EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Επιδόσεις στο full

Snapdragon 855. 48MP τριπλή κάμερα με AI

Qualcomm®
Snapdragon™ 855

Απαγωγή θερμότητας
με γραφίτη 8 στρωμάτων

6,39" AMOLED οθόνη * 4-πλευρών 3D κυρτή πλάτη

Ταχύτατος in-screen αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

48MP, οπίσθια τριπλή κάμερα με AI

20MP pop-up selfie κάμερα

Μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4000mAh(typ) + Υποστήριξη 27W ταχείας φόρτισης

Multi-function NFC

Χαρακτηριστικά επιπέδου flagship
Εξαιρετικές επιδόσεις

Εξοπλιστείτε για να
σαρώσετε στο πεδίο της μάχης!

Επιδείξτε τις ικανότητές σας με τον επεξεργαστή Snapdragon™ 855. Οι επιδόσεις της CPU έχουν βελτιωθεί κατά 45%, η ταχύτητα του παιχνιδιού έχει αυξηθεί κατά 25% και η επιδόσεις της ΑΙ έχουν τριπλασιαστεί. Όλη η ταχύτητα που χρειάζεστε, στα χέρια σας.

Διπλή turbo επιτάχυνση

Για τη βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού, το Mi 9T Pro δεν σας προσφέρει μόνο εξαιρετικό εξοπλισμό, αλλά και βελτιστοποιήσεις στο software που ενισχύουν σημαντικά την απόδοση.
Μέσω της εξελιγμένης βελτιστοποίησης, το Mi Turbo μειώνει τον κατακερματισμό αρχείων και διατηρεί το σύστημά σας σε ομαλή λειτουργία έως 18 μήνες. Εντωμεταξύ, η ενημερωμένη λειτουργία Game Turbo αυξάνει σημαντικά την ευαισθησία και την ανταπόκριση της οθόνης αφής. Επιπλέον, ενσωματώνει περισσότερα εργαλεία όπως το visual enhancement, ώστε να μπορείτε να παίξετε χρησιμοποιώντας την προσαρμοσμένη διαμόρφωσή σας.

Μεγαλύτερη ανταπόκριση
Μειωμένη καθυστέρηση οθόνης αφής
Game Turbo 2.0
 
Ομαλές επιδόσεις μετά από δοκιμή προσομοίωσης 18-μηνών
Μείωση καθυστέρησης συστήματος κατά 35%*
Mi Turbo για μικρότερη καθυστέρηση συστήματος
 

Ατέλειωτο gaming με συνεχή ψύξη

Ο ειδικός σχεδιασμός ψύξης χρησιμοποιεί 8 στρώματα γραφίτη στο εμπρόσθιο τμήμα για την απαγωγή θερμότητας 650% αποτελεσματικότερα. Στο πίσω τμήμα το gel μεταφοράς θερμότητας, ο γραφίτης και ο χαλκός θα κρατήσουν σταθερή την ταχύτητα της CPU για υψηλό και σταθερό ρυθμό καρέ σε όλες τις… μάχες που θα λάβετε μέρος.

650% περισσότερο αποτελεσματικό
Η αποτελεσματικότητα μεταφοράς θερμότητας βελτιώνεται
κατά 650% σε σύγκριση με τον γραφίτη ενός στρώματος *
8°C ψυχρότερο
Οι πυρήνες της CPU παραμένουν ψυχρότεροι κατά 8°C
σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς
σχεδιασμούς απαγωγής θερμότητας CPU.

4000mAh μπαταρία μεγάλης διάρκειας
και υποστήριξη για ταχεία φόρτιση 27W

Εκτός των εξαιρετικών επιδόσεων, το Mi 9T Pro επιπλέον διαθέτει και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 4000mAh, ενώ υποστηρίζει QC4+ ταχεία φόρτιση 27W. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να φορτίσει το 58% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά.

