Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.
Mi Home Security Camera 360°
 

Mi Home Security Camera 360°

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση,
προστατεύει τον χώρο σας

360° γωνία παρακολούθησης / Aνάλυση 720p / Νυχτερινή όραση / Ανίχνευση κίνησης

 
 
 

360° Pan / Tilt πανοραμική ανίχνευση

Η Mi Home Security Camera χάρη στον διπλό κινητήρα, έχει τη δυνατότητα περιστροφής πάνω-κάτω (λειτουργία pan/tilt), για οριζόντια γωνία προβολής 360° και κάθετη γωνία προβολής 115°, εξαλείφοντας το πρόβλημα των τυφλών σημείων, προκειμένου να επιτύχει πανοραμική παρακολούθηση.

Pan 360° / Tilt 115° / Ευρεία γωνία 100.4°

* Προοπτική της Mi Home Smart Camera

Πολλαπλές θέσεις εγκατάστασης

Μπορεί να τοποθετηθεί στο desktop σας, σε παράθυρο, δίπλα στο κρεβάτι σας, ενώ μπορείτε να την αναποδογυρίσετε και να την τοποθετήσετε στο ταβάνι για ακόμα καλύτερη προβολή.

 

Ανίχνευση κίνησης

Έξυπνη ανίχνευση κίνησης, συναγερμός, λήψη στιγμιοτύπου, εγγραφή βίντεο, App για push ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, ώστε να προληφθούν επικίνδυνες καταστάσεις.

ΜΜ 7:30
ΠΜ 1:36
ΠΜ 6:49

Λειτουργία Νυχτερινής Όρασης

Παρακολουθήστε το σπίτι ή την επιχείρησή σας, ακόμα και με ελάχιστο ή καθόλου φως. Μείνετε συνεχώς συνδεδεμένοι όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, χάρη στη λειτουργία νυχτερινής όρασης.

Υπέρυθρος φωτισμός 10PCS 940 nm IR-cut LEDs / Διακόπτης αυτόματης ανίχνευσης / Υψηλής ταχύτητας και ευαισθησίας αθόρυβος κινητήρας

Αναδυόμενο video παράθυρο παρακολούθησης

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του τι συμβαίνει στον χώρο σας Ανοίξτε το ειδικό αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο του κινητού σας, ώστε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

* Διαθέσιμο μόνο για συσκευές Android

Εξαιρετικό ασύρματο σήμα για απρόσκοπτη παρακολούθηση video

Εξαιρετικό ασύρματο σήμα για απρόσκοπτη παρακολούθηση video Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με την απόσταση της κάμερας και του router.

Ανεξάρτητη κεραία / Ενσωματωμένο Wi-Fi / Βελτιστοποιημένη συχνότητα video

Υποστήριξη ποικιλίας συσκευών,
Online προβολή

Υποστήριξη smartphones, tablets και απομακρυσμένη προβολή μέσω τηλεόρασης, για να είστε πάντα "παρόντες" οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

 
TV
 
Υπολογιστής
 
Tablet
 
Κινητό
 
* Υποστήριξη της έκδοσης Android 4.0 ή iOS 7.0 και νεότερης

Τριπλή ασφάλεια, 3 διαφορετικές μέθοδοι αποθήκευσης

Υποστήριξη Micro SD κάρτας αποθήκευσης, υποστήριξη σύνδεσης με Xiaomi router (με ενσωματωμένο αποθηκευτικό μέσο), για backup σε συγκεκριμένο χρόνο καθημερινά. Και τέλος, δυνατότητα αποθήκευσης video σε public ή private cloud. Τριπλή ασφάλεια, για να έχετε "ήσυχο το κεφάλι" σας.

 
Micro SD κάρτα
 
Public cloud storage
 
Private cloud storage

Παντού, κάθε στιγμή
Καθημερινή παρακολούθηση

 
Αμφίδρομη επικοινωνία
 
Κρυπτογράφηση δεδομένων
 
Νυχτερινή όραση
 
 

Πανέμορφη εμφάνιση, έξυπνος σχεδιασμός

Από πλευράς εμφάνισης, η κάμερα ξεχωρίζει με το κομψό ενιαίο περίβλημα και την κρυφή θύρα κάρτας μνήμης. Πατήστε το κουμπί Reset για να αποκαλυφθεί το εσωτερικό της.

Ενιαίο περίβλημα / Κρυφή θύρα κάρτας / Περίβλημα χωρίς εξτρά κουμπιά

 
 
 
 

Εύκολη εγκατάσταση

Δεν χρειάζονται περιττά καλώδια και συνδέσεις. Γρήγορη σύνδεση σε 3 απλά βήματα.

 
Κατεβάστε το Mi Home APP
 
Ενεργοποιήστε την κάμερα
 
Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τη συσκευή
 
* Όλα τα δεδομένα παρέχονται από τα εργαστήρια. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη συχνότητα χρήσης και άλλους παράγοντες.