EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
Mi Electric Toothbrush
 

Mi Electric Toothbrush

Ο ιδανικός καθαρισμός στα χέρια σας!

 

Υψηλής αποτελεσματικότητας μηχανισμός
Υψηλής πυκνότητας κεφαλή καθαρισμού
3 λειτουργίες καθαρισμού για να επιλέξετε
Έλεγχος μέσω app με λειτουργία Bluetooth
18 ημέρες χρήσης με μια φόρτιση

Υψηλής αποτελεσματικότητας μηχανισμός μαγνητικής αιώρησης

Υψηλής πυκνότητας κεφαλή καθαρισμού χωρίς μέταλλα

Προσαρμοσμένες λειτουργίες βουρτσίσματος

Αναγνώριση χειρονομιών βουρτσίσματος, αναφορά και ανάλυση

 

Mi Electric Toothbrush

Κάτι περισσότερο από απλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Το βούρτσισμα είναι κάτι καθημερινό, το οποίο έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μας. Το σωστό βούρτσισμα δεν θα έχει μόνο άμεση επίπτωση στην υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα θα μας προσφέρει και αυτοπεποίθηση. Πώς όμως θα διατηρήσουμε την υγεία της οδοντοστοιχίας μας και πώς θα αναδείξουμε το χαμόγελό μας. Η Mi Electric Toothbrush μας δίνει την απάντηση!!

 

Μια ποιοτική οδοντόβουρτσα θα πρέπει
να ανταποκρίνεται στις ακόλουθες καταστάσεις

Καθαρό βουρτσάκι

Sonicare

Έξυπνη

Φιλική

 

Μια ισχυρή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Ο υψηλής αποτελεσματικότητας μηχανισμός μαγνητικής αιώρησης σας προσφέρει ισχυρό αποτέλεσμα καθαρισμού

Η ποιοτική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα προσφέρει υψηλής συχνότητας δόνηση και μεγάλη ισχύ. Η Xiaomi υιοθετεί τον υψηλής συχνότητας μηχανισμό μαγνητικής αιώρησης που προσφέρει 31000 times/min δόνηση και απόδοση ροπής 230gf.cm. Η ισχύς μεταδίδεται αποτελεσματικά στην κεφαλή καθαρισμού, διασφαλίζοντας πως η οδοντόβουρτσα βρίσκεται πάντα σε υψηλή ένταση, ακόμα και όταν η κεφαλή εφαρμόζει επάνω στα δόντια. Ουσιαστικά, η ισχύς της συσκευής ωθεί το νερό και τον αφρό της οδοντόπαστας στο στόμα, προκειμένου να εισέλθει σωστά στο οδοντικό κενό, απολυμαίνοντας και απομακρύνοντας την οδοντική πλάκα.

 

Μια οδοντόβουρτσα για όμορφα χαμόγελα

Μοιάζει συνηθισμένη, αλλά δεν είναι!

Νέα υψηλής πυκνότητας αντισκωριακή κεφαλή καθαρισμού

 

Η κεφαλή καθαρισμού υιοθετεί την τεχνική υψηλής πυκνότητας φύτευσης της τρίχας. Ο σχεδιασμός χωρίς χρήση μετάλλου επιλύει τα προβλήματα σκουριάς και καταλοίπων, ενώ είναι υγιεινός και φιλικός προς το περιβάλλον. Υιοθετώντας τη χρήση της μαλακής τρίχας της αμερικανικής Dupont, η ποσότητα της τρίχας αυξάνεται κατά 40%, ενώ η καθεμιά τρίχα είναι στρογγυλεμένη ώστε να αποφύγετε τη φθορά της επιφάνειας των δοντιών ή των ούλων.

Διαδικασία λείανσης
Τεχνική φύτευσης τρίχας
Αμερικανική τρίχα Dupont StaClean Premium
 

Σύγκριση

 
 
 
Μη στρογγυλεμένο σχήμα
 
Στρογγυλεμένο σχήμα
 
 

Μια έξυπνη και εύχρηστη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Brushing Assistant APP

 

Μπορείτε να διαμορφώσετε τη λειτουργία βουρτσίσματος (χρόνος βουρτσίσματος, ένταση βουρτσίσματος και άλλες λειτουργίες) σύμφωνα με τις καθημερινές σας συνήθειες και το διατροφικό πλάνο. Επιπλέον, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη λειτουργία, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις βουρτσίσματος.