Δημιουργήστε οπτικά αριστουργήματα
με την πανίσχυρη διαμόρφωσης της κάμερας

Τριπλή κάμερα με AI
Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις με τα 48MP

Χάρη στην εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης ευρεία κάμερα 48MP της Sony + κάμερα με τηλεφακό των 8MP + υπερευρυγώνια κάμερα των 13MP, μπορείτε να τραβήξετε με ευκολία οποιαδήποτε λήψη. Κάντε zoom-in από 0.6x σε 10x και ανακαλύψτε τις αληθινές φωτογραφικές σας δυνατότητες.

Υπερευρυγώνια λειτουργία πορτρέτου με ΑΙ

Ευρυγώνιες λήψεις 124.8° με διόρθωση AI, για την αποτροπή παραμόρφωσης περιβάλλοντος και προσώπων.
Αποτυπώστε τον κόσμο ακριβώς όπως τον βλέπετε.

Σταθερή χειροκίνητη νυχτερινή φωτογράφιση

Ο 1/2" μεγάλου μεγέθους αισθητήρας, τα 4-σε-1 μεγάλου μεγέθους 1.6μm pixels και ο νέος ΑΙ αλγόριθμος συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε φωτεινότερες, καθαρότερες νυχτερινές φωτογραφίες.

Πανοραμική selfie camera 20MP
Αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σας

Τώρα χάρη στις πανοραμικές selfies, όλοι μπορούν να χωρέσουν.
Μαζευτείτε όλοι κοντά – δεν έχετε ανάγκη πλέον από selfie stick.
Απλά στρέψτε το κινητό από πλευρά σε πλευρά για να συμπεριλάβετε όλη την ομάδα.

Αδυνάτισμα
Μάτια
Μύτη
Επιδερμίδα
Φρύδια
Βλεφαρίδες
 

Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές σε αργή κίνηση

Η λήψη video στα 960 fps σας επιτρέπει να απολαύσετε το κάθε δευτερόλεπτο

Καταγράψτε τη ζωή σε κίνηση

Ένα απλό tap σας επιτρέπει να "κλειδώνετε" σε ένα κινούμενο αντικείμενο και να το κρατάτε στο κέντρο του πλαισίου για σταθερή λήψη.

 

Σχεδιασμός που τραβάει τα βλέμματα
Πιο ολοκληρωμένο, πιο ισχυρό

Απεριόριστη προβολή, οπτική εμπειρία

Η 6,39" AMOLED FHD+ οθόνη σας προσφέρει μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το κινητό σας. Σε περιβάλλοντα με έντονο φωτισμό, κάντε slide για να ενεργοποιήσετε τη bright mode, με αποτέλεσμα μια οθόνη που είναι 39% φωτεινότερη από το φυσιολογικό.

3.8χιλιοστά
Μικροσκοπικό περιθώριο στο κάτω μέρος
Sunlight mode 2.0
Μεγαλύτερη ορατότητα οθόνης σε εξωτερικούς χώρους
Πιστοποιημένη προστασία ματιών
VDE χαμηλός μπλε φωτισμός
Οθόνη χωρίς τρεμόπαιγμα
Έλεγχος φωτεινότητας DC σε επίπεδο hardware

Αγγίξτε την οθόνη για να ξεκλειδώσετε έναν κόσμο μαγικό

Το ξεκλείδωμα είναι πλέον ταχύτερο από ποτέ. Η νέα τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει το πιο εξελιγμένο module οπτικής ανίχνευσης in-screen, διευρύνοντας την περιοχή φωτοευαισθησίας κατά 100% και χρησιμοποιώντας έναν εξελιγμένο αλγόριθμο που θα κάνει το ξεκλείδωμα ακόμα ταχύτερο, εξυπνότερο και ασφαλέστερο.

100%
Εκτεταμένη περιοχή φωτοευαισθησίας
 
 
30%
Βελτιωμένη επιτυχία ξεκλειδώματος σε ακραίες συνθήκες
 
 
40%
Αυξημένη εισροή πληροφοριών
 
 
25%
Μειωμένος χρόνος καταγραφής δακτυλικού αποτυπώματος
 
 
 

Ακόμα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά
που θα διευκολύνουν τη ζωή σας

Multi-function NFC
Ένα πορτοφόλι στο κινητό σας

Με το Mi 9T Pro στην τσέπη σας, είστε έτοιμοι για έξοδο.
Χρησιμοποιήστε το ως πορτοφόλι με ένα απλό swipe.

