EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ SERVICE: Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Reception του Service μας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί. Μπορείτε να μας στέλνετε με courier τα προϊόντα προς επισκευή στη διεύθυνση Info Quest Technologies, Service Center, Μπιχάκη 42, 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Θα σας τα επιστρέψουμε με courier και δική μας χρέωση επισκευασμένα, απολυμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες των κατασκευαστών. H υπηρεσία μας Free Pick Up & Return για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi εξακολουθεί να ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας 211 999 1515. Σας ευχαριστούμε.
 

Amazfit Bip

Το τρέξιμο γίνεται απόλαυση

Διάρκεια μπαταρίας: 45 ημέρες丨 GPS + GLONASS Διπλή λειτουργία εντοπισμού θέσης丨Μέτρηση καρδιακών παλμών丨 32 g

 
 
 

Ξεχάστε τη φόρτιση

Φορτίζει μία φορά την ημέρα; Φορτίζει μία φορά την εβδομάδα; Όχι, καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύει. Για ένα ρολόι της έκδοσης version, ο 1 κύκλος φόρτισης δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή να χρησιμοποιηθεί συνεχόμενα για 45 ημέρες1. Φροντίστε, λοιπόν, να μη χάσετε τον φορτιστή σας. Εάν το ρολόι χρησιμοποιείται για να παρακολουθεί τον αριθμό των βημάτων και τον χρόνο του ύπνου, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 4 μήνες 2 χωρίς κανένα πρόβλημα.

 
Διάρκεια αντοχής μπαταρίας για 45 ημέρες
 
 

Ελάτε, λοιπόν, τρέξτε την αγαπημένη σας διαδρομή, ως δώρο για εκείνη/εκείνον

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Sony 28nm, χαμηλής ισχύος μικρόκυκλωμα GPS και με διπλή λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS + GLONASS, το ρολόι μπορεί να αναζητήσει το δορυφορικό σήμα γρήγορα και με ακρίβεια. Φορώντας ένα sport watch με GPS, ακόμα και χωρίς κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ενώ γυμνάζεστε, για παράδειγμα, μπορείτε να τρέξετε την αγαπημένη σας διαδρομή ή να δείτε εάν ο ρυθμός ποδηλασίας μπορεί να προφτάσει μια Formula1. Τρέξτε 10 χλμ συνεχόμενα και αισθανθείτε την απόλαυση.

 
GPS + GLONASS
 
Διαδρομή
 
Τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο
 
Τρέξιμο σε εσωτερικό χώρο
 
Ποδηλασία
 
Αθλητικό περπάτημα
 
Δεδομένα ιστορικού
 

Δεδομένα ιστορικού

 
 

Yποστηρίζει 4 είδη αθλητικών δραστηριοτήτων: υπαίθριο τρέξιμο, εσωτερικό τρέξιμο, ιππασία, περπάτημα, ώστε να καλύπτει τις διάφορες αθλητικές σας ανάγκες. Προβολή διαφορετικών λειτουργιών ανά άθλημα. Προβάλλονται διάρκεια άσκησης, ρυθμός, μέγιστη ταχύτητα, απόσταση, καρδιακός ρυθμός σε πραγματικό χρόνο, ανηφόρα και κατηφόρα και άλλα λεπτομερή δεδομένα άσκησης.

Στο ρολόι μπορείτε να ρυθμίσετε την υπενθύμιση ταχύτητας, την υπενθύμιση καρδιακών παλμών, ώστε να έχετε ασφαλή και αποτελεσματική άσκηση. Επίσης υποστηρίζει άμεση προβολή ιστορικού αρχείου κίνησης και γράφημα των ασκήσεων.

 
 
 

Ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες

Η ένδειξη με λειτουργία 24/7 σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα το ρολόι με ένα σήκωμα του καρπού ενώ παράλληλα η ανακλαστική οθόνη του προσφέρει καθαρή εικόνα ακόμα και στο έντονο εξωτερικό φως. Με τη συνεχή λειτουργία του GPS, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 22 ώρες 3. Μπορείτε απλά να αφήσετε το power bank σας στο σπίτι όταν είναι να τρέξετε σε έναν αγώνα δρόμου. Ο βαθμός προστασίας IP684 σας δίνει την ελευθερία να πάτε σχεδόν παντού.

 
Ένδειξη 24/7
 
Ανακλαστική οθόνη
 
GPS
 
Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη
 
Γυροσκόπιο
 
 
 
 

Αερόβια ή αναερόβια άσκηση; Απλά ρίξτε μια ματιά και θα μάθετε.

