Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.
 

Ανθεκτική επίστρωση που αντέχει στη φωτιά
Επίστρωση από σφυρήλατο γκρι χυτοσίδηρο

Τα μαγειρικά σκεύη επηρεάζουν τη γεύση του φαγητού και η επιλογή του γκρι χυτοσιδήρου αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την υψηλότερη θερμική της σταθερότητα, σε σύγκριση με παραδοσιακά κράματα από αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό. Ο χυτοσίδηρος εγγυάται τη διαπερατότητα, την ταχύτερη ανταπόκριση στις αλλαγές θερμότητας και την ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας. Η ειδική επίστρωση μεταφέρει άμεσα τη θερμοκρασία στο φαγητό, εξαλείφοντας τις όποιες απώλειες θερμότητας. Ταυτόχρονα, ο γκρι χυτοσίδηρος συγκρατεί τη θερμότητα, η οποία παραμένει εντός του σκεύους, με αποτέλεσμα ο κάθε κόκκος ρυζιού να λαμβάνει την ίδια ποσότητα θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή της.

Ο γκρι χυτοσίδηρος διατηρεί τη γεύση του ρυζιού

Η επιλογή του γκρι χυτοσιδήρου για την επίστρωση, προσφέρει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, ενώ ο μεγάλος αριθμός πόρων που οφείλεται στη διαδικασία χύτευσης σχηματίζει μια οπή κενού, με άριστες ιδιότητες αποθήκευσης της θερμότητας. Χάρη σε αυτό, το φαγητό παρασκευάζεται άψογα, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά του συστατικά.

Διαδικασία αποθήκευσης θερμότητας για νοστιμότερα αποτελέσματα

Ο ριζοπαρασκευαστής ενσωματώνει μια διαδικασία "αναγεννητικής" μεταφοράς θερμότητας, ώστε να συνεχίζει η διαδικασία ακόμα και μετά το σταμάτημα του βρασμού. Ακόμα και μετά από 5 λεπτά που έχει σταματήσει, η επένδυση από γκρι χυτοσίδηρο έχει θερμοκρασία υψηλότερη από την εσωτερική θερμοκρασία άλλου κράματος κατά 10 ℃. Η αποθηκευμένη θερμότητα συνεχίζει να μεταφέρεται στο εσωτερικό, προσφέροντας την επιθυμητή μοναδική γεύση στο ρύζι σας.

Επένδυση από παραδοσιακό κράμα
Επένδυση ιαπωνικού ριζοπαρασκευαστή
Επένδυση από γκρι χυτοσίδηρο
 

Ρηχό και ευρύ εσωτερικό μπολ για αποτελεσματική θερμική αγωγιμότητα

Ο ριζοπαρασκευαστής διαθέτει ένα ρηχό και ταυτόχρονα ευρύ εσωτερικό με μεγάλη καμπύλη, ιδανικό για να τοποθετήσετε ακόμα περισσότερο ρύζι. Σε σύγκριση με τα σκεύη που διαθέτουν επίπεδη βάση, η βάση του ρηχού σκεύους προσφέρει μεγαλύτερη περιοχή θέρμανσης, η οποία μεταφέρει αποτελεσματικότερα τη θερμότητα στο ρύζι.

Αντικολλητική επίστρωση PFA από την Daikin, εύκολη στον καθαρισμό και πιο ανθεκτική

Απολαύστε το γεύμα σας και μην αγχωθείτε με το καθάρισμα. Ο ριζοπαρασκευαστής Mi χρησιμοποιεί αντικολλητική επίστρωση PFA. Το συγκεκριμένο υλικό επίστρωσης χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιαπωνία για τους high-end ριζοπαρασκευαστές. Σε αντίθεση με την τυπική αντικολλητική επίστρωση PTFE, η εσωτερική επιφάνεια του Mi IH παρασκευαστή είναι πιο ομαλή. Απλά αναποδογυρίστε τη συσκευή και το ρύζι σας θα βγει ανέπαφο στο πιάτο σας.

Τεχνολογία 7 επιστρώσεων, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Η σκουριά αποτελεί πάντα μεγάλο πρόβλημα στις περιπτώσεις που το εσωτερικό του σκεύους περιέχει σίδηρο. Προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα, ο ριζοπαρασκευαστής πέρασε πάνω από 30.000 δοκιμές για 18 μήνες, όπου προστέθηκε αντιοξειδωτική επίστρωση με τη διαδικασία θερμικού ψεκασμού και σμάλτου, ώστε να αποτραπεί αποτελεσματικά η οξείδωση της επένδυσης. Επιπλέον, έχει προστεθεί ειδική αντικολλητική και πολυμερής επίστρωση. Η ανθεκτική στη θερμότητα και στη διάβρωση επίστρωση εγγυάται μεγαλύτερη ασφάλεια λειτουργίας και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Επίστρωση ενάντια στη φθορά της Daikin
Επίστρωση με υπέρυθρες του κάδου θέρμανσης της ιαπωνικής Daikin.
Aντι-οξειδωτική επίστρωση σμάλτου
Υπόστρωμα αποθήκευσης θερμότητας από χυτοσίδηρο
Αντι-οξειδωτική επίστρωση θερμικού ψεκασμού
Πολυμερής επίστρωση PTFE της Daikin
Αντικολλητική επίστρωση PFA από την Daikin

Ευφυής σχεδιασμός σε κάθε λεπτομέρεια

Το "κυνήγι" ποιότητας του ριζοπαρασκευαστή της Xiaomi φαίνεται σε όλες τις πτυχές παραγωγής της συσκευής. Η επιλογή των πρωτογενών υλικών, περίπου αλλά και τα πολλαπλά στάδια κατασκευής και επίστρωσης του ριζοπαρασκευαστή οδηγούν σε μια μοναδική εμπειρία μαγειρέματος. Συνολικά απαιτούνται 69 στάδια για την επίτευξη του τελικού στόχου του λείου εσωτερικού.

Εκτιμήστε την αισθητική στην κουζίνα σας

Συνέχεια στη γκαλερί φωτογραφιών