EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
Mi Electric Scooter Pro
 
Mi Electric Scooter Pro
Ένα ακόμα ταξίδι ξεκινά…

Κινητήρας υψηλών επιδόσεων
Διάρκεια μπαταρίας για αυτονομία 45 χλμ.
Ενσωματωμένη οθόνη για βολικό έλεγχο

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το πρωινό ξύπνημα…

 

…όταν βγαίνεις στον καθαρό αέρα και στο φως, παρατηρώντας τους ανθρώπους και το τοπίο.
Δεν έχει σημασία από πού έρχεσαι ή πού πηγαίνεις.
Το μόνο που μετράει είναι η απόλαυση που νιώθεις.Δες τα όλα με μια ματιά

Οι σημαντικές πληροφορίες εμφανίζονται όλες ταυτόχρονα και είναι άμεσα ορατές, από το Bluetooth ως τις ειδοποιήσεις επισκευής.

Ένα κουμπί, πολλές χρήσεις

Πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε το scooter και κρατήστε το πατημένο για τρία δευτερόλεπτα για να το απενεργοποιήσετε.
Όση ώρα το scooter είναι σε λειτουργία, πατήστε μία φορά για να ανοίξετε/ κλείσετε τα φώτα ή πατήστε δύο φορές για να εναλλαχθείτε μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών ταχύτητας.

3 λειτουργίες ταχύτητας

Εναλλαχθείτε εύκολα μεταξύ των ECO mode, Standard mode (D) και Sports mode (S), πατώντας δύο φορές το κουμπί power.

 

Εμφάνιση ενέργειας και ταχύτητας

Η ενέργεια που απομένει και η τρέχουσα ταχύτητα εμφανίζονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο, υπενθυμίζοντάς σας πότε να φορτίσετε το scooter σας, αλλά και να οδηγείτε με ασφάλεια.

Ο μόνος τρόπος για να απολαύσεις τη ζωή…

 

…είναι να μη σταματάς ποτέ,
να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα,
έχοντας έναν πιστό σύντροφο στα πόδια σου!Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για αυτονομία 45 χλμ.
Ταξιδέψτε ακόμα πιο μακριά

Χάρη στην ασφαλή 18650mAh μπαταρία λιθίου, χωρητικότητας 474Wh, υψηλής παροχής και αποτελεσματικής επιτάχυνσης, το scooter προσφέρει αυτονομία έως 45 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας προσφέρει έξι διαφορετικά μέτρα προστασίας, ενώ μπορείτε εύκολα να ελέγχετε την υγεία της μπαταρίας μέσω του mobile app.

Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

Προστασία βραχυκυκλώματος
Αντοχή θερμοκρασίας
Διπλή προστασία υπερφόρτωσης
Διπλή προστασία υπερβολικής αποφόρτισης
Προστασία υπέρτασης
Αυτόματο κλείσιμο προστασίας χαμηλής τάσης
 

Ανάκτηση και ανανέωση ενέργειας
Για μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης

Προκειμένου να αυξήσει τη διάρκεια της μπαταρίας, το scooter μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια και την αποθηκεύει κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με regenerative φρένα για πρόσθετη ισχύ. Έτσι, βελτιώνεται η αναγκαστική πέδηση και η διάρκεια μπαταρίας την ίδια στιγμή.

                   

Ασφαλέστερες βόλτες, μέρα ή νύχτα

Εξαιρετικά φωτεινοί προβολείς

Εξαιρετικά φωτεινοί προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

 
 

Σύστημα διπλής πέδησης

Διαθέτει οπίσθιο δισκόφρενο 120 χιλιοστών και εμπρόσθιο σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος φρένων eABS, για αποτελεσματικής ανταπόκρισης πέδηση.

Φρένα με κόκκινο φωτισμό για ασφαλή πέδηση

Ο κόκκινος φωτισμός προσφέρει ασφαλή προειδοποίηση σε πεζούς και άλλα οχήματα στον δρόμο.