Το μικρό αυτό ρολόι διαθέτει παρακολούθηση των αλλαγών του καρδιακού σας ρυθμού. Επομένως, όταν θέλετε να μάθετε αν η άσκησή σας είναι αρκετά έντονη, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό ή όχι, η άσκηση είναι αερόβια ή αναερόβια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο ρολόι σας.

 
Αισθητήρας PPG

Ελέγξτε τα μηνύματα σας απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την οθόνη του smartphone σας

Εκτός από τον απευθείας έλεγχο για μηνύματα όπως WhatsApp, SMS, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με το ρολόι, όπως να ξεκλειδώσετε την οθόνη του τηλεφώνου μέσω σύνδεσης, εάν υπάρχει αναπάντητη κλήση, η δόνηση θα σας το υπενθυμίσει. Επίσης, διαθέτει την έξυπνη δονούμενη αφύπνιση: όταν κάθεστε για πολλή ώρα, το ρολόι θα σας υπενθυμίζει να σηκωθείτε και να κινηθείτε.

 
Ειδοποίηση εφαρμογής
 
Υπενθύμιση κλήσης
 
Υπενθύμιση αφύπνισης
 
Υπενθύμιση ακινησίας
 
 

Με το νέο Mi Fit 3.0, εκατομμύρια χρήστες τρέχουν μαζί

Εξοπλισμένο με το νέο Mi Sports 3.0, το ρολόι θα σας προσφέρει νέες αθλητικές εμπειρίες που δεν έχετε ξαναβιώσει, ενώ παράλληλα θα σας παρέχει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα δεδομένα που σχετίζονται με την άσκηση. Τα πολλά οικεία και φιλικά προς τον χρήστη εξατομικευμένα χαρακτηριστικά του θα σας κάνουν να αισθανθείτε ακόμα πιο αθλητικοί. Στο εξής, μην τεμπελιάζετε και ασκηθείτε μαζί με εκατομμύρια 5 άλλους ανθρώπους!

 
 
 
 
 

Διώξτε το βάρος από πάνω σας και απολαύστε την πραγματική ελευθερία

Το ρολόι μαζί με το λουράκι ζυγίζει μόνο 32 γραμμάρια, είναι τόσο ελαφρύ όσο και ένα αθλητικό βραχιόλι! Φορώντας το ρολόι, μπορείτε να τρέχετε και να πραγματοποιείτε άλματα χωρίς να αισθάνεστε κανέναν περιορισμό. Φορώντας το ρολόι στον ύπνο σας ή στο σκοτάδι όταν σηκώνεστε είναι πραγματικά υπέροχο...

 
Βάρος: 32 g

4 διαθέσιμες χρωματικές επιλογές,

Το μαύρο είναι τέλειο για εσάς. Το πράσινο είναι επίσης υπέροχο. Αλλά και το πορτοκαλί είναι τόσο λαμπερό όσο και τολμηρό. Και το λευκό είναι η ιδανική επιλογή για την κοπέλα σας. Διατίθενται 4 χρωματικές επιλογές για το περίβλημα και το λουράκι που είναι φιλικό στο δέρμα, αναπνέει6 και αποσυναρμολογείται γρήγορα, οπότε μπορείτε να το αντικαταστήσετε εύκολα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Σε δεύτερο χρόνο, μια σειρά από προσωπικά εξατομικευμένα μοντέλα σε λουράκια καρπού θα διατεθούν διαδοχικά στην αγορά.

 
Black
 
White Cloud
 
Kokoda Green
 
Cinnabar Red
 

Σημειώσεις:

  • 1,2,3: Τα δεδομένα προέρχονται από το Εργαστήριο Αθλητισμού της Huami Corporation, τα οποία μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς κατά την πραγματική χρήση της συσκευής λόγω των διαφορετικών περιβαλλοντικών συνθηκών και των προσωπικών συνηθειών.
  • 4: Ο βαθμός προστασίας IP68 πέρασε με επιτυχία τη δοκιμή από τον φορέα διαπιστεύσεων SGS (εξωτερικός επαγγελματικός οργανισμός) με αριθμό αναφοράς: SHES170500407001, η οποία απέδειξε την αντοχή του ρολογιού σε βύθιση σε γλυκό νερό στο 1,5 μέτρο βάθος για 30 λεπτά, ωστόσο, η συσκευή δεν υποστηρίζει τη χρήση στην κολύμβηση ή στο μπάνιο.
  • 5: Τα δεδομένα προέρχονται από την ομάδα ανάλυσης μαζικών δεδομένων AMAZFIT της Huami Corporation.
Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi. Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα. Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: εδώ. Η Info Quest Technologies,ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.