 

Αποτελεσματικότερο βούρτσισμα χάρη στην τεχνολογία

 

Θέλετε να ξέρετε εάν βουρτσίζετε σωστά ή όχι; Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας μπορούν να ανιχνεύσουν τις κινήσεις βουρτσίσματος, να παρακολουθήσουν 6 περιοχές βουρτσίσματος και τον χρόνο παραμονής σε αυτές. Συνδέστε την οδοντόβουρτσα με το App, ώστε να αναγνωρίζει τον ρυθμό κάλυψης του χρόνου βουρτσίσματος, τον μέσο όρο κ.ο.κ. Παρακολουθήστε και μοιραστείτε τις καθημερινές, τις εβδομαδιαίες και τις μηνιαίες αναφορές σας ανά πάσα στιγμή.

* Προτείνουμε να κινείτε την κεφαλή καθαρισμού απαλά όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας για καλύτερα αποτελέσματα. Η οδοντόβουρτσα θα σας υπενθυμίζει να μετακινείστε σε άλλη περιοχή κάθε 30 δευτερόλεπτα.

 
 
 

Σύγκριση

 
 

* Ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας, μπορείτε να κάνετε και πιο εξατομικευμένη προσαρμογή.

Έξυπνη βούρτσα με feedback σε πραγματικό χρόνο

 

Εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας

18 ημέρες χρήσης με μια φόρτιση

 

Η Mi Electric Toothbrush ενσωματώνει μια κορυφαία μπαταρία ιόντων-λιθίου 700mAh, η οποία μπορεί να διαρκέσει ως και 18 ημέρες και είναι σχεδιασμένη για να φορτίζει αστραπιαία, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας πανίσχυρο καθαρισμό μεταξύ των φορτίσεων.

* Η διάρκεια των 18 ημερών βασίζεται στον κανονικό τρόπο βουρτσίσματος για δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα.

Ασφάλεια και άνεση

USB βάση φόρτισης

 

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα διαθέτει μια βάση φόρτισης USB, καθιστώντας τη φόρτισή της απλή υπόθεση. Δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με καλώδια, απλά τοποθετήστε την οδοντόβουρτσά σας στη βάση και βγάλτε τη με το ένα χέρι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

IPX7 Αδιάβροχη

Λειτουργικός και όμορφος σχεδιασμός

 

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την οδοντόβουρτσά σας στο ντους, ενώ είναι εξίσου εύκολο να την ξεπλύνετε. Ο αδιάβροχος IPX7 σχεδιασμός σάς προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού δοντιών. Από την άλλη, ο κλειστός σχεδιασμός επιτρέπει τον πλήρη καθαρισμό ολόκληρου του σώματος τη συσκευής. Το μικρό της βάρος διευκολύνει τον χειρισμό της, ενώ η εκπομπή θορύβου είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

*IPX7-επιπέδου αδιάβροχο standard. Προστασία ενάντια σε μικρής διάρκειας εμβάπτιση στο νερό. Η μέγιστη εμβάπτιση είναι για λιγότερο από 30 λεπτά σε βάθος μικρότερο από 1 μέτρο. Κατά τη διάρκεια του λουτρού, όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, μικρά μόρια πιθανώς να εισέλθουν στην οδοντόβουρτσα, οπότε καλό είναι να μην τη χρησιμοποιείτε στην περίπτωση αυτή.

Αντιολισθητικές προεξοχές για καλύτερο κράτημα

 

Προκειμένου να είναι πιο σταθερή η οδοντόβουρτσα στο χέρι σας, έχουμε προσθέσει αντιολισθητικές προεξοχές ώστε να μην γλιστράει, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια λιτή αισθητική, χωρίς να υπολείπεται καθόλου από πλευράς ασφάλειας.

 
 

Κουμπί ενεργοποίησης που δεν προεξέχει

Για να μην κολλάει ποτέ επάνω η οδοντόκρεμα

 

Το κουμπί ενεργοποίησης της οδοντόβουρτσας αποτελείται από ένα κομμάτι σιλικόνης, αδιάβροχου σχεδιασμού, που καλύπτει την επιφάνειά του, ώστε να αποτρέψει την είσοδο οδοντόκρεμας στο κενό. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση, το κουμπί δεν θα μπλοκάρει ποτέ.

 

Φιλική στον χρήστη βάση φόρτισης

 

Η βάση φόρτισης της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να σας προσφέρει τρεις διαφορετικές διευθύνσεις 120° τοποθέτησης στη βάση. Αφότου βουρτσίσετε δόντια σας, τοποθετήστε την από οποιαδήποτε διεύθυνση στη βάση και αφήστε τη να φορτίσει.

 
 
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.