HiFi ήχος
Qualcomm® WCD9340 εξειδικευμένο chispet ήχου
3.5mm
Βύσμα ακουστικών
USB Type-C

* Το Mi 9T Pro χρησιμοποιεί κυρτό σχεδιασμό οθόνης, με ορθογώνια οθόνη εντός στρογγυλεμένων γωνιών. Χρησιμοποιώντας τυποποιημένες μετρήσεις ορθογωνίου, το μήκος της οθόνης είναι 6,39 ίντσες (η πραγματική οθόνη μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη).
* Τα 4000mAh αναφέρονται στην τυπική τιμή της χωρητικότητας της μπαταρίας Mi 9T. Η συσκευασία περιλαμβάνει φορτιστή 18W. Ο φορτιστής 27W πωλείται χωριστά.
* "Η απόδοση single-core της CPU βελτιώνεται κατά 45%, η ταχύτητα παιχνιδιού επιταχύνεται κατά 25% και η απόδοση της AI τριπλασιάζεται." Αυτά τα δεδομένα ελήφθησαν από την επίσημη ιστοσελίδα της Qualcomm σε σύγκριση με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon ™ 845.
* Η δοκιμή στα εργαστήρια της Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το Mi Turbo είναι σε θέση να μειώσει τις καθυστερήσεις του συστήματος κατά 35% μετά από 18 μήνες προσομοιωμένης χρήσης.
* "Η απόδοση μεταφοράς θερμότητας βελτιώνεται κατά 650%" σε σύγκριση με τον παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο σχεδιασμό μονού στρώματος γραφίτη. Το Mi 9T Pro χρησιμοποιεί σχεδιασμό επικάλυψης γραφίτη 8 * 4040μm.
* Τα δεδομένα ταχύτητας φόρτισης λήφθηκαν με τη χρήση φορτιστή 27W. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν λόγω διαφορών στο καλώδιο φόρτισης, τον φορτισή, την έκδοση του software, το περιβάλλον και τον αριθμό μοντέλου.
* "Zoom-in από 0,6x σε 10x." Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται μόνο σε προεπισκόπηση κάμερας.
* Ο όρος "Πλήρους μεγέθους οθόνη" υποδεικνύει ότι το τηλέφωνο έχει υψηλό λόγο οθόνης προς σώμα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηλέφωνα Xiaomi. Η αναλογία οθόνης προς σώμα 91,9% ελήφθη με τα εργαστηριακά δεδομένα Xiaomi. Οι μέθοδοι μέτρησης ενδέχεται να ποικίλουν και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.
* Τα δεδομένα του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων συγκρίνονται με την τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων πέμπτης γενιάς.
* Multi-function NFC: H διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει σε χώρα σε χώρα.
* Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα προϊόντων Mi 9T Pro, όλα τα δεδομένα προέρχονται από τα Xiaomi Laboratories, τις προδιαγραφές σχεδιασμού προϊόντος και τα δεδομένα προμηθευτών. Τα δεδομένα δοκιμών ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ διαφορετικών δοκιμαστικών εκδόσεων και δοκιμαστικών περιβαλλόντων. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν. Οι εικόνες αυτής της σελίδας είναι απεικονιστικές (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εικόνων της εμφάνισης του τηλεφώνου, του χρώματος και των διαστάσεων) και ο σχεδιασμός του πραγματικού προϊόντος μπορεί να διαφέρει. Όλες οι συγκρίσεις που γίνονται σε αυτή τη σελίδα με άλλα τηλέφωνα αναφέρονται σε τυπικά τηλέφωνα Xiaomi. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, ανατρέξτε στη σελίδα Χαρακτηριστικά.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.