Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Mi Induction Heating Rice Cooker EU

Ο έξυπνος επαγωγικός βραστήρας ρυζιού

Έξυπνο μαγείρεμα / Επαγωγικός βραστήρας / Χωρητικότητα 3 λίτρων

Η γεύση της ευτυχίας είναι γλυκιά σαν ρύζι

Ένα γεύμα είναι πλήρες όταν περιέχει και μια ποσότητα από γλυκό, νόστιμο ρύζι. Πώς θα μαγειρέψετε ένα γευστικό πιάτο με ρύζι; Θα χρειαστείτε τον παρασκευαστή ρυζιού Mi Induction Heating. Αποτελεί την ιδανική επιλογή, μιας και χρησιμοποιεί τη μέθοδο ηλεκτρομαγνητικής επαγωγικής θέρμανσης, αλλά και σύγχρονες τεχνικές που επιτρέπουν το ομοιογενές βράσιμο του ρυζιού, διατηρώντας τη γεύση και τη διατροφική του αξία. To εσωτερικό του ρυζομάγειρα προσφέρει απαράμιλλη θερμική σταθερότητα και διαπερατότητα, ενώ ο έξυπνος έλεγχος θερμότητας μπορεί να προσαρμοστεί στις διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού, αλλά και στις απαιτήσεις σας. Ταυτόχρονα προσφέρει δυνατότητα ελέγχου εξ αποστάσεως, προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας ένα γευστικό πιάτο ρυζιού, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

 
 
 
Έξυπνος έλεγχος
 
Πίεση μέσω επαγωγικής θέρμανσης πίεσης
 
Επένδυση από γκρι χυτοσίδηρο
 
Ρύθμιση θερμότητας

Ο βραστήρας ρυζιού επιτρέπει την κυκλοφορία του ρυζιού κατά το βράσιμο, προσφέροντας υπέροχη γεύση

Η κατασκευή ενός τυπικού βραστήρα έχει ως αποτέλεσμα ανόμοιο βρασμό, προερχόμενο αποκλειστικά από τη βάση της συσκευής, με αποτέλεσμα το γνωστό "λάσπωμα". Σε αντίθεση, ο ριζοπαρασκευαστής Mi χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και θερμότητας, για να επιτύχει ομοιόμορφο βρασμό και ακριβέστατο έλεγχο θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει πως κάθε κόκκος ρυζιού βράζει ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα γλυκό και μαλακό ρύζι, το οποίο διατηρεί το άρωμά του, προσφέροντάς σας όλες τις ουσίες και ικανοποιώντας τη γεύση σας.

Η ηλεκτρομαγνητική επαγωγική
θέρμανση κάνει το ρύζι να "χορεύει"

Η επαγωγική θέρμανση διαχέεται μέσω του πηνίου χαλκού, και τα άτομα σιδήρου παράγουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτό σημαίνει πως η εσωτερική επένδυση του ριζοπαρασκευαστή προσφέρει μεγάλη ένταση και ομοιομορφία στη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα το oμοιογενές βράσιμο. Σε συνδυασμό με τη θερμομονωτικό υλικό, το ρύζι απλά αρχίζει να "χορεύει".

Ο βρασμός ιδανικός
για την παρασκευή νόστιμου ρυζιού

Η θερμοκρασία του ρυζιού φτάνει τους 105 ℃, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται οι θρεπτικές ουσίες του και η πλούσια γεύση του, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με τους κλασικούς ριζοπαρασκευαστές. Η πίεση στο εσωτερικό της συσκευής φτάνει τις 1,2 atm, που σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία των 105 ℃ κατά τον βρασμό, αποτελούν εγγύηση για να απολαύσετε εκλεκτής ποιότητας ρύζι.

Επίστρωση από χυτοσίδηρο, υλικό με… βάρος

Αυτοί που ξέρουν από μαγειρική προτιμούν τη χρήση του wok, μιας και προσφέρει τη θερμοκρασία που πραγματικά χρειάζεται το φαγητό, αφού δεν είναι ούτε τόσο καυτό ούτε τόσο κρύο όπως συμβαίνει με το κράμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό επίστρωσης της εσωτερικής επένδυσης από γκρι χυτοσίδηρο έχει σαφώς μεγαλύτερη θερμική σταθερότητα, αλλά και ισχυρή διαπερατότητα. Η Xiaomi εγκατέλειψε τα συνηθισμένα κράματα που προσφέρει η αγορά για τον ριζοπαρασκευαστή της, επιλέγοντας χυτοσίδηρο με τη διαδικασία χύτευσης της Seiko, ώστε το φαγητό να βράζει ομοιόμορφα σε μια κατάσταση επώασης εντός του σκεύους. Υλικό που δίνει… σημασία στην ασφάλεια, αλλά δεν είναι καθόλου βαρύ!

