Pixels με Δύναμη
Το Redmi Note 4 βγάζει φωτογραφίες ευκρινείς, καθαρές και γεμάτες φως με την εξελιγμένη κάμερα 13MP CMOS camera με BSI και μεγαλύτερα pixel. Τα χρώματα είναι αληθινά με μικρή απόκλιση αξιοποιώντας επεξεργαστή σήματος εικόνας υψηλής απόδοσης (ISP) και φακό 5-σημείων. Επίσης, ενσωματώνει την τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF), μία τεχνολογία εστίασης, με μόλις 0,1 sec focus, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο για φωτογράφιση κινούμενων αντικειμένων. Γρήγορο σαν το κλείσιμο του ματιού, υπολογίζει με ακρίβεια την κίνηση που πρέπει να πραγματοποιήσει ο φακός και είναι πολύ πιο έξυπνο από μία συνήθη διαδικασία focus όπου γίνονται πολλαπλές κινήσεις του φακού.

CMOS camera

Ultra-fast PDAF

Larger pixels

Αποθανατίστε τις πιο λαμπερές στιγμές της ζωής σας
O αισθητήρας εξάλειψης θορύβου 13MP CMOS παρουσιάζει μεγαλύτερα pixels 1.12μm με 25% μεγαλύτερο μέγεθος pixel από το Redmi Note 3. Σας δίνει τη δύναμη να συλλάβετε εκπληκτικές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Όπου υπάρχει φως, κάποιος μπορεί να φωτογραφίσει. - Alfred Stieglitz (1864-1946)
ISP Υψηλής Απόδοσης
Τα χρώματα είναι αληθινά ενώ η ταχύτητα απόκρισης της κάμερας είναι άμεση λόγω τόσο του εξειδικευμένου επεξεργαστή σήματος εικόνας υψηλής απόδοσης (ISP) όσο και του φακού 5-σημείων.
Low light enhancement
Το Redmi Note 4 διαθέτει τεχνολογία επεξεργασίας χαμηλής ανάλυσης και ενισχύει τη φωτεινότητα των εικόνων που έχουν ληφθεί σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα παίρνει 3 συνεχείς λήψεις, έξυπνα αφαιρεί το θόρυβο και στη συνέχεια τις συνθέτει ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικό και χωρίς παρεμβολές.
Local tone mapping
Η χαρτογράφηση των χρωμάτων βελτιώνει τις αντιθέσεις και λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας. Ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο φωτεινότητας του κάθε pixel και βελτιώνει δραματικά την ποιότητα της εικόνας.
Μεγάλο f/2.0 διάφραγμα
Τόσο η μπροστά όσο και η οπίσθια κάμερα διαθέτουν ένα μεγάλο διάφραγμα f/2.0 και μπλε γυάλινα φίλτρα που εμποδίζουν τις υπέρυθρες και παράγουν φωτογραφίες με βελτιωμένο χρώμα (colour-correction).
Δείξτε το καλύτερο σας πρόσωπο
Το Redmi Note 4 έχει 17 real-time φίλτρα και το Beautify με λεπτότερους και πιο ακριβείς ελέγχους, ώστε να επιτευχθεί η τέλεια απόχρωση, τόνος και ένταση σε κάθε selfie.
f/2.0
Διάφραγμα
17
Real-time φίλτρα
36
Προφίλ ομορφιάς (Beautify)
Το Beautify προσφέρει έξυπνες και Pro λειτουργίες ώστε να τελειοποιεί την υφή του προσώπου.
Στη λειτουργία selfies υπάρχει ενσωματωμένη αναγνώριση προσώπου που αναγνωρίζει έξυπνα ηλικία και φύλο.
Όλα γίνονται καλύτερα με τα φίλτρα.Το Redmi Note 4 έχει 17 φίλτρα επιλογής σε πραγματικό χρόνο..
  • Beautify
  • Αναγνώριση προσώπου
  • Real-time φίλτρα
Μια πλήρης κάμερα
Επιλέξτε μία από τις 9 επαγγελματικές λειτουργίες που περιλαμβάνουν panorama, manual, Beautify, scene, και άλλες. Εύχρηστα εργαλεία όπως η χρήση Straighten που χρησιμοποιούν ενσωματωμένους αισθητήρες που ισιώνουν τις φωτογραφίες στο πλαίσιο του τηλεφώνου. Απολαύστε μεγαλύτερο έλεγχο σε κάθε φωτογραφία με ειδοποιήσεις ήχου και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

Straighten

Audio trigger

Tilt-shift

Εκτεταμένα εργαλεία επεξεργασίας
Γιατί να κατεβάσετε μια εφαρμογή για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας, όταν μπορείτε να επεξεργαστείτε κατ' ευθείαν από τo Gallery; To Redmi Note 4 έρχεται με μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας για να προσαρμόσετε, κόψετε και να γράψετε πάνω στις φωτογραφίες και φυσικά να τις μοιραστείτε.
  • Filter
  • Enhance
  • Adjust
  • Doodle
  • Mosaic
Όλα τα σημαντικά σε μία σελίδα.