 
 

8,5" ελαστικά στον εμπρόσθιο και οπίσθιο τροχό

Τα 8,5 ιντσών ελαστικά στον εμπρόσθιο και οπίσθιο τροχό είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ, προσφέροντας απορρόφηση κραδασμών και προσαρμογή στον δρόμο, προκειμένου να οδηγείτε ομαλά ανεξαρτήτως οδοστρώματος.

 

Όταν πέφτει η νύχτα…

 

…και η μέρα φτάνει στο τέλος της,
ξεχάστε τις έννοιες σας
και απολαύστε μια ήσυχη βόλτα.Λιτός και ταυτόχρονα κομψός σχεδιασμός
Βγείτε στον δρόμο με στιλ

Ο λιτός σχεδιασμός διπλού χρώματος, μαύρο με πινελιές από κόκκινο χρώμα, έχει ως αποτέλεσμα ένα διακριτικό αλλά ταυτόχρονα κομψό ύφος στο scooter. Είτε το οδηγείτε στον δρόμο είτε το έχετε παρκάρει στο πεζοδρόμιο, το scooter αποτελεί συναρπαστική οπτική εμπειρία.

 

Ταχύτατο δίπλωμα σε 3 δευτερόλεπτα
Πάρτε το μαζί στα ταξίδια σας

Απλά περιστρέψτε, διπλώστε και κουμπώστε για να ολοκληρώσετε την αναδίπλωση και να τοποθετήσετε το scooter εύκολα στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου σας. Με βάρος μόλις 14,2 κιλά, χάρη στο κατασκευασμένο από ειδικό κράμα αλουμινίου σώμα του, είναι εύκολο να το μεταφέρετε παντού [3].

 

Μετατρέψτε το smartphone σας σε πίνακα ελέγχου

Συντονίστε με ζεύξη το Mi Electric Scooter με το Bluetooth και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να αναβαθμίσετε το firmware, να δείτε τα χιλιόμετρα, την ενέργεια που απομένει και την τρέχουσα ταχύτητα ή για να ενεργοποιήσετε το cruise control [4] για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να ξεκουράσετε τον καρπό σας.

  • Έξυπνο ξεκλείδωμα
  • Στατιστικά πορείας
  • Cruise control
  • Αναβαθμίσεις firmware
  • Bluetooth

[1] Η μέτρηση έχει γίνει υπό τις ακόλουθες συνθήκες: 75 κιλά βάρος, θερμοκρασία 30° C, 70% υγρασία, ταχύτητα ανέμου επιπέδου 3, πίεση ελαστικών 50psi, σε επίπεδο οδόστρωμα, σε λειτουργία ECO και σταθερή ενιαία ταχύτητα 15 χλμ./ώρα. Τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το φορτίο, τη θερμοκρασία, την ταχύτητα του ανέμου, τις συνθήκες του δρόμου και άλλους παράγοντες.

[2] Ως βάση αναφοράς λαμβάνεται η μέση ταχύτητα βηματισμού ενός ενήλικα, η οποία είναι περίπου 1 μ./s, συγκρινόμενη με την ταχύτητα οδήγησης των 3,6 χλμ./ ώρα σε Standard mode (S).

[3] Κράμα αλουμινίου 6061. Δοκιμάστηκε πτώση φορτίου 100 κιλών από ύψος 300 χιλιοστών. Το φορτίο έπεσε τρεις φορές, χωρίς να ραγίσει ή να παραμορφωθεί το σώμα του scooter.

[4] Δεν προτείνεται η χρήση του cruise control σε ταχύτητα άνω των 15 χλμ./ ώρα, σε οδόστρωμα με αέρα, σε περιοχές με έντονη κυκλοφορία ή κατά τη διάρκεια ή μετά τη βροχόπτωση.

* Τα προαναφερθέντα δεδομένα βασίζονται σε εργαστηριακές δοκιμές των εργαστηρίων Ninebot. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

* Πριν την αγορά, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης του Mi Electric Scooter Pro. Φροντίστε να συμμορφώνεστε με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς όταν χρησιμοποιείτε το Mi Electric Scooter Pro.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.