Redmi Note 3

199.00€

Γεννήθηκε δυνατό

First things fast

Το Redmi Note 3, είναι για πολλούς λόγους ξεχωριστό. Είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητηρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050mAh μεγάλης διάρκειας και ένα καταπληκτικό design, με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα. Και με βάρος που δεν ξεπερνά τα 164g.

 • Πανίσχυρος επεξεργαστής
  Snapdragon 650
 • Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.
  Ασφάλεια σε επίπεδο chip
 • 4050mAh
  Πολύ λεπτή μπαταρία
 • 164g
  βάρος
 • Υψηλής ποιότητας
  μεταλλικό περίβλημα

Το νέο συνώνυμο της απόδοσης

Snapdragon 650, Cortex-A72

To Redmi Note 3 είναι γρήγορο – πραγματικά γρήγορο. Ο υψηλής απόδοσης επεξεργαστής Snapdragon 650 χρησιμοποιεί το κορυφαίο Cortex-A72 της ARM, κάνοντας τις εφαρμογές να ανοίγουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ο νέας γενιάς επεξεργαστής γραφικών Adreno 510 παρέχει μία καταπληκτική εμπειρία gaming. Ο 6-πύρηνος επεξεργαστής παρέχει συχνότητα έως 1.8GHz, υποστηρίζει μνήμη dual-channel και eMMC 5.0 flash. Σε συνδυασμό με το σύστημα βελτιστοποίησης που παρέχεται σε συστημικό επίπεδο μέσω του MIUI το Redmi Note 3 ανταποκρίνεται σε μηδενικό χρόνο σε κάθε σας εντολή.

Περισσότερα για την τεχνολογία του Redmi Note 3 … >
 • 6cores

  Cortex-A72
  Flagship performance cores

 • 64bit

  Processing

 • 3GB

  Dual-channel RAM
  2GB option available

 • 32GB

  eMMC 5.0 Flash
  16GB option available

Ξεκλείδωμα στη στιγμή

Οι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάνουν τα smartphones πιο προσωπικά από ποτέ. Πιέστε το δάκτυλό σας απαλά στον αισθητήρα και το Redmi Note 3 θα ξεκλειδώσει σε μόλις 0.3sec. Είναι εξαιρετικά βολικό και πολύ πιο γρήγορο από το να χρησιμοποιείτε κωδικούς. Η ασφάλεια επιπέδου chip κρυπτογραφεί και αποθηκεύει το δακτυλικό σας αποτύπωμα με ασφάλεια, ώστε κανείς να μην μπορεί να το αλλάξει, ούτε ακόμα και εσείς.

Η υψηλή ποιότητα του μετάλλου

Το κομψό μεταλλικό περίβλημα του Redmi Note 3, δεν είναι μόνο όμορφο, προσφέρει και εξαιρετικά σταθερό κράτημα. Τα διαφορετικά τμήματα του καπακιού συνδέονται τέλεια, χάρη σε μία βελτιωμένη διαδικασία συναρμολόγησης, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

We've preserved the authentic texture of anodized, sandblasted metal. No additional treatments, coats or paint were used. This level of craftsmanship is one you can appreciate the moment you hold Redmi Note 3 in your hand.

Περισσότερα για το design >

Μεγάλη διάρκεια ζωής
με μπαταρία 4050mAh

Με τη μεγάλης xωρητικότητας μπαταρία των 4050mAh, είστε ήσυχοι ότι το κινητό σας θα λειτουργεί όλη την ημέρα. Εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά, η μπαταρία χρησιμοποιεί υψηλής xωρητικότητας 690Wh/L τεχνολογία και μπορεί να μείνει έως και 22 ημέρες σε κατάσταση standby.

Battery +26%, Weight -21g

Ταχύτερη επικοινωνία

Ανεβάστε ταχύτητα και συνδεθείτε χωρίς καθυστερήσεις με τους φίλους σας αλλά και όλον τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας δίκτυα 4G LTE και 802.11ac Wi-Fi.

Focus στην ποιότητα

Τραβήξτε φωτογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών με την 16MP κάμερα, που ενσωματώνει την τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF), μία εξαιρετικά γρήγορη τεχνική εστίασης σε 0.1s , που συνήθως συναντάται σε κάμερες DSLR.

Επιπλέον των πολλών megapixel, το Redmi Note 3 διαθέτει διπλή επεξεργασία ISP για απαράμιλλη ποιότητα φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα; Οι φωτογραφίες σας είναι καλύτερες από ποτέ, με λιγότερα «σκουπιδάκια» και πιο ζωντανά χρώματα.

Περισσότερα για την κάμερα >
16MP camera| Phase Detection Autofocus| Beautify

Απίθανη θέαση, ακόμα και σε πολύ έντονο φως

5.5" 1080p HD οθόνη

Για τους περισσότερους, η ποιότητα της οθόνης σχετίζεται με την καθαρότητα και τη φωτεινότητα, αλλά το Redmi Note 3 είναι πολύ πιο έξυπνο από αυτό. Η οθόνη Sunlight που διαθέτει προσαρμόζει την αντίθεση και την φωτεινότητα, σύμφωνα με το περιβάλλον. Η λειτουργία νυχτερινής οθόνης και οθόνης για διάβασμα, προστατεύουν και ξεκουράζουν τα μάτια σας.

Περισσότερα για την οθόνη >
 • Οθόνη Sunlight

  Προσαρμογή της αντίθεσης σε πραγματικό χρόνο

 • Λειτουργία Νυχτερινής οθόνης

  Χαμηλότερη φωτεινότητα για να περιορίζεται
  η αντανάκλαση της οθόνης

 • Λειτουργία Οθόνης για Διάβασμα

  Μειωμένο μπλε φως,
  για πιο ξεκούραστα μάτια

Προσαρμόζεται σε εσένα

Με περισσότερους από 200 χιλιάδες χρήστες, το λειτουργικό σύστημα MIUI έχει σημαντικά παραμετροποιηθεί και λειτουργεί τέλεια με τα Android παιχνίδια και εφαρμογές. Ενσωματώνοντας ιδέες και προτάσεις από χιλιάδες fans από όλον τον κόσμο, το ΜIUI είναι ένα ζωντανό σύστημα που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά, που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Περισσότερα για το MIUI >

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Αλυσίδες λιανικής

Operators

Web Shop