EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
Mi 10 Lite 5G
Φως, κάμερα…φύγαμε!

Κορυφαίο video στην εποχή του 5G

Qualcomm® Snapdragon™
765G με 5G
6.57" AMOLED
Οθόνη με TrueColor
Κινηματογραφική ποιότητα
Απρόσκοπτη επεξεργασία
48MP τετραπλή κάμερα
4160mAh μπαταρία
20W ταχεία φόρτιση
NFC
Υποστήριξη Google Pay
Πανίσχυρο video στη νέα εποχή του 5G
Με τη διάδοση των δικτύων 5G, ο ρυθμός της ζωής έχει αλλάξει.
Είτε πρόκειται για live streaming, downloading υψηλής ταχύτητας ή για απαιτητικό gaming,
το Mi 10 Lite σας προσφέρει περισσότερες επιλογές. Με χαρακτηριστικά flagship τηλεφώνου,
το Mi 10 lite φέρνει τον ενθουσιασμό του 5G στη ζωή σας!
Qualcomm® Snapdragon 765G με 5G
 
Είτε κάνετε streaming videos είτε παίζετε παιχνίδια,
θα έχετε τις πλέον ισχυρές επιδόσεις και το ταχύτερο Internet στην εποχή του 5G.
7nm EUV επεξεργασία με LiquidCool

Επόμενης γενιάς chip και τεχνολογία LiquidCool που μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζει τις επιδόσεις, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε όλα τα είδη των αρχείων πολυμέσων, όσο τραβάει η όρεξή σας.


 
 
Ταχεία φόρτιση, μεγάλη αυτονομία

Αγχώνεστε μήπως ξεμείνετε από ενέργεια; Η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία σας επιτρέπει να απολαύσετε τα video games που αγαπάτε για ακόμα περισσότερο χρόνο, ενώ η ταχεία φόρτιση 20W σας διευκολύνει να αποκαταστήσετε άμεσα την ισχύ όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλά.

 
Μπαταρία
4160mAh (typical)
Ταχεία φόρτιση
20W
Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερα γραφικά
Η TrueColor οθόνη με ελάχιστα περιθώρια σας επιτρέπει να απολαύσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία. Ο ευρύτερος ορίζοντας προβολής κάνει τον κόσμο ακόμα πιο όμορφο.
Ο κόσμος είναι στα χέρια σας
Είτε πρόκειται για πανόραμα είτε για πορτρέτο ή νυχτερινή σκηνή, το Mi 10 Lite 5G με πανίσχυρο hardware και software μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία. Η τετραπλή κάμερα με ΑΙ θα διαχειριστεί οποιαδήποτε σκηνή λήψης.
48MP βασική κάμερα
Ο επιπέδου flagship φακός, σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο ΑΙ, θα αναγνωρίσει τη σκηνή λήψης και θα διασφαλίσει ότι οι φωτογραφίες σας θα βγουν ζωντανές και πλήρεις λεπτομερειών.
Επεξεργασία στα δάχτυλά σας
Εφέ μετάβασης, προσαρμογή ταχύτητας video κι ακόμα περισσότερες λειτουργίες επεξεργασίας video θα σας επιτρέψουν να γίνετε ο σκηνοθέτης που πάντα ονειρευόσασταν.
Αργή κίνηση εμπρόσθιας κάμερας στα 120fps
Η αργή κίνηση στα 120fps θα σας βοηθήσει να καταγράψετε άμεσα στιγμές ομορφιάς και να κάνετε τον εαυτό σας πρωταγωνιστή στην ταινία της ζωής σας.
Τραβήξτε μια φωτογραφία και μετατρέψτε τη σε εκτυπώσιμο έγγραφο
Χρησιμοποιήστε το Perspective Correction για να διορθώσετε τη γωνία και τη λειτουργία Shadow Remover για να απαλλαγείτε από τυχόν σκιές. Η Black and White mode στη συνέχεια θα μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε εκτυπώσιμα έγγραφα, καθιστώντας το κινητό σας τηλέφωνο το καλύτερο εργαλείο τόσο για την εργασία όσο και τις σπουδές.
* Το UΙ των τηλεφώνων που πωλούνται στην αρχική παρτίδα μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω διαφόρων ενημερώσεων OTA. Ανατρέξτε στο επίσημο site MIUI (en.miui.com) για μελλοντικές ενημερώσεις σχετικά με αυτό το θέμα.
Κάθε λεπτομέρεια κάνει την εμπειρία σας τελειότερη
Πολυλειτουργικό NFC

Από τώρα και στο εξής μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας στις δημόσιες συγκοινωνίες, για πρόσβαση στο σπίτι ή στον χώρο στάθμευσης.