Μάθετε περισσότερα για την Επίστρωση

Πραγματικά αντικολλητικό! Αντικολλητική επίστρωση PFA από την Daikin
Αντικολλητική επίστρωση, εύκολη στον καθαρισμό και πιο ανθεκτική

Απολαύστε το γεύμα σας και μην αγχώνεστε για το καθάρισμα. Ο ριζοπαρασκευαστής Mi χρησιμοποιεί αντικολλητική επίστρωση PFA. Η συγκεκριμένη επίστρωση χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιαπωνία για τους high-end ριζοπαρασκευαστές. Σε αντίθεση με την τυπική αντικολλητική επίστρωση PTFE, η εσωτερική επιφάνεια του Mi IH παρασκευαστή είναι πιο ομαλή και γι' αυτό ακόμα πιο ανθεκτική.

Αναγνώριση κωδικού σάρωσης που αναγνωρίζει το είδος ρυζιού, 2000 προγράμματα μαγειρέματος ρυζιού
Έξυπνη καμπύλη θερμοκρασίας, για διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού και διαφορετικές μεθόδους παρασκευής

Οι ποικιλίες ρυζιού από διαφορετικές περιοχές και διαφορετικής υφής απαιτούν ανάλογη μέθοδο βρασμού, για να αποδοθεί η ιδιαιτερότητα της γεύσης. Για το λόγο αυτόν, ο ριζοπαρασκευαστής Mi διαθέτει 2000 προγράμματα μαγειρέματος ρυζιού. Απλά αγοράστε το ρύζι της αρεσκείας σας, σκανάρετε το bar code με το κινητό σας και ο παρασκευαστής σας θα αντιστοιχίσει την κατάλληλη μέθοδο μαγειρέματος. Απαιτείται υψηλότερη ή χαμηλότερη θερμοκρασία, περισσότερη πίεση; Ο Mi IH προσαρμόζεται και βελτιώνεται συνεχώς, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

 
 
 
 
 
100°C
  • Ταχεία
    προθέρμανση
  • Μέση
    θερμοκρασία
  • Βρασμός
  • Ρύζι βρασμένο
    υπό πίεση
 
Υβριδικό ρύζι
 
Ρύζι Mew
 
Βορειοανατολική ποικιλία ρυζιού

Υψηλή αισθητική, στο σαλόνι ή στην κουζίνα σας

Απολαύστε την γκαλερί φωτογραφιών

Δεν αρκεί να είναι εύχρηστος, πρέπει να δείχνει και κομψός. Ο ριζοπαρασκευαστής της Xiaomi θα προσθέσει μια "νότα" αισθητικής στην κουζίνα σας, ενώ ταυτόχρονα θα μαγειρέψει το ρύζι σας. Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με υψηλές αισθητικές προδιαγραφές, δίχως περίπλοκα μενού και πλήκτρα ελέγχου. Ο λιτός λευκός του σχεδιασμός συνδυάζεται αρμονικά με τη λειτουργία τού ενός κουμπιού. Δεν είναι απλά μια υψηλών επιδόσεων ηλεκτρική συσκευή, είναι ένα έργο τέχνης στην κουζίνα σας!

Εύχρηστο

Αποθηκεύει τις πιο συχνές λειτουργίες χρήσης, ενώ η λειτουργία του μέσω του κινητού σας δεν είναι μόνο απλή, αλλά προσφέρει πλούσια χαρακτηριστικά.

 

Καθαρίζεται εύκολα

Το εσωτερικό του αποσπάται εύκολα, διευκολύνοντας τον καθαρισμό σε κάθε σημείο του.

 


 

Συνοδεύεται από ένα κομψά σχεδιασμένο κουτάλι

Το συνοδευτικό κουτάλι είναι ειδικά κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό PP για τρόφιμα. Εξασφαλίζει πως δεν θα λερώσετε το χώρο στο τραπέζι σας ούτε θα ανησυχείτε μήπως μολυνθεί το ρύζι σας.

Ο εφευρέτης του Mi Induction Heating Rice Cooker

Naito Yi

Πρώην επικεφαλής μηχανικός στη Sanyo, εφευρέτης του Mi Induction Heating Rice Cooker

 
" Θέλω να φτιάξω έναν ακόμα καλύτερο ριζοπαρασκευαστή για να μπούμε στην αγορά της Ιαπωνίας! "
 

- Naito Yi

Συνδεθείτε στο Internet με το κινητό σας για να ελέγχετε τον ριζοπαρασκευαστή.
Τώρα το μαγείρεμα μπορεί να γίνει έξυπνα

Μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει Intelligent Cooking
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.