EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η Reception του Service μας είναι ανοιχτή. Μπορείτε να φέρνετε τα προϊόντα σας προς επισκευή (SMS στο 13033 / επιλογή 2) στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 4μ.μ. Θα τα παραλάβετε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες της Xiaomi, με courier και δική μας χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το Service Center μας. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά σας, τηρούμε τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Οι υπηρεσίες Xiaomi Free Pick Up & Return, καθώς και η αποστολή των προϊόντων στο Service Center μας με courier και δωρεάν επιστροφή εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε
Mi Dash Camera
 

Mi Dash Cam

Εύρος πεδίου 160°

Διάφραγμα F1.8 / Mstar 1080p chip επεξεργασίας βίντεο Aισθητήρας εικόνας SONY IMX323

* Δεν περιέχει κάρτα μνήμης, υποστηρίζει τη χρήση κάρτας TF Class 10 και άνω, από 16G~64G.

Η αξιόπιστη συντροφιά στην οδήγηση

Με συνεχόμενη εγγραφή

Η ποσότητα φωτός αποτελεί προϋπόθεση για καθαρές νυχτερινές λήψεις

Ο επαρκής φωτισμός είναι το προαπαιτούμενο για λήψεις υψηλής ποιότητας. Ειδικότερα σε σκοτεινό περιβάλλον, απαιτείται ικανή ποσότητα φωτός για να εξασφαλίσετε πως έχετε στη διάθεσή σας όλες τις λεπτομέρειες της λήψης φωτογραφίας ή βίντεο.

Η Mi Dash Cam ενσωματώνει μεγάλο διάφραγμα F1.8 και διάταξη φακού 6 οπτικών στοιχείων από γυαλί. Ο κάθε φακός διαθέτει 9 επιστρώσεις, αυξάνοντας τη διαπερατότητα του φωτός, μειώνοντας την ανακλαστικότητα και επιτυγχάνοντας την επιθυμητή υψηλή ποιότητα εικόνας.

 
F1.8 μεγάλο διάφραγμα
 
Διάταξη φακού 6 οπτικών στοιχείων από γυαλί
 
Σύστημα πολλαπλών επιστρώσεων

* Βίντεο με τη χρήση της Mi Dash Cam. Χρόνος: 23 Δεκεμβρίου 2016 19:24: 10 Τοποθεσία: Pudong, Shanghai.

 

Αισθητήρας εικόνας SONY IMX323

Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στο φως, προκειμένου να εγγυηθεί αποτελεσματικές και ασφαλείς εγγραφές εικόνας

 

Mstar επεξεργασία Full HD

Με Full HD (1080p) τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας και υψηλής πιστότητας H.264 κωδικοποίηση video

 
 
 

Εύρος πεδίου 160° *

Μπορεί να καλύψει με ασφάλεια πολλαπλές ζώνες κυκλοφορίας στον δρόμο

 

* Η μέθοδος μέτρησης εύρους πεδίου 160° προσδιορίζεται από την εμβέλεια ορατότητας

 
 

Ενσωματωμένος αισθητήρας βαρύτητας

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή ατυχήματος, η συσκευή καταγραφής μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα εικόνας, αποτρέποντας τις διπλοεγγραφές, προκειμένου να σας προμηθεύσει με τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Απλό, εύχρηστο

Εκκινήσετε την εφαρμογή Mi Dash Cam στο κινητό σας και συνδεθείτε στο Wi-Fi της συσκευής, ώστε να παρακολουθήσετε την εικόνα λήψης σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για να κατεβάσετε τα βίντεο τοπικά στο κινητό σας, εφόσον απαιτηθεί. Η διαδικασία είναι απλή και αποτελεσματική.

 

Ηλεκτροστατικό αυτοκόλλητο + Συγκολλητικό υψηλής αντοχής

Πρακτικό και όμορφο, ιδανικό για το αυτοκίνητό σας

Η συσκευή τοποθετείται στο παρμπρίζ, με ειδικό ηλεκτροστατικό αυτοκόλλητο, το οποίο είναι ταυτόχρονα σταθερό και αποτελεσματικό, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος αποκόλλησης σε υψηλές θερμοκρασίες. Απλή διαδικασία τοποθέτησης και απεγκατάστασης, χωρίς να αφήνει σημάδια, προστατεύοντας την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Εύκολη εγκατάσταση σε 4 βήματα

Σταθερά και απροβλημάτιστα

 
1 Εγκαταστήστε το ηλεκτροστατικό αυτοκόλλητο, κατά προτίμηση κοντά στον εσωτερικό καθρέφτη *
 
2 Συνδέστε την κάμερα στον βραχίονα
 
3 Επικολλήστε τον βραχίονα στο αυτοκόλλητο
 
4 Χρησιμοποιήστε την θύρα φόρτισης του αυτοκινήτου για φόρτιση * *

* Δεν συνιστάται για οχήματα με εμπρόσθιο παρμπρίζ και γωνία σε σχέση με το έδαφος ≥ 63° (π.χ. κάποιοι τύποι φορτηγών, λεωφορείων κλπ.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα σε αυτοκίνητα και SUV.
** Συνιστάται η αποσύνδεση της συσκευής από το ρεύμα μετά το πέρας της φόρτισης για να αποφευχθεί η φθορά της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

Θέση και μέθοδος αναφοράς της διαδρομής του αυτοκινήτου


* Προκειμένου να επιτύχετε ευρύτερη εικόνα, συνιστάται να εγκαταστήσετε τη συσκευή στο κέντρο του παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Τι περιέχει η συσκευασία

 
Κάμερα x1
 
Βραχίονας x1
 
Αυτοκόλλητο υψηλής θερμοκρασίας x2
 
Φορτιστής x1
 
Μοχλός x1
 
Συγκολλητικό υψηλής θερμοκρασίας x2
 
Καλώδιο κάμερας 3,5μ

* Όλα τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη συχνότητα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.