 
 
IR Blaster

Τα κλιματιστικά και οι τηλεοράσεις δεν χρειάζονται πλέον τηλεχειριστήριο, όλα μπορούν na ελέγχονται από το smartphone σας!

3.5mm υποδοχή ακουστικών

Η υποδοχή ακουστικών 3.5mm σας επιτρέπει να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και ταυτόχρονα να ακούτε μουσική μέσω ενσύρματων ακουστικών.


 

Σημειώσεις:
* Αυτά τα δεδομένα αποκτήθηκαν από τα Xiaomi Laboratory. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το περιβάλλον.
* Τα 4160mAh αναφέρονται στην τυπική τιμή της χωρητικότητας της μπαταρίας Mi 10 Lite.
* Τα δεδομένα ταχύτητας φόρτισης ελήφθησαν από τα Xiaomi Laboratories. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν λόγω διαφορών στο καλώδιο φόρτισης, τον φορτιστή, την έκδοση software, το περιβάλλον και τον αριθμό μοντέλου.
* Ο χρόνος αναμονής της μπαταρίας ελέγχεται μετρώντας το χρόνο του smartphone από το 0% σε 100% σε ένα σενάριο δοκιμής. Τα αποτελέσματα των δοκιμών συλλέγονται από το Xiaomi lab. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ως αποτέλεσμα περιβαλλοντικών αλλαγών.
* Οι καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα αναφέρονται σε προσομοιωμένα θορυβώδη περιβάλλοντα στα Xiaomi Laboratories.
* Η πραγματική διαθέσιμη μνήμη μπορεί να διαφέρει λόγω ποικίλων παραγόντων. Καθώς το λειτουργικό σύστημα καταλαμβάνει ένα μέρος της μνήμης RAM, η πραγματική διαθέσιμη μνήμη είναι μικρότερη από την αναφερόμενη. Καθώς το τηλέφωνο διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές, το πραγματικό μέγεθος αποθηκευτικού χώρου είναι μικρότερο από το αναφερόμενο.
* Κατά τη λήψη κτιρίων, τοπίων ή άλλων χώρων, η έξυπνη λειτουργία αναγνώρισης σκηνής ζητά από το χρήστη να ενεργοποιήσει την ultra-wide angle mode. Η ultra-wide angle mode πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα.
* Ο όρος "Πλήρους μεγέθους οθόνη " δείχνει ότι το τηλέφωνο έχει υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηλέφωνα Xiaomi. Η αναλογία οθόνης προς σώμα αποκτήθηκε από το Xiaomi lab. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να ποικίλλουν, καθώς οι μέθοδοι μέτρησης ενδέχεται να διαφέρουν εντός του κλάδου.
* Τα τυπικά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται για σύγκριση είναι τα τηλέφωνα της Xiaomi. Οι πληροφορίες σε αυτό το site προϊόντων προέρχονται από τα δεδομένα εργαστηρίου, τις παραμέτρους σχεδιασμού και τεχνολογίας και τα δεδομένα που παρέχονται από τους προμηθευτές. Οι πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την έκδοση του δοκιμαστικού software, το συγκεκριμένο περιβάλλον δοκιμής και τη συγκεκριμένη έκδοση. Οι φωτογραφίες σε αυτήν τη σελίδα είναι απεικονίσεις (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των φωτογραφιών εμφάνισης, χρώματος και διαστάσεων του τηλεφώνου) και ο σχεδιασμός του πραγματικού προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει.
* Λόγω των συνεχιζόμενων αναβαθμίσεων της τεχνολογίας και των χρονικών ορίων παραγωγής, ορισμένες προδιαγραφές προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.