος:
Mi Induction Heating Rice Cooker EU
Μοντέλο:
YLIH01CM
Διαστάσεις:
300 x 251 x 212 (χιλ.)
Βάρος προϊόντος:
6,45 κιλά
Χωρητικότητα:
3.0 λίτρα
Τεχνολογία θέρμανσης:
Ηλεκτρομαγνητική επαγωγική θέρμανση
Εσωτερικό υλικό δοχείου:
Χυτοσίδηρος
Ονομαστική ισχύς:
1100W
Τάση / Ονομαστική συχνότητα:
220v ~ 50Hz
Ονομαστική πίεση εν λειτουργία:
20kPa
Ασύρματη σύνδεση:
Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Αυτή η συσκευή περιλαμβάνει κωδικό έγκρισης τύπου:
CMIIT ID: 2014DP5056. Το ύψος πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στο οποίο το προϊόν δουλεύει κανονικά κυμαίνεται από 0 έως 2000 μέτρα.

Προφυλάξεις

Χρήση
Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος απαγορεύεται να ανοίξετε απότομα το καπάκι. Προτού ανοίξετε το σκεύος, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυτόματα το μαγείρεμα ή να αναμένετε έως ότου απελευθερωθεί πλήρως η πίεση. Μην τοποθετείτε το εσωτερικό δοχείο σε άλλη πηγή θερμότητας (όπως επαγωγική εστία, σόμπα αερίου). Μην εισάγετε αντικείμενα στα ανοίγματα ή στις υποδοχές. Κατά τη χρήση ή αμέσως μετά τη χρήση, μην πλησιάζετε κοντά στο στόμιο του ατμού. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο να μην αφήνετε παιδιά κοντά στο σκεύος, για να αποφύγετε τραυματισμούς. Μην χρησιμοποιείτε το δοχείο, εφόσον τα ανοίγματα εξαγωγής έχουν μπλοκαριστεί από τρόφιμα. Απαγορεύεται η κάλυψη του επάνω τμήματος του σκεύους με άλλα αντικείμενα, με συνέπεια ο ατμός να μην μπορεί να απελευθερωθεί κατά τη χρήση του.
Όροι χρήσης
Η λειτουργία ταχέως βρασμού να μην χρησιμοποιείται για δημητριακά. Όταν δεν χρησιμοποιείται ο ριζοπαρασκευαστής, θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε την παροχή ρεύματος και να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Οι σωληνώσεις εξατμίσεως ατμού του ρυθμιστή πίεσης πρέπει να ελέγχονται τακτικά ώστε να μην είναι φραγμένες. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, διακόψτε αμέσως τη χρήση του και αποσυνδέστε το φις από την πρίζα.
Άλλα ζητήματα
Μην ρίξετε το προϊόν ή το χτυπήσετε, για να αποφύγετε τραυματισμούς ή δυσλειτουργίες. Μην χρησιμοποιείτε το κάλυμμα εφόσον έχει υποστεί ζημιά, ώστε να αποφύγετε το ζεματισμό ή τον τραυματισμό που προκαλείται από τον ατμό ή τη διαρροή βραστού νερού. Μην επιχειρείτε επισκευή. Μην ανοίγετε το προϊόν για επισκευές, για την αποφυγή πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας, τραυματισμού. Εάν προκύψει κάποια ανωμαλία ή δυσλειτουργία, διακόψτε τη χρήση αμέσως, ώστε να αποφύγετε φωτιά, ηλεκτροπληξία και τραυματισμό.
Λειτουργία ελέγχου μηχανής
τεχνολογία διατήρησης σταθερού ημιτόνου για αρμονική κατανομή ισχύος στον τροχό + σύστημα έμμεσου ελέγχου ταχύτητας
Ελαττωματική, προβληματική λειτουργία
Μη φυσιολογική θερμοκρασία καλωδίου τροφοδοσίας
Εμφάνιση καπνού στον παρασκευαστή, μυρωδιά καμένου
Εμφάνιση ρωγμών στη συσκευή, χαλάρωσης ή παράξενος ήχος
Παραμόρφωση του εσωτερικού δοχείου
Άλλες ανωμαλίες ή δυσλειτουργίες

Περιεχόμενα συσκευασίας