Εστιάστε εκεί που πραγματικά αξίζει

Εστιάστε σωστά χάρη στην τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF), που μέχρι πρόσφατα
ήταν διαθέσιμη μόνο σε επαγγελματικές κάμερες DSLR, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά καθαρές φωτογραφίες.
Το Redmi 3S σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την τεχνολογία PDAF στην 13MP κάμερά του,
που μεταξύ των άλλων διαθέτει ενσωματωμένο HDR και 12 μοναδικά φίλτρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

0.1s. Focus in a flash.

Με την τεχνολογία PDAF η 13MP υψηλής ανάλυσης κάμερα απαιτεί μόλις 0,1 δευτερόλεπτα για την εστίαση. Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones που χρησιμοποιούν τεχνολογία contrast autofocus, η τεχνολογία PDAF χρησιμοποιεί έναν ακριβή υπολογισμό για την προσαρμογή των φακών κατά την εστίαση, αντί για επαναληπτικές δοκιμές. Το αποτέλεσμα είναι ταχύτερες, πιο καθαρές και πιο διαυγείς λήψεις, όπου κι αν βρίσκεστε.

 
  • Yunnan, China
  • Sri Lanka

HDR
για φωτογραφίες που ξεχωρίζουν

Η φωτογράφηση ενός τοπίου, κάτω από το λαμπερό φως του ήλιου, ή οι λήψεις σε χώρους με μεγάλες αντιθέσεις στο φως, δεν έχουν πάντα το τέλειο αποτέλεσμα που όλοι θα ήθελαν. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτές σκεφτείτε το HDR. Με την επιλογή HDR η κάμερα αυτόματα τραβά τρεις φωτογραφίες με διαφορετική έκθεση στο φως και τις ενώνει, επιλέγοντας τα βέλτιστα χρώματα, μέσω μίας δυναμικής γκάμας, δημιουργώντας τελικά μία φωτογραφία που πραγματικά αποθανατίζει την πραγματικότητα.

 
 
 
 
 
 

Επιλέξτε φίλτρο
12 φίλτρα διαθέσιμα καθώς φωτογραφίζετε

Όλοι είμαστε συνηθισμένοι πρώτα να φωτογραφίζουμε και έπειτα να προσθέτουμε φίλτρα. Με το Redmi 3S τοποθετείτε φίλτρα καθώς φωτογραφίζετε και η τροποποιημένη φωτογραφία αποθηκεύετε κατευθείαν στο τηλέφωνο. Είναι διασκεδαστικό, είναι εύκολο, είναι γρήγορο. Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 φίλτρα, όπως ο χρωματισμός και το εφέ του καθρέφτη.

 

Πανοραμικές λήψεις

Περιστοιχίζεστε από πανέμορφο περιβάλλον; Αποθανατίστε όλον τον κόσμο γύρω σας με μία πανοραμική λήψη. Απλά πατήστε το κλείστρο και κινήστε αργά το Redmi 3S. Τώρα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο τι μπορείτε να φωτογραφίσετε.

 

Τραβήξτε καταπληκτικές selfies με το Beautify

Το πιο συναρπαστικό με την 5MP εμπρόσθια κάμερα, είναι ότι διαθέτει την επιλογή Beautify. Το Beautify χρησιμοποιεί κάποιο από τα 36 προφίλ ομορφιάς που διαθέτει κάνοντας μικρές διορθώσεις στη φωτογραφία σας, όπως να λειάνει το δέρμα, να φωτίσει τα μάτια, ή να λεπτύνει τις μικρές ρυτίδες. Και όλο αυτά γίνονται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται κάποια επεξεργασία από εσάς. Έτσι οι selfies σας είναι κατ’ ευθείαν έτοιμες να τις μοιραστείτε με όλους. Επιπλέον, με την αντίστροφη μέτρηση, μπορείτε να τελειοποιήσετε την πόζα σας, η να βγάλετε ομαδικές selfies.

 
  • Sri Lanka
  • Inner Mongolia

Ξαναθυμηθείτε κάθε στιγμή σε 1080p

Παίξτε στην τηλεόραση τα 1080P HD video που τραβήξατε με το Redmi 3S και θυμηθείτε κάθε χαρούμενη στιγμή και γιορτή. Με την 13MP κάμερα μπορείτε επίσης να τραβήξετε time-lapse βίντεο, κάνοντας τα πάντα να εξελίσσονται σε γρήγορη κίνηση. Οι εγγραφές full HD video υποστηρίζονται επίσης και από την εμπρόσθια 5MP κάμερα, για καλύτερης ποιότητας βιντεοκλήσεις, βίντεο - selfie και Snapchats.