Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Reception του Service μας στον Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι ανοικτή 9:00 – 16:00, για την εξυπηρέτησή σας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακολουθήσετε να στέλνετε τα προϊόντα προς επισκευή με courier στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέφουμε επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών, με courier και δική μας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στο 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Snapdragon 845 επεξεργαστής

Flagship επιδόσεις

Το πρώτο παγκοσμίως GPS διπλής συχνότητας

Εξαιρετικά ακριβής αναγνώριση θέσης

Οθόνη Samsung AMOLED

Ευρεία χρωματική γκάμα, υψηλή αντίθεση

Εξαιρετικά ελαφρύ, με τέσσερις στρογγυλεμένες γωνίες

Ελαφρύ και με καμπύλες, άνετο κράτημα

Κάμερα 20MP

Tεχνολογία beautify

Διπλή κάμερα με οπτικό zoom και ΑΙ

12MP + 12MP

AI κάμερα με σκηνές λήψης

Εφέ φωτισμού + αναγνώριση 206 σκηνών

AI video clip μικρής διάρκειας

Αναπαραγωγή ταινιών επιπέδου blockbuster με ένα κλικ

3400mAh μπαταρία

Υποστήριξη QC4+ πρωτόκολλο ταχείας φόρτισης *

Multi-functional NFC

Υποστήριξη 167 δημόσιων μέσων μεταφοράς *

 

Samsung AMOLED οθόνη

Η φωτεινή και διαφανής πλήρης οθόνη των 6,21 ιντσών αντιστοιχεί σε μέγεθος παραδοσιακού τηλεφώνου 5,5 ιντσών.

Υψηλή αντίθεση

60000:1 (min)

Ευρεία χρωματική γκάμα

DCI-P3

Υψηλή αναλογία σώματος προς οθόνη

86,68%

18,7:9

2248×1080 ανάλυση
* Η αναλογία σώματος προς οθόνη διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο μέτρησης. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς. Τα δεδομένα προέρχονται από τα Xiaomi Lab.

Το πρώτο παγκοσμίως κινητό με GPS διπλής συχνότητας
Εξαιρετικά ακριβής αναγνώριση θέσης

Το Mi 8 είναι το πρώτο κινητό με dual band GPS, το οποίο υποστηρίζει διπλής συχνότητας L1 + L5 αναγνώριση θέσης. Τα διπλής συχνότητας σήματα συνεργάζονται για την αποτελεσματική βελτίωση της ακρίβειας πλοήγησης σε περίπλοκα οικιστικά περιβάλλοντα.

Διπλή κάμερα με zoom και AI
Κορυφαία κάμερα βάσει μετρήσεων του DxOMark

Μεγάλου μεγέθους pixels 1,4μm, με συνέπεια η ποιότητα των νυχτερινών λήψεων να είναι φωτεινότερη και πιο ευκρινής. Η τεχνολογία focus 2PD από τις SLR κάμερες προσφέρει αποτελεσματικές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

SONY IMX363
Οπτικό ζουμ
Οπτική σταθεροποίηση εικόνας 4 αξόνων
1,4 μm μεγάλου μεγέθους pixels
Λήψη επαγγελματικών πορτρέτων
Dual PD focus
12MP+12MP οπίσθια διπλή κάμερα
Εξιδεικευμένο hardware Multi Frame NR

Λήψη φωτογραφιών με την ΑΙ διπλή κάμερα του Mi 8

7 διαφορετικά εφέ φωτισμού με ΑΙ, για ακόμα πιο εύκολη φωτογράφιση πορτρέτων επαγγελματικού επιπέδου

Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από εφέ φωτισμού, μπορείτε πλέον απολαύσετε λήψεις πορτρέτων επαγγελματικού επιπέδου, δίνοντας το προσωπικό σας ύφος στις μοναδικές σας στιγμές.

 

Video clips μικρής διάρκειας με ΑΙ
Δημιουργήστε το δικό σας blockbuster με ένα μόνο πλήκτρο

Είτε στο σπίτι σας είτε στον δρόμο, καταγράψτε σε video τη στιγμή. Χάρη σε 3* έξυπνα εφέ, με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επεξεργαστείτε το clip, να ορίσετε κάποιο soundtrack, να βελτιώσετε τα χρώματα και ως αποτέλεσμα να φτιάξετε ένα trailer σε ύφος Hollywood.


The Film

Blockbuster

Street beat

Halo

Avantgarde

Freeze

Dynamic
 

Αναγνώριση σκηνών λήψης με AI
Έξυπνη αναγνώριση μεταξύ 206 σκηνών λήψης και βελτιστοποίηση εικόνας σε πραγματικό χρόνο

Έξυπνη κάμερα ΑΙ που αναγνωρίζει 206 συνηθισμένες σκηνές λήψης και αυτόματα βελτιστοποιεί τα επίπεδα έκθεσης, κορεσμού κ.ά. Επιπλέον, όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, σας βοηθάει να μεταφράσετε μενού και να έχετε συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο.

 

Η ΑΙ αναγνωρίζει το τοπίο

Αυτόματη βελτιστοποίηση του χρώματος, ανάλογα με το τοπίο

Η ΑΙ αναγνωρίζει νυχτερινά τοπία

Αφαίρεση θορύβου, ενίσχυση ανάλυσης, καθαρότητα στο σκοτάδι

Η ΑΙ αναγνωρίζει τα πορτρέτα

Εύκολη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και πορτρέτων

Εμπρόσθια κάμερα 20MP
Κάμερα που διαθέτει δυνατότητα Beautify, ενώ ταυτόχρονα θολώνει το φόντο στις φωτογραφίες πορτρέτου

Η εμπρόσθια κάμερα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης των 20MP και η τεχνολογία μεγάλων pixels 1,8μm (4 σε 1), έχουν ως αποτέλεσμα πιο καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες. Η πλήρως αναβαθμισμένη τεχνολογία Beautify 3D και η λειτουργία θόλωσης του φόντου θα κάνει τις selfies σας να δείχνουν άκρως επαγγελματικές.

 

Η κάμερα με τεχνολογία Beautify υποστηρίζει χαρακτηριστικά εξομάλυνσης του προσώπου και προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο.

Η ΑΙ "μαθαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ χρησιμοποιείται τεχνολογία 3D για περισσότερο ρεαλισμό. Η κάμερα υποστηρίζει δυνατότητες εξομάλυνσης των χαρακτηριστικών του προσώπου, προσφέροντας προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο, ώστε να φτιάξετε τη δική σας μύτη "Barbie" ή πιο έντονα "μήλα" προσώπου. Επιπρόσθετα, αναγνωρίζει τη γωνία των selfies, οπότε δεν υπάρχουν "κενά σημεία", για ακόμα πιο φυσικά εφέ ωραιοποίησης.

.
 

Εντυπωσιακή βαθμολογία 300.000 *
Snapdragon 845, η μόνη επιλογή για ένα flagship κινητό

Ο επεξεργαστής Snapdragon 845 για μια ακόμα φορά προσφέρει πανίσχυρες επιδόσεις. Είτε πρόκειται για την εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών apps είτε κατά τη διάρκεια μιας έντονης σκηνής δράσης σε παιχνίδι, ο επεξεργαστής αυτός είναι το μόνο "όπλο" που θα χρειαστείτε.

 

Multi-functional NFC

Υποστήριξη 167 δημόσιων μέσων μεταφοράς Υποστήριξη εξομοίωσης κάρτας *

.
 

Κάντε κλικ για να απολαύσετε το
πλούσιο φωτογραφικό υλικό>
Οι πληροφορίες διαμόρφωσης και οι σχετικές εικόνες αυτής της σελίδας αφορούν τη συγκεκριμένη έκδοση. Οι συγκεκριμένες επιδόσεις και δεδομένα ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση μοντέλου, ανατρέξτε στη σελίδα Χαρακτηριστικών. Η αναλογία οθόνης διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο μέτρησης. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικά. Τα στοιχεία προέρχονται από τα δεδομένα των εργαστηριακών δοκιμών των Xiaomi Labs. Η μπαταρία των 3400mAh αναφέρεται στο Mi 8.
Το smartphone υποστηρίζει QC4, πρωτόκολλο ταχείας φόρτισης και τυπικό φορτιστή 18W QC3.0. Το πραγματικό μέγεθος οθόνης είναι 6,21 ίντσες. Λόγω της υψηλής αναλογίας οθόνης προς σώμα, το μέγεθος της συσκευής είναι ισοδύναμο με εκείνο του παραδοσιακού μεγέθους κινητού τηλεφώνου 5,5 ιντσών, με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύ και άνετο στο κράτημα. Το Broadcom 47755 GPS chip διπλής συχνότητας του Mi 8 είναι το πρώτο στον κόσμο με υποστήριξη dual-band GPS. Οι βαθμολογίες DxOMark για τις κάμερες κινητών τηλεφώνων βρίσκονται στη διεύθυνση https://www.dxomark.com/cn/ Το "Video clips μικρής διάρκειας με ΑΙ. 7 έξυπνα εφέ, με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επεξεργαστείτε το clip, να ορίσετε κάποιο soundtrack, να βελτιώσετε τα χρώματα και το αποτέλεσμα να είναι ένα trailer σε ύφος Hollywood" αναφέρεται στις δυνατότητες και την ευκολία των λειτουργιών επεξεργασίας video και δεν πρόκειται για κάποια ταινία παραγωγής Hollywood. Τα ΑΙ εφέ φωτισμού και οι λειτουργίες επεξεργασίας video θα υποστηρίζονται από τα επερχόμενα over-the-air (OTA) updates. Οι 206 σκηνές λήψης υποδιαιρούνται σε 25 τύπους ετικετών (label) σκηνών, προσαρμοσμένες από την AI κάμερα. Το "4 σε 1" σημαίνει πως η κάμερα μπορεί να συνδυάσει 4 pixels σε ένα μεγάλο pixel 1,8μm σε σκοτεινό περιβάλλον.
Η τεχνολογία Beautify αναφέρεται στην υψηλής ακρίβειας 3D διαχείριση του πλέγματος προσώπου. Η "εκμάθηση" των χαρακτηριστικών σκελετού του προσώπου βασίζεται στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να επιτευχθεί στερεοσκοπικό αποτέλεσμα. Η βαθμολογία 300.000 στο Antutu για τον επεξεργαστή Snapdragon 845 βασίζεται σε δεδομένα των Xiaomi Labs. Η "υπέρυθρη αναγνώριση σε σκοτεινό περιβάλλον" βασίζεται στα Xiami Labs. Το συγκεκριμένο εργαστηριακό περιβάλλον είναι κλειστό εσωτερικό περιβάλλον, αποκλείοντας το φυσικό φως και τις τεχνητές πηγές φωτός. Μulti-function NFC: Η προσομοίωση της κάρτας με λειτουργίες τραπεζικές, μέσων μεταφοράς κ.ο.κ. δεν υποστηρίζεται προσωρινά. Ακόμα και εφόσον η προσομοίωση είναι επιτυχής, ο